- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Makyaj yap diyen bir erkek görmedim ben şimdiye kadar pek.Hepsi doğal sever benim eşim de dahil ama makyajliyken de olumsuz yorumlar yapmaz. Güzel genc bir kadın makyajla kendini yaşlandiriyorsa veya kötü görünüm veriyorsa makyaj yapmayı bilmiyordur herhalde.
O zaman daha hafif makyaj yapın. Bunda kötü bişey yok. Belki de kullandığınız renklerden dolayı yaşınızdan büyük duruyorsunuzdur. Yani insan sevgilisine bu kadarını da diyebilmeli bence.O da öyle söylüyor ama makyaj yapan biriyim ben o halime de öyle sevemedim olgun duruyorsun falan deyince delleniyorum
Makyaj yap diyen bir erkek görmedim ben şimdiye kadar pek.Hepsi doğal sever benim eşim de dahil ama makyajliyken de olumsuz yorumlar yapmaz. Güzel genc bir kadın makyajla kendini yaşlandiriyorsa veya kötü görünüm veriyorsa makyaj yapmayı bilmiyordur herhalde.
O zaman daha hafif makyaj yapın. Bunda kötü bişey yok. Belki de kullandığınız renklerden dolayı yaşınızdan büyük duruyorsunuzdur. Yani insan sevgilisine bu kadarını da diyebilmeli bence.
Kırıcı yorum yaparsa o zaman sıkıntı. Ama ne güzel doğal halinizi beğeniyor.
Makyajı ne kadar yaptığın önemli
Mesela bi bb krem bi far rimel ruj sürmek ayrı
Fondöten aydınlatıcı kontür koyu far kat kat rimel ruj sürmek ayrı
Makyaj konusunda iyiyimdir birçok arkadaşımın mezuniyet özel gün makyajlarını özel ricalar üzerine ben yaptım hatta. Bu konuda kendime güvenim tam çünkü bir dönem aşırı ilgiliydim küçük bir koleksiyon yaptım ama şimdi makyaj bile nadir yapıyorum eskisi kadar sevmiyorum.
Ki etrafıma sordum sevgilim böyle dedikten sonra özellikle kardeşime anneme falan çünkü arkadaşlarım belki dürüst olamaz kırmamak için ama ailem olur dedim onlarda şaşırdılar olur mu öyle şey çok güzel oluyorsun yapınca dediler. Ama kardeşimde aynı fikirde sen yapma diye öyle söylüyor o bence dedi.
O zaman çok güzel oluyorsunuz o yüzden kıskanıyor. O da olabilir.Makyaj konusunda iyiyimdir birçok arkadaşımın mezuniyet özel gün makyajlarını özel ricalar üzerine ben yaptım hatta. Bu konuda kendime güvenim tam çünkü bir dönem aşırı ilgiliydim küçük bir koleksiyon yaptım ama şimdi makyaj bile nadir yapıyorum eskisi kadar sevmiyorum.
Ki etrafıma sordum sevgilim böyle dedikten sonra özellikle kardeşime anneme falan çünkü arkadaşlarım belki dürüst olamaz kırmamak için ama ailem olur dedim onlarda şaşırdılar olur mu öyle şey çok güzel oluyorsun yapınca dediler. Ama kardeşimde aynı fikirde sen yapma diye öyle söylüyor o bence dedi.
Makyaj konusunda iyiyimdir birçok arkadaşımın mezuniyet özel gün makyajlarını özel ricalar üzerine ben yaptım hatta. Bu konuda kendime güvenim tam çünkü bir dönem aşırı ilgiliydim küçük bir koleksiyon yaptım ama şimdi makyaj bile nadir yapıyorum eskisi kadar sevmiyorum.
Makyaj yapmayasın diye olduğunu sanmıyorum :)) evde esofmanla dolaşınca devamlı öpüp duran eşim gecelige hiç önem vermez mesela ustumde durduğu 2 dkdr direk çıkarSon zamanlarda ne zaman makyaj yapsam saçlarımı şekillendirsem erkek arkadaşım güya beni kırmadan ‘güzel olmuşsun beğendim ama ben bu halini olgun buluyorum çok sevemiyorum farklı geliyor bence doğal halinle daha güzelsin daha çok seviyorum diyor’ ama ben buna inanmıyorum nedense. Bilerek makyaj yapmayayım diye mi diyor acaba. Hayır niyeti oysa tamam diyeceğim moralimi bozmayacağım. Ha tabi bu benim fikrimi değiştirmez kimse için ödün vermem böyle şeylerden ben böyle seviyorum ara ara kendimi iyi hissediyorum makyaj yapınca saçımı yapınca. Ruhuma iyi geliyor kendim için yapıyorum. Ama o böyle deyince haliyle modum düşmüyor desem yalan olur beni beğenmediğini düşünüyorum çünkü. Sizce neden böyle söylüyor ya da sizinde böyle mi eşiniz erkek arkadaşınız? Valla sinir oldum yine ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?