- 12 Temmuz 2014
- 181
- 156
- 303
- Konu Sahibi pusulamyok
-
Ben de Türkçe yazım kurallarına karşı çok takıntılıyımdır. Ama özellikle cep telefonundan girdiğim zaman bu kurallara özen göstermek zor oluyor. Genellikle de uzun yazılarda.Insallah Türkçe öğretmeni değilsinizdir.
almayra koptummmmmmmmmm:=)))))))))))) pusulamyok cidden anlaşılmıyor yazdıkların, keşke yazdıktan sonra okuyup düzenleseydin
Sorun imla hatası degil hanımefendi anlam bozukluğu.Ben de Türkçe yazım kurallarına karşı çok takıntılıyımdır. Ama özellikle cep telefonundan girdiğim zaman bu kurallara özen göstermek zor oluyor. Genellikle de uzun yazılarda.
Burada dertli bir insan var. Oldukça bunalmış. Yardım edeceğinize hemen yermeye kalkıyorsunuz. Bence bu hoş bir davranış değil.
Konu sahibine gelince soğumakta ve soğuk davranmakta çok haklısınız.
Insallah Türkçe öğretmeni değilsinizdir.
Insan dertli olduğu zaman hemen yazıp anlatip rahatlamak istiyor. O yuzden anlam butunlugune bakmadan yazmasi bana normal geliyor. Haklı olabilirsiniz ama daha güzel bir dille de uyarabilirsiniz diye düşünüyorum.Sorun imla hatası degil hanımefendi anlam bozukluğu.
Ben de suanda cepten yazıyorum Hatalı yazmak normal ama Anlamsız yazmak olmaz.
eşim bana aslında hak veriyor ama tabi ailesinin bedduasını almamak için de iyi davranıyor onlara. eşim annesine sadece keşke kayınvalidemi aramasaydınız dedi ve aslında o da çok arada kaldı. ben biliyorumki annesi ve babası yanlış da yapsalar onları kötülemek yanlış oluyor bundan dolayı susmaya çalışıyorum eşim karşı . ama ağzımı açtığımda bu konuda hep tartışıyoruz. bu arada eltim ve kaynımda hastanede memurlar. onlarında evinde aylarca kalarak onlarıda boşanma aşamasına getirmişlerdi. eltim onlara çok mesafeleydi ama ben çok yakındım ve sıkıntı çıkarsalarda susuyordum ama yanımızda uzun süre kalmaları ve onlarda yazı geçirmemizi istemeleri kayınvalidemin dayatmasından çok bunaldım
yok est. ben özensiz sinirli halimde yazdım sorun yok yani:)arkadaşlar kötü bişi demedik ki, elbette konuşma dilinde yazıyoruz ama sadece öneri verdim, kırdıysam özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?