psikoloji bozan kayınvalide ve kayınpeder

Cahil insanlarla uğraşmak çoook zor. Yaşadıklarınız gerçekten kolay değil çocuğu kusturarak öldürmeye çalışıyor oğlumdan ayrılmak için ne demek ya ? Çocuk varken boşanılamaz diye bir kural mı varmış yoksa? İyiki aynı şehirde değilsiniz o yüzden boşverin her tatildede oraya gitmek zorunda değilsiniz... İnsan ne kadar rahat edebilir ki kv ve kaynbabasnn yannda.. Üstelik kısa bir sürede değil ki bir kaç ay. Mesafenizi koruyun , b*ka bulaşmayın sıçrar..

Esim de annesine cok duskun kayinvaliem hemen kafasina girebiliyor daha simdiden yaza geleceksiniz torunumu sevicem diyor sinir oluyorum tmm tabiki torun gorecek ama tum bunlardan sonra bu. Yazi da mahvetmek istemiyorum

bence kocanın arayı düzeltmesi gerekir ve bunu diyen kaynananın ben bi daha suratına bakmazdım kocama da çok istiyorsan kendin git anana konuş ne yapacaksan yap ben gelmiyorum derdim bu ne salakça bişey böyle

eminmisin ? ortalik durulunca gene sart kosar bence. kayinvaliden cok aptalmis.
sirret bir geline catsaydi torununu 1 hafta anca gorebilirdi yilda.

nerden biliyorsun gelemiyeceklerini ? esin guvence mi verdi ? bence kendi kendine gelin guvey olup sonra hayalkirikligina ugrama.

Okumuşsunuz öğretmen olmuşsunuz, anne olmuşsunuz. Tatilinizi nerede geçireceğinize karar veremiyor musunuz? İyi insanlar olsa tamam da bu şekilde insanların ne evine giderim ne de evime alırım. Eşim de annesine çok meraklıysa kendi gider. Kimse kusura bakmasın, saygı karşılıklı olan bir şeydir. O annesine gidip aylarca kalsın, siz de annenize gidin istediğiniz kadar kalın. Çekilir dert değil.

nerden biliyorsun gelemiyeceklerini ? esin guvence mi verdi ? bence kendi kendine gelin guvey olup sonra hayalkirikligina ugrama.
Eltimlede boyle arasi bozuldu eltim soguk davraninca pek gitmiyorlar onlarda bayramda 1gun ancak kalirlar koyde. Ben hic gelmezler demiyorum ama gelselerde eskisi gibi fazla kalmazlar diye dusunuyorum ben mi fazla hayal kuruyorum bilemiyorum

Benim ailem bana hic karismz bende ilk defa bu kadar mudahaleci aile gordum esimi sevdigimden aramiz bozulmasin diye hep sustum

sizin bu problemi eşinizle çözmeniz gerekir..
siz istediğiniz kadar mesafe koyun, eşiniz hayır demedikçe yine çevrenizde olacaklar
ve anlattığınız bu adam sizi yazın yine oraya götürecek

kendinize güvenin, saygı duyun ve böyle pasif davranmayın
kararlarınıza önce kendiniz inanın, sonra eşinizin kabullenmesini sağlayın..sonrası misss
anahtar eşinizde yani...
mutlu olun dilerim, miniğinizi de Allah bağışlasın..

mesafeli davranıp saygı göstermekten başka şansın yok..sonuçta eşinin ailesi..

Nokta

Kayinvalide ve kayinpederini bos yere suçluyorsun. Bu olayin en büyük suçlusu esin ve sensin.
Sonuçta esin 7 aylik hamile karisini aglatti, kayinvaliden degil. Kaç yasina gelmis olan adam, niye doldursa geliyor ki? Sen dolurusa geliyormusun ki? Senin beynin varda, onun ki yokmu?

Esin bu kadar ana kuzusu olmasaydi, kendisi seni çignemeseydi ne anasi, ne babasi gik bile diyemezlerdi sana. Sana iftira atiyorlar, anneni ariyorlar ve esin hiç "bu benim esim, böyle konusamazsiniz" demiyor. Ki niye desin ki? Sonuçta daima alttan alan, susan ve her söyledigini yapan bir karisi var. Buda iste senin suçun. Daima susman, dislerini göstermemen.

En basit tatil meselesinde ben senin yerinde olsam kalkar eve giderdim. Sene boyunca köpek gibi çalistim, tatilimi istedigim sekilde geçiririm, kimsenin, hele hamile halim ile kahrini çekecek halim yok. Esinde zaten seni sevseydi, senin bir tek gözyasina bile kiyamazdi.

Nerden buluyorsunuz böyle odunlari ve niye onlari baba yapiyorsunuz? Sana saygisi olmayan, seni korumayan adamdan niye hemen ilk sene hamile kaliyorsun? Esin ile aran simdilik iyi olabilir, 1,2 ay sonra bak sen gör tekrar sikayet eder onun annesini, babasini niye aramiyorsun diye. Ve gelecek yaz tekrar kendini kayinvalidenin yaninda bulursun bundan emin olabilirsin. Yani kisacasi sen sustugun için araniz iyi, yoksa esinin o kadar harika olmasindan degil

Evet haklisin aslinda ben sakinim ve ayran gonulluyum boyle olunca insanin uzerine geliyorlar iste. Esim ben istemedikce beni bundan sonra oraya goturmeyecegine soyledi .sozunu tutar ama kayinvalidem cok baskici esimde agzina bakar onun melek oldugunu dusunur kayinvalidem cok yapisir insana ben cok resmi davraniyordum gelip kv sariliyordu bana birseyi illa tutturur esimi kafaya alir sonra yine beni esime karsi doldurursa diye korkuyorum ama en kotu huyum kararsizligim gercekten.. Bu ayran gonullulukle nasil mesafe koyucam bilemiyorum. Aslinda ciddiyimdir ama basta bunlara cok guvendim yakin davrandim orda hata yaptim bastan sinirlari cizemedim

Iyide madem annenlerin bosanmasindan çok etkilenmissin, niye hemen bebek yaptin? Niye önce evliligini oturtmasini beklemedin? Illahi bosanman gerekmez, biraz dislerinide göstermen lazim. Sen bosanmadan etkilenmis olabilirsin, ilerde senin çoçugunda sizin evlililiginizden etkilenir. Kadinin pasif olmasini normal bulur, erkeginde diktatör olmasini normal bulur.

Elbette hiç kimse bosanmak için evlenmez, elbette hepimiz ömrümüzün sonuna kadar o kisi ile evli kalmak isteriz fakat bu demek degildir ki herseyi altan alinmali diye, kisiliginden veda etmeli diye.

barışarak çok iyi yapmışsın,,, küs olmak iyi değildir çünkü ellerinde koz olur tatlım,,,
soğuk ol mesafeli ol ama bir o kadar da saygılı,,,,
tatil olayına gelirsek,, ben 1 hafta kalırdım ondan sonra alırdım çocuğumu ailemin yanına giderdim,,, ha tabii olması gereken 1 hafta senin ailen, 1 hafta eşinin ailesi geri kalan zamanda da sizin karı koca olarak çocuğunuzla birlikde vakit geçirmesi,,, önce böyle teklifimi yapararım,, yok mok diyor dediğim gibi bir hafta sonra giderim ailemin yanına,,,, eşinde kendi bilir,,,
bu arada lütfen ama lütfen işi bırakmak diye bir şey düşünme,,, eğer ekonomik özgürlüğün varsa her zaman daha güçlüsündür,,,,
benim de eşimin ailesi ile problemlerim oldu,,, eşimin ailesi başka bir şehirde olan kızlarının evine gidiyor bayramda,, neyse gittim bu bayram ,,, aldım ağzımın payını,,, eşime de dedim ki,,,, ben asla ve asla gitmem oraya,, çok ,stiyorsan gitmek ben otelde kalırım,,,,,tabiki de kavga ettik eşimle ama ben çizgimi bu kadar sert ve kesin koyunca eşim hiç bir şey diyemedi,,,

Yorumları okumadım. Baştan belirteyim :)) Şimdi hanımlar hep diyorlar ki eşin de iş bitiyor.Dolduruşa gelmeseymiş falan...Şu bir gerçek ki bütün insanlar ister istemez etkide kalır.Özellikle anne -baba etkisinde kalır.Anne- babanın kendi kötülüğünü istediğini düşünemez insan.
Dolduruşa gelerek ne hatalar yapıyor insanlar...Zor gerçekten.
Değerli konu sahibi arkadaşım seviye her zaman iyidir. Boşver. Candan seven canından olmuştur. İnsan bir PARÇA bencil olmalı.Kendini düşünmeli...
KENDİMİ ÇOK SEVİYORUM BANA BİRŞEY OLURSA YAŞAYAMAM DEMELİ...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…