Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denedim maalesef ise yaramadiSudocrem var lekeler icin ben bi ara kullanıyordum tamamen geçirmedi ama azalttı diyebilirim deneyin isterseniz
Hepsini yaptım pirinç kremi haricbol bol kese yapabilirsin, madecassol krem kullanabilirsin, pirinç maskesi var googleda tarifi var onu uygulayabilirsin.ağda yap , ağda da zamanla üst deriyi temizleyen bir şey zaten.
ne kadar yaptın da geçmedi ki , mesela kese işi zamanla açar lekeleri yavaş yavaş peeling yapıyor deriye çünkü 1 sene sonra dönüp karşılaştırma yapıcaksın bunun için.kahve telvesi ve zeytinyağını karıştırıp sık sık peeling yapabilirsin, yoğurtla karbonatı karıştırıp peeling yapabilirsin bununla ,aspirinli suyla yıkayabilirsin sık sık.Hepsini yaptım pirinç kremi haric
Peki alacağım hemenFarmasinin çay ağacı kremi. Dneeyin ve sonucu izleyin. Harika bir krem![]()
Yaklasik 2 senedir uğraşıyorumne kadar yaptın da geçmedi ki , mesela kese işi zamanla açar lekeleri yavaş yavaş peeling yapıyor deriye çünkü 1 sene sonra dönüp karşılaştırma yapıcaksın bunun için.kahve telvesi ve zeytinyağını karıştırıp sık sık peeling yapabilirsin, yoğurtla karbonatı karıştırıp peeling yapabilirsin bununla ,aspirinli suyla yıkayabilirsin sık sık.
Ben gece yatmadan önce çay ağacı yüz yıkama jeli ile yüzümü yıkıyorum sonra o kremi sürüyorum. İnsanın yüzünü yumuşacık pamuksu hale getiriyor, yeni çıkan sivilceyi yumuşatıp acısını dindiriyor, lekeleri de ciddi şekilde azaltıyor. Trend..lda filan kullanıcı yorumlarını okursanız ona göre karar verirsiniz ben çok memnunumPeki alacağım hemen