Lekeler, Çiller Psikoloji bozan lekeler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

mantiksiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2020
158
191
18
37
Kil koku iltihabi lekeleri büyük sivilce izleri gibi oluyor ve bu konu beni çok üzüyor bir şekilde sivilce izlerinden kurtulan var mi bir yöntem bilen elimden gelen herseyi yaptim ama izler geçmiyor Allah rızası için bana bir akil verin fena halde canımı sıkıyor

Sudocrem var lekeler icin ben bi ara kullanıyordum tamamen geçirmedi ama azalttı diyebilirim deneyin isterseniz

Sudocrem ben de seviyorum. Aktar arkadaş aynısefa kremi verdi iyi gelecekmiş yeni başladım. 🤷🏻‍♀️

bol bol kese yapabilirsin, madecassol krem kullanabilirsin, pirinç maskesi var googleda tarifi var onu uygulayabilirsin.ağda yap , ağda da zamanla üst deriyi temizleyen bir şey zaten.

Hepsini yaptım pirinç kremi haric
ne kadar yaptın da geçmedi ki , mesela kese işi zamanla açar lekeleri yavaş yavaş peeling yapıyor deriye çünkü 1 sene sonra dönüp karşılaştırma yapıcaksın bunun için.kahve telvesi ve zeytinyağını karıştırıp sık sık peeling yapabilirsin, yoğurtla karbonatı karıştırıp peeling yapabilirsin bununla ,aspirinli suyla yıkayabilirsin sık sık.

ne kadar yaptın da geçmedi ki , mesela kese işi zamanla açar lekeleri yavaş yavaş peeling yapıyor deriye çünkü 1 sene sonra dönüp karşılaştırma yapıcaksın bunun için.kahve telvesi ve zeytinyağını karıştırıp sık sık peeling yapabilirsin, yoğurtla karbonatı karıştırıp peeling yapabilirsin bununla ,aspirinli suyla yıkayabilirsin sık sık.
Yaklasik 2 senedir uğraşıyorum

Peki alacağım hemen
Ben gece yatmadan önce çay ağacı yüz yıkama jeli ile yüzümü yıkıyorum sonra o kremi sürüyorum. İnsanın yüzünü yumuşacık pamuksu hale getiriyor, yeni çıkan sivilceyi yumuşatıp acısını dindiriyor, lekeleri de ciddi şekilde azaltıyor. Trend..lda filan kullanıcı yorumlarını okursanız ona göre karar verirsiniz ben çok memnunum

Cay agaci kremi ne alaka?cay agaci yagi antibakteriyeldir,mikrobu vs kirar leke gecirmez ama.Lekeyi vitamin c ve aha asidleri gecirir.Glikolik asit orani min.%5 olan tonik vs edinin.Olmadi paraya kiyin c vitamini iceren krem,serum vs alin.En dogru icerik bu ikili.Maddiyatiniz el veriyorsa 150/200liraya guzel etki alabiliceginiz urunler bulabilirsiniz.Sakin baska birsey kullanmayin,her yazilana inanmayin.

Bir dermatologla görüştünüz mü? Cilt bakımı rutininiz var mı? Bence bir uzmandan önerilmediği sürece herhangi bir krem veya ilaç kullanmayın.

En kesin ve kolay çözüm kimyasal peeling. Evde denemeyin, bir profesyonele yaptırın, yaz bittikten sonra başlayın.

Back
X