Canim sen daha iyi bilirsin uzmanlik alanin ama ben ailemden ve sevgilimden kaynakli problemler icin kac defa psikolaga gittim. Biraz yardimi oluyor tabi. Bana yetmedi ama. Psikologun tavsiyesiyle bilincli bir halde hipnoz oldum. Muzik caliyor psikolog beni olaya götürüyor elimde bir plastik boru. Ben olayı yaşıyorum. Ve psikologun desteklemesiyle kime sinirlenmissem ona bağırıyorum avazim çıktığı kadar. Ha bir de gözlerim kapalı halde elimdeki boruları var gücümle sandalyeye vuruyorum.tuhaf ötesi bir durum. Ama işe yaradı biraz şu ana kendimi daha iyi hissediyorum. Böyle yöntemler ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama denenebilir belki.
Canim sen daha iyi bilirsin uzmanlik alanin ama ben ailemden ve sevgilimden kaynakli problemler icin kac defa psikolaga gittim. Biraz yardimi oluyor tabi. Bana yetmedi ama. Psikologun tavsiyesiyle bilincli bir halde hipnoz oldum. Muzik caliyor psikolog beni olaya götürüyor elimde bir plastik boru. Ben olayı yaşıyorum. Ve psikologun desteklemesiyle kime sinirlenmissem ona bağırıyorum avazim çıktığı kadar. Ha bir de gözlerim kapalı halde elimdeki boruları var gücümle sandalyeye vuruyorum.tuhaf ötesi bir durum. Ama işe yaradı biraz şu ana kendimi daha iyi hissediyorum. Böyle yöntemler ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama denenebilir belki.
Bence önce kendinden başlamalısın. Yaralarını bir şekilde sarmayı ve geçmişin zincirlerinden kurtulmalısınki ileriye adım atabilmelisin. Beyninde lütfen canlı tutma yaşadıklarını, yaşadıkların için üzüldüm zor olmuş ama beyninde ne kadar canlı tutarsan o kadar çok saplanıp kalırsın. Bazen hayatta polyannacılık oynamak gerek bazı şeyleri aşmak için. Staja başla ve kendine bir hayat kurmanın bir adımını at belki sana iyi gelecek. Belki başkalarının sorunlarını da gördükçe yalnız olmadığını anlayacaksın. Kendinde o gücü bulmanı dilerim...
Rica ederim. Gerçekten her şey insanın kendisinde bitiyor. Azmini de ayrıca takdir ettim, buraya yazman dahi çözmeye ve iyileşmeye hazır olduğunu gösterir. Hepimiz zaman zaman bizi üzmüş, hırpalamaış düşüncelere, olaylara ve kişilere takılırız ama bunun nedeni beynimizde canlı tuttuğumuzdan kaynaklanmakta. İnan odak noktanı değiştirip enerjini yükselttiğinde her şey sihirli değnek dokunmuşçasına değişiyor.Cok tesekkur ederim. Cok ilham verici yorum oldu benim icin ve ilk gelen cevapti bu konuyla ilgili gozyaslarimi tutamadim. Icim isindi sayenizde .cok tesekkurler .
Ayrıca sakin utanma göz ardı etme bu meseleyi depresyon yüzünden Alzheimer olmuş bir kadının torunuyum. Hep içinde yaşardı üzüntüsünü. Uzun zaman tedavi edilmeyen depresyon insana o kadar zararlı ki. Sen bunları bilirsin ama hatırlatalım yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?