- 31 Ağustos 2015
- 319
- 144
- 103
- 37
- Konu Sahibi denizyagmur4
-
Benim eşim de azospermi..tese ile sperm bulundu hamile kaldım ve şu an kızım 3 buçuk aylık oldu..ben de eşimin hiç umursamadığını düşünüyprdum,ta ki ameliyattan sonra doktor sperm bulunduğunu söylediğinde ağladığını görene kadar...evet bizim için çok zor bir durum ama kadınlar bu zor durumu rahatça ifade edip yaşayabiliyorlar ağlayarak..erkekler için bu zor durum emin olun içlerinde bizim hissettiğimizden daha büyük..
teşekkürler canım bizim sebep muhtemelen çocuklukta gecirilen bi hastalık. bizde kaan hocaya geçtikOnların maskesi de umursamaz görünmek maalesef..prof dr bülent baysal,florance nightingale hastanesi..azo sebebi tıkanıklıktı
Allah yardımcınız olsun,..tez zamanda bebişine kavuş inşaallahteşekkürler canım bizim sebep muhtemelen çocuklukta gecirilen bi hastalık. bizde kaan hocaya geçtik
yanlizca sen yada siz degilsiniz arkaslar bende ayniyim 1 haftadir surekli agliyorum bi kac kez onunde agladim hatta insanlarda aglatiyor yanlarinda degil ama sonra cok agliyorm.Adette ldum sabah saatlerce agladim.esimde umursamiyor gibi hatta olursa olur acelesi yok diyor ben tedavi icin sikistirdikca.Varikoselden ameliyat oldu ama pek duzelme yok nisanda dusuk yaptim 2 aylikken kendiliginden hamile kalmistim bi mucizeydi ama yavrum geldigi gibi birakti gitti beni yapayanliz.Ozaman esimde aglamisti vede doktor dusuk tehliken va deyince ilk defa onu aglarken ozaman gordum.Aslinda takiyorlar ama belli etmiyorlar bende bazen kziyorum takmiyorsun diye oldugu zamana kadar beklicekmisiz bu umursamamk degilde ne peki?Bense dedigin gibi kendi kendime icimden konusuyor cevap veriyor dusunuyorum surekli delirmek uzereyim ev dar geliyor nefes alamiyorumpsikolojinizi nasıl düzgün tutabiliyorsunuz yada tutabiliyormusunuz ben hiç tutamıyorum bir bebek gördüğümde hemen kopuyorum eşime destek olamıyorum psikolojik çok kötü hiç bişey yapasim yok hayatta hiç zevk alamıyorum. erkeklerimiz rahatlar benim ki de öyle galiba bana öyle geliyor yada bilmiyorum. ne yapacagimi hiç bilmiyorum off
Allah yardımcımız olsun canım aynı sorunları hepimiz yaşıyoruz ilk dönemlerde bende çok ağladım gunlerce ama artık daha az ağlıyorum. kabullendim ve deliriyorum galiba artık yavaş yavaş hep bebeklerimi hayal ediyorum onlarla konuşuyorum isimleri hazır bile :) odaları eşyaları kendileri hep hayallerimdeyanlizca sen yada siz degilsiniz arkaslar bende ayniyim 1 haftadir surekli agliyorum bi kac kez onunde agladim hatta insanlarda aglatiyor yanlarinda degil ama sonra cok agliyorm.Adette ldum sabah saatlerce agladim.esimde umursamiyor gibi hatta olursa olur acelesi yok diyor ben tedavi icin sikistirdikca.Varikoselden ameliyat oldu ama pek duzelme yok nisanda dusuk yaptim 2 aylikken kendiliginden hamile kalmistim bi mucizeydi ama yavrum geldigi gibi birakti gitti beni yapayanliz.Ozaman esimde aglamisti vede doktor dusuk tehliken va deyince ilk defa onu aglarken ozaman gordum.Aslinda takiyorlar ama belli etmiyorlar bende bazen kziyorum takmiyorsun diye oldugu zamana kadar beklicekmisiz bu umursamamk degilde ne peki?Bense dedigin gibi kendi kendime icimden konusuyor cevap veriyor dusunuyorum surekli delirmek uzereyim ev dar geliyor nefes alamiyorum
valla bazen okadar umutsuzluga dusuyorum dusuruluyorum ki hic olmazsa nasil olurum nasil oluruz bunlari hayal ediyorum milletin cocugu okula giderken biz halen boyle mi oluruz diye hayal ediyorum bende psikopatlastim galiba isin gercegi :/Cunku cok korkuyorum oyle olmasindan omur boyu cocuk sahibi olamayan insanlar var.Mesela halam esi kisir halamda bi sorun yok evlatlik edindiler kiz 30 yasina geldi resmen ama kaderimin oyle olmasindan cok korkuyorum.Allahim korusunAllah yardımcımız olsun canım aynı sorunları hepimiz yaşıyoruz ilk dönemlerde bende çok ağladım gunlerce ama artık daha az ağlıyorum. kabullendim ve deliriyorum galiba artık yavaş yavaş hep bebeklerimi hayal ediyorum onlarla konuşuyorum isimleri hazır bile :) odaları eşyaları kendileri hep hayallerimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?