Düşünce diyorum kenfi jenime herkese basib olmaz merhametli bir kalp ama ne bilryğm bu denli hassaslık çevremde olmayınca annem dışında tuhaf oluyorumÇok yakın bir arkadaşımda aynı şekilde aşırı merhametten dolayı ağlar. Duygusallık ve merhametle alakalı sanki ne bileyim ben sorun olarak göremedim. Karakter özelliği bazı insanlar katıdır ya da belli edemez bazı insanlar tam tersi. Yine de çok rahatsız oluyorsanız bir psikoloğa görünebilirsiniz ama benim fikrimce kötü bir özellik değil mesela bende de taş kesilip ağlayamama problemi var.
anlayabiliyorum siziSanirim benimki bir ust boyut. Durakta bekleyen kisileri gorunce bi garip oluyorum. Hayir super sartlarda yasayan biri de degilim ama dusunuyorum. Neler yasadilar, ne acilar cektiler? Sucluluk duygusu da oluyor.
AmiYoğun empati yaptığınız, psikolojik bi sorun yok. Ailenizde var zorlukları biliyorsunuz o kişi den çok kendinize ağlıyorsunuz aslında. Allah şifa versin.
Ben de kendimle bu kadar hassas olmam bazen gurur duyuyorum ne zarar gelir ki diyorum manevi yönü güçlü olmaktan ama kafama takılıyor var mı böyle benim gini olankar çünkü baktıgım zaman çevremde insanlar geçip gidiyorlar benim gözlerimin doldugu insanlara hiç tepki yokBenim kayınvalidemde öyledir. Bişey anlatmaya veya bizi üzen bazı olayları anlatmaya korkarız yazık canım benim hemen ağlar. Onu öyle görünce bizde üzülürüz.
Aşırı merhamet ve birazda hayatta çok ezilmişlikten dolayı gelen iyi niyet temiz kalp olarak görüyorum ( en azından kayınvalidem için )
Ama sizinki o zorluğun birebir içinde birebir izleyen insanlar olarak empati duygusu gibi biraz.
Sizin gibi merhametli insanlara ihtiyacımız var hep varolun
suçlukuk duygusu ben de yogun oluyor kardeşime karşı ta da aileden birine karşı da alırı vicdanlıyımanlayabiliyorum sizi
Merhametsiz olmaktan çok çok daha iyi durumunuz. Belki abinizle de alakalı olabilir tutumunuz ama kötü bir karakter özelliği değil aksine çok naif. Yine de dediğim gibi yaşayan sizsiniz gerçekten çok rahatsız oluyorsanız psikoloğa görünmek iyi gelebilir.Düşünce diyorum kenfi jenime herkese basib olmaz merhametli bir kalp ama ne bilryğm bu denli hassaslık çevremde olmayınca annem dışında tuhaf oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?