Psikolojik destek almalı mıyım? Yoksa normal miyim?

Normal değilsiniz, o çocuğun da siz dışında insanlara ihtiyacı olacak, onu bir fanusa koyup büyütürseniz sorunlu olur, tabi ki bebek öpülmez, bunu söylersiniz ama elletmemek nedir

Çocuğunuz anne babadan başka surat görmeyecek belliki.. İçe kapanık ve asosyal olabilir , bebeklik dönemi birdaha gelmeyecek bırakın sevsinler diledikleri gibi içlerinde kalmasın onlarda torun sahibi neticede

Çocuk dediginiz sevgiyle büyür torunda baldan tatlı derler hijyen kurallarına dikkat ettikleri sürece ve öpmedikleri sürece sevdirmelisiniz. Bu şekilde davranırsanız ne severler birdaha ne ilgilenirler empati yapmaya çalışın takıntı derecesindeyseniz veya empati yapamiyorsaniz destek alabilirsiniz.

Sorunlu olduğunuzu düşünür kesinlikle sizide yetiştireceğiniz çocuğuda çevremden uzak tutardım akrabam olsaydınız tabi. Allah'tan değilsiniz.

Sizin durumunuz lohusalığa verilebilir bir nebze. Ama eşinizin tutumunun bir açıklaması yok. Ailecek yardım alsanız çok iyi olur. Etrafınızı da küstürmeden yardım alın ki yardıma ihtiyacınız olduğunda çevrenizde insan olsun

Back
X