- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
- Konu Sahibi IrResistibLe_
-
Bunların farkındayım zaten sorumun cevabi bu degildi bilincine vardim ki soruyorum psikolojik destek almaliyim diye yada neler yapip kendimi törpülemeliyim in cevabını istemiştimBen daha cok sevinirim esim mont almis kendine almaliyim lcil olmamak lazim. Calisiyo kazaniyo nasil ki sen biseyler bekliyosun onunda ihtiyaclari var. Birde cocugumuz olunca herseyden vazgeciyoruz. Dunyamiz cocuk oluyo ama yanlis yapiyoruz. Evimizi esimizi unutuyorz
Sen zaten biseylerin farkindasin duzeltebilecegine inaniyorum psikolojik destek konusunda da tabi ki alabilirsin mutlaka faydasi olacaktirBunların farkındayım zaten sorumun cevabi bu degildi bilincine vardim ki soruyorum psikolojik destek almaliyim diye yada neler yapip kendimi törpülemeliyim in cevabını istemiştim
Seviyor mudur ?Esin seni cok seviyor..ben bile burdan hisettim,o yuzden isin aslinda kolay
Bence cok seviyor,sadece sana ne kadar kirildigini gostermeye calisiyor ve haklida..onceki konularini bilmiyorum ama artik gecmiste birak zaten esin kendini torpulemis,dedigin gibi bi cok seyden vazgecmis (senin icin)Seviyor mudur ?
Sanki mutsuzluktan ölüyor ama gidemiyor gibi hissediyorum
Gelince konuşacağım inşallahHaydi o zaman farkindaysan al esini karsina ve konuş. Net bir şekilde. Yardim et bana. Farkindayim. Ben enerjik olmak seni bizi mutlu etmek istiyorum sen ben degil biz olmak istiyorum deyin.
Artik ailen esin çocuğun.
Elbet ailen annen baban önemli ama onlarin sözleri senin esin ile ilgili olan durumlarda etkilememeli.
Kesinlikle katiliyorum,aileler malesef ciftleri cok etkiliyor aradaki bagi koparma derecesine bile getiriyolar...Haydi o zaman farkindaysan al esini karsina ve konuş. Net bir şekilde. Yardim et bana. Farkindayim. Ben enerjik olmak seni bizi mutlu etmek istiyorum sen ben degil biz olmak istiyorum deyin.
Artik ailen esin çocuğun.
Elbet ailen annen baban önemli ama onlarin sözleri senin esin ile ilgili olan durumlarda etkilememeli.
+1Nikini sevdiğim arkadaşım.
En azından sorunun olduğunu kabul etmişsin çok iyi bir ilerleme bu.Şimdi sen neler yapabilirsin kendinde bir düşün.Eşine hak vermeyi denedin mi,yüzüne karşı bunu itiraf edecek gücü bulursan kendinde %75'i hallolmuş olur.
Sürekli kendini telkin etmeyi dene.Eşin çok seviyor seni,ne de güzel söylemiş seni mutlu etmek için yapıyorum diye.
İçinde bitirmiş olsa idi sana bunu söylemezdi bile.Senden çaba bekliyor.
Psikologdan önce onun senin için yaptıklarını bir liste yap.Artısı eksisi tart.
Ailenden de bir süre uzak kal ,en azından eşinle ilgili yorum yaptırtma ya da dinleme.
Kesinlikle katiliyorum,aileler malesef ciftleri cok etkiliyor aradaki bagi koparma derecesine bile getiriyolar...
Ailelerimiz bir yere kadar,elbette sevip saygi duyacaz ama cekirdek ailemize zarar vermelerine izin vermeyecez..
Haklisin icim ezildu telefondaki sesine...Nikini sevdiğim arkadaşım.
En azından sorunun olduğunu kabul etmişsin çok iyi bir ilerleme bu.Şimdi sen neler yapabilirsin kendinde bir düşün.Eşine hak vermeyi denedin mi,yüzüne karşı bunu itiraf edecek gücü bulursan kendinde %75'i hallolmuş olur.
Sürekli kendini telkin etmeyi dene.Eşin çok seviyor seni,ne de güzel söylemiş seni mutlu etmek için yapıyorum diye.
İçinde bitirmiş olsa idi sana bunu söylemezdi bile.Senden çaba bekliyor.
Psikologdan önce onun senin için yaptıklarını bir liste yap.Artısı eksisi tart.
Ailenden de bir süre uzak kal ,en azından eşinle ilgili yorum yaptırtma ya da dinleme.
Cok iyi yapiyorsun valla tebrikler:)Kesinlikle.
Ben kendimden biliyorum.
Nisanliyim ama nisanlimla birbirimize karsi yaptigimiz fedakarligi sadece ikimiz biliriz. Ailelerimizden biri o sana hic söyle davranmiyor dese dik durmaya calisiriz çünkü bizi bizden baska birbde allah bilir.
Aileleri sanki cocuklari iyi olacakmiscasina verdigi tavsiyeler bazen daha cok sıkıntıya sebep olabiliyor.
Cok iyi yapiyorsun valla tebrikler:)
Bide ciftler arasinda ne gecerse gecsin (sidder ve hakeret aldatma vs)ailelere yansitmama taraftariyim ben,cunku ciftler bi sekilde barisir unutur ama aileleler hic unutmuyor ve her firsatta isitip onunuze koyuyor malesef...
Amanin (siddet hakaret aldatma vs )haaricc demek istemistim yanlis anlasilmasinCok iyi yapiyorsun valla tebrikler:)
Bide ciftler arasinda ne gecerse gecsin (sidder ve hakeret aldatma vs)ailelere yansitmama taraftariyim ben,cunku ciftler bi sekilde barisir unutur ama aileleler hic unutmuyor ve her firsatta isitip onunuze koyuyor malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?