psikolojik destek almam gerekiyor mu

IrResistibLe_

seni sevmiyorum artık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
2.761
3.459
48
Selamlar
29 yasinda 8 yillik evliyim
8 yilin hergünü güllük gulistanlik gecmedi tabi
Ama eşim benim yüzümden bir çok akrabası ve arkadaşıyla irtibatini kesmek zorunda kaldi
Allah var gücünün yettiğince birseyler yapmaya calışti
Ama ailem eşimin hicbirsey yapmadığın i iddia ediyor bazsn ben bile etki altinda kalıyorum ve eşime psikolojik baskı uyguluyorum
2 yıldır törpülemeye çalışıyorum ama olmuyor birsey demesemde kaşımın kalkmasindan anlaşılıyor
Adam en sonunda isyan etti gecen hafta ...
Ben kendimi duzelttim,bir cok şeyden vazgeçtim .seni sevdiğim için senin bian yüzün gülsün diye tüm sorunlarımı icime attim.Mutlu olabilmen icin sıfır telefon aldim para biriktirdim yok halimde ama kuru ve samimiyetsiz bir sagol dedin okadar
Bir gülme bir yumusak ve sevgi dolu tavir yok
Bir naz cilve yok
Ölü gibi yaşıyorsun
Evet zamaninda üzdüm ama özürdiledim ve duzeltmeye çalıştım
Sen eve bile bakmıyorsun
Tek derdin cocuk olmuş
Vs vs.
Yığınla seyler saydı ve en son artık ben içimde bitirdim dedi
1 haftadır sırf cocuk için konuşuyoruz
Bugün kendine mont almış
Bende ilk bozuldum niye alıyor yığınla ihtuyac var vs diye ama belli etmedim. Telefonda konuşuyorduk ben susunca istiyorsan montu geri iade edeyim dükkana dedi ve kapatti
Adam 4 yildir ayni montu giyiyor ve sokukler oldu montunda
Ben niye böyleyim bilmiyorum
edit:Bende 6 yildir ayni montu giyiyorum esime tepki vermedim niye mont aldin vs demedim mont mu aldin askim dedim sadece
Eşimin ne yaptığı ni artik anlıyorum beni vicdanimdan vurmaya çalışıyor

Son düzenleme:
Ben daha cok sevinirim esim mont almis kendine diye. Bencil olmamak lazim. Calisiyo kazaniyo nasil ki sen biseyler bekliyosun onunda ihtiyaclari var. Birde cocugumuz olunca herseyden vazgeciyoruz. Dunyamiz cocuk oluyo ama yanlis yapiyoruz. Evimizi esimizi unutuyorz

Bunların farkındayım zaten sorumun cevabi bu degildi bilincine vardim ki soruyorum psikolojik destek almaliyim diye yada neler yapip kendimi törpülemeliyim in cevabını istemiştim

Kendini sorgulama isini yapmissin zaten,simdi kimsenin etkisi altinda kalmadan esinin aslinda hakettigi davranislarin listesini yap...gecmiste yasananlari katmadan onlari dusunmeden.
Ve sonuca gore kendine yapilacaklar listesi olustur buna guler yuzlu olmakla basla:))

Gulen bir yuz ve isildayan bir cift gozun eritmeyecigi asik yoktur...

Bunların farkındayım zaten sorumun cevabi bu degildi bilincine vardim ki soruyorum psikolojik destek almaliyim diye yada neler yapip kendimi törpülemeliyim in cevabını istemiştim
Sen zaten biseylerin farkindasin duzeltebilecegine inaniyorum psikolojik destek konusunda da tabi ki alabilirsin mutlaka faydasi olacaktir

Haydi o zaman farkindaysan al esini karsina ve konuş. Net bir şekilde. Yardim et bana. Farkindayim. Ben enerjik olmak seni bizi mutlu etmek istiyorum sen ben degil biz olmak istiyorum deyin.
Artik ailen esin çocuğun.
Elbet ailen annen baban önemli ama onlarin sözleri senin esin ile ilgili olan durumlarda etkilememeli.

Seviyor mudur ?
Sanki mutsuzluktan ölüyor ama gidemiyor gibi hissediyorum
Bence cok seviyor,sadece sana ne kadar kirildigini gostermeye calisiyor ve haklida..onceki konularini bilmiyorum ama artik gecmiste birak zaten esin kendini torpulemis,dedigin gibi bi cok seyden vazgecmis (senin icin)

Sence bu yetmezmi?

Eger bir an once harekete gecmessen iste o zaman gec kalmis olursun canim..

Nikini sevdiğim arkadaşım.
En azından sorunun olduğunu kabul etmişsin çok iyi bir ilerleme bu.Şimdi sen neler yapabilirsin kendinde bir düşün.Eşine hak vermeyi denedin mi,yüzüne karşı bunu itiraf edecek gücü bulursan kendinde %75'i hallolmuş olur.
Sürekli kendini telkin etmeyi dene.Eşin çok seviyor seni,ne de güzel söylemiş seni mutlu etmek için yapıyorum diye.
İçinde bitirmiş olsa idi sana bunu söylemezdi bile.Senden çaba bekliyor.
Psikologdan önce onun senin için yaptıklarını bir liste yap.Artısı eksisi tart.
Ailenden de bir süre uzak kal ,en azından eşinle ilgili yorum yaptırtma ya da dinleme.

Gelince konuşacağım inşallah

Kesinlikle katiliyorum,aileler malesef ciftleri cok etkiliyor aradaki bagi koparma derecesine bile getiriyolar...

Ailelerimiz bir yere kadar,elbette sevip saygi duyacaz ama cekirdek ailemize zarar vermelerine izin vermeyecez..

+1

Kesinlikle katiliyorum,aileler malesef ciftleri cok etkiliyor aradaki bagi koparma derecesine bile getiriyolar...

Ailelerimiz bir yere kadar,elbette sevip saygi duyacaz ama cekirdek ailemize zarar vermelerine izin vermeyecez..

Kesinlikle.
Ben kendimden biliyorum.
Nisanliyim ama nisanlimla birbirimize karsi yaptigimiz fedakarligi sadece ikimiz biliriz. Ailelerimizden biri o sana hic söyle davranmiyor dese dik durmaya calisiriz çünkü bizi bizden baska birbde allah bilir.
Aileleri sanki cocuklari iyi olacakmiscasina verdigi tavsiyeler bazen daha cok sıkıntıya sebep olabiliyor.

Haklisin icim ezildu telefondaki sesine...

Cok iyi yapiyorsun valla tebrikler:)

Bide ciftler arasinda ne gecerse gecsin (sidder ve hakeret aldatma vs)ailelere yansitmama taraftariyim ben,cunku ciftler bi sekilde barisir unutur ama aileleler hic unutmuyor ve her firsatta isitip onunuze koyuyor malesef...

Amanin (siddet hakaret aldatma vs )haaricc demek istemistim yanlis anlasilmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…