- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi IrResistibLe_
-
Bencede yardım alsanız iyi olur. En azından problem ne onu görmüş ve çözmüş olursunuz. Bir sıkıntı var belli.ben kocam kendine bişey alsa çok mutlu olurum bana da bişey aldığında bi sakız dahi olsa çok mutlu oluyorum.Selamlar
29 yasinda 8 yillik evliyim
8 yilin hergünü güllük gulistanlik gecmedi tabi
Ama eşim benim yüzümden bir çok akrabası ve arkadaşıyla irtibatini kesmek zorunda kaldi
Allah var gücünün yettiğince birseyler yapmaya calışti
Ama ailem eşimin hicbirsey yapmadığın i iddia ediyor bazsn ben bile etki altinda kalıyorum ve eşime psikolojik baskı uyguluyorum
2 yıldır törpülemeye çalışıyorum ama olmuyor birsey demesemde kaşımın kalkmasindan anlaşılıyor
Adam en sonunda isyan etti gecen hafta ...
Ben kendimi duzelttim,bir cok şeyden vazgeçtim .seni sevdiğim için senin bian yüzün gülsün diye tüm sorunlarımı icime attim.Mutlu olabilmen icin sıfır telefon aldim para biriktirdim yok halimde ama kuru ve samimiyetsiz bir sagol dedin okadar
Bir gülme bir yumusak ve sevgi dolu tavir yok
Bir naz cilve yok
Ölü gibi yaşıyorsun
Evet zamaninda üzdüm ama özürdiledim ve duzeltmeye çalıştım
Sn eve bile bakmıyorsun
Tek derdin cocuk olmuş
Vs vs.
Yığınla seyler saydı ve en son artık ben içimde bitirdim dedi
1 haftadır sırf cocuk için konuşuyoruz
Bugün kendine mont almış
Bende ilk bozuldum niye alıyor yığınla ihtuyac var vs diye ama belli etmedim. Telefonda konuşuyorduk ben susunca istiyorsan montu geri iade edeyim dükkana dedi ve kapatti
Adam 4 yildir ayni montu giyiyor ve sokukler oldu montunda
Ben niye böyleyim bilmiyorum
ailene herseyi anlatma. esinle konus ozur dile.
Eşim aile terapistini kabul etmiyor biz içimizde bitirip duzeltmeliyiz diyorAilenle arana mesafe koy.Evlilik terapisine gitmeyi teklif et eşinle.
Dilerim geç kalmamışsındır ya üzüldüm
Evliliğini düzeltmek istiyorsan vazgecmemelisinEşim aile terapistini kabul etmiyor biz içimizde bitirip duzeltmeliyiz diyor
Ben devlet hastahanesinde cok bilinen iyi bir dr buldum yarın birşekilde gidecegim umarim vazgeçmem
Son 3 yildir yardim almak icin kendimi zorluyorum ama yine kendim engel oluyorum malesefEvliliğini düzeltmek istiyorsan vazgecmemelisin
Cocugum var 4 yaşındaAilende seni böyle gaza getiren kişiler varsa eşinin olumsuz yönlerini anlatmamakla başla işe. Ben anneme hiçbişeyi anlatmıyorum mesela.. biliyorum çünkü burda da bazı arkadaşlar var benim açtığım konuda sorunumu çözmüş olsam da başka kelalaka konularda ama senin kocan şunu yapmıştı diye çetele tutan! Hah işte annem de aynı böyle bir insan... bir söylersem sorunumu bir daha ömür billah unutmaz.. koca benim kinini millet tutuyor noluyorsa
Çocuk olmuyor mu yoksa çocuk varda onla ilgili mi konuşuyorsunuz onu anlayamadım.
kusura bakma ama cok bencilsin adami biktircan bu gidisleSelamlar
29 yasinda 8 yillik evliyim
8 yilin hergünü güllük gulistanlik gecmedi tabi
Ama eşim benim yüzümden bir çok akrabası ve arkadaşıyla irtibatini kesmek zorunda kaldi
Allah var gücünün yettiğince birseyler yapmaya calışti
Ama ailem eşimin hicbirsey yapmadığın i iddia ediyor bazsn ben bile etki altinda kalıyorum ve eşime psikolojik baskı uyguluyorum
2 yıldır törpülemeye çalışıyorum ama olmuyor birsey demesemde kaşımın kalkmasindan anlaşılıyor
Adam en sonunda isyan etti gecen hafta ...
Ben kendimi duzelttim,bir cok şeyden vazgeçtim .seni sevdiğim için senin bian yüzün gülsün diye tüm sorunlarımı icime attim.Mutlu olabilmen icin sıfır telefon aldim para biriktirdim yok halimde ama kuru ve samimiyetsiz bir sagol dedin okadar
Bir gülme bir yumusak ve sevgi dolu tavir yok
Bir naz cilve yok
Ölü gibi yaşıyorsun
Evet zamaninda üzdüm ama özürdiledim ve duzeltmeye çalıştım
Sen eve bile bakmıyorsun
Tek derdin cocuk olmuş
Vs vs.
Yığınla seyler saydı ve en son artık ben içimde bitirdim dedi
1 haftadır sırf cocuk için konuşuyoruz
Bugün kendine mont almış
Bende ilk bozuldum niye alıyor yığınla ihtuyac var vs diye ama belli etmedim. Telefonda konuşuyorduk ben susunca istiyorsan montu geri iade edeyim dükkana dedi ve kapatti
Adam 4 yildir ayni montu giyiyor ve sokukler oldu montunda
Ben niye böyleyim bilmiyorum
Omuzlarından tutup silkemek istedi seni canım şiddetleSon 3 yildir yardim almak icin kendimi zorluyorum ama yine kendim engel oluyorum malesefevin hali perişan ben perişan eskiden sen şakrak makyajlar yapan bir kadinken simdi parkpijamayla gunlerce evde geziyorum
Esim hicbirsey yapma istemiyorsan ama en azindan bir markete git bir parka git nefes al diyor onu bile yapmıyorum
1 gunde böyle olmadim inanınkusura bakma ama cok bencilsin adami biktircan bu gidisle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?