- 5 Ekim 2016
- 269
- 278
- 103
- Konu Sahibi IrResistibLe_
-
Yani aslında benimi deniyorkendibenim post: 49335263 .!.:Omuzlarından tutup silkemek istedi seni canım şiddetle
anliyorum seni icinde bir birikmislik vardir mutlaka ama birazcik olsun gecmise sunger cek. inan herkesin evliliklerin ilk yillarinda mutlaka sorun oluyordur. artik gecmisi unut. esin seni cok seviyor bence. simdi telefon et o montu iade etmesin.1 gunde böyle olmadim inanın
Benim kızdığım nokta benimle disari çıkmıyor ama kardesiyle çıkıyor ne zamandır istememe ragmen beni götürmediği alışveriş merkezine kardesiyle gitmis mesela
Suan kardesiyle orada geziyorlar
Benim icin artik birşeyler yapmak istemiyormuş son 3 4 aydir hep bunu söylüyor icimde bitti hersey diyor
Haklisin bana ise gir dedi yeni evliyken yone ailemin gazıyla ise girmedim oysa o evde oturup kendini dolduruyorsun ben parasında degilim ki demistiİyi de haklı adam.4 yıl sonra aldığı monta laf etmişsin kimbilir başka neler degi.Sen olsan seninle bi şeyler yapmak ister misin?
Ben de çocuğun yeni doğdu zannettim 4 yaşında diyosun.Bebek sayılmaz artık öyle yenidogan gibi ilgilenmen gerekmez yani her şeyi rayına oturtman lazımdı.Gerekirse yarım gün kreşe ver.Evliliğini düzeltmek istiyorsan senin çaba göstermen lazım kusura bakma ama her şeyi sen mahfetmişsin.Niyetin eşini kaybetmekse böyle devam et tabi
Esim istemiyor ama ben gidecegim insallah bir uzmanaEvliliğin kurtarılamayacak bir tarafını göremedim, sadece iletişimsizlik probleminiz var. Birbirinizi anlamayı öğrenmeniz gerekiyor. Beraber çift terapistine giderseniz yardımı dokunacağına eminim.
Esim istemiyor ama ben gidecegim insallah bir uzmana
Psikologa gideceğim terapist tek kabul etmiyor zatenTek gidecekseniz hiç gitmeyin yararı olmaz. İletişim dediğimiz şey karşılıklı, siz evlisiniz. Siz gittiniz eşiniz gitmedi olmaz. Terapist size ne ilaç verir ne sorunlusunuz der, nasıl iletişim kuracağınızı öğretir. Sırf sizin davranışlarınız problemli olmayabilir hem belki terapist eşinizin size olan davranışlarında da problem görecek. Lütfen ikna edip beraber gidin. Aksi takdirde yarar göremezsiniz.
Psikologa gideceğim terapist tek kabul etmiyor zaten
UmarımBana kalırsa çift terapisti daha çok yarar sağlar ama bireysel terapi görmek isterseniz de siz bilirsiniz elbette. Umarım faydasını görürsünüz. :)
İnşallahİlk iş eşine sevdiği yemeği yap. Montunun çok yakıştığını söyle.. beraber güzel bi yemek yiyin, sohbet edin.. sorunlarınızı düzeltmek istediğinizi, onu sevdiğinizi söyleyin. Biraz güler yüzle hallolur sorunlar inş
Bu yaşadıklarından sonra birşeylerin içinden gelmemesi çok normal zaten... seni aldatmış adam tlfu görünce "ahh canım" deyip boynuna sarılmaman akşam geldiğinde sevgi dolu kucaklamaman normal...Yani aslında benimi deniyor
8 yilin ilk 3 yili hep esimin annesinin yaptiklariyla esimin arada kalmasıyla gecti 4.yilda ise artik eşim beni dinlememeye ve zorla ailesine götürmeye başladı ilk 4 yil mücadeleler yüzünden gezip tozma fırsatı bulamadık ve eşim istemedi (sen birseyi beğenirsin ve ben alamazmazsan icim acir diye söylerdi hep )
4 yilin sonunda beni telefonda da olsa aldattigini itiraf etti ama brn yeni dogum yapmstim aileme guvendim ve evi terkettim tam bir fiyaskoydu 2 ay sonra geri döndüm affettim
Ama 4 4.5 yilin sonunda eşim eve geliyor yemegini yiyor gücünün yettigi seyleri alıyor ve daha az konuşuyordu
Artik ailesiye gorusturmuyor cogu kez gelmek istediklerinde yalan söylüyor ve engel oluyordu
Ayri yatmaya basladi ben gercekten isteyince gelecekmiş
Yani cok seyler yaşadık
2 yıldır kendimi törpülemeye çalışıyorum
İnşallah canimCanım çok şanslısın ki öyle bir eşin var SENİ SEVEN...kendinin de farkındaymışsın zaten bence biraz destekle çok güzel günleriniz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?