Psikolojik destek

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.974
3.747
333
Kızlar herkes e hayırlı haftalar olsun benim kuzenimin psikoloji si bozuk dün anlattı biraz çok üzüldüm durumuna doktora da gidemiyor aile kıt biraz bu konuda telefonla yardım alınır mı lütfen el atın

Kızlar herkes e hayırlı haftalar olsun benim kuzenimin psikoloji si bozuk dün anlattı biraz çok üzüldüm durumuna doktora da gidemiyor aile kıt biraz bu konuda telefonla yardım alınır mı lütfen el atın
Kaç yaşında kuzenin reşitse kendisi gitsin.Devlet hastanelerinde psikiyatri servisi var.

İnternet deki videolari izlesin uzman doktorlar var Youtube dada cok mevzu neyse baksin ben bakmis ve sonra kitaplarini almistim

Canim her devlet hastanesinde psikolog var gidip gorusebilir maddi bi durum gerektirmiyor

Aile kıt derken?
Anlayışı kıt diye anladım
Maddi durumu mu kısıtlı?

Eğer anlayış kıt, maddi durumda sorun yok ise telefonla danışmanlık veren yerler var. Ücreti banka havalesi ile yolluyorsunuz, belirlenen saatte sizi psikolog ile görüştürüyorlar.

İnternetle, youtube'la kendi kendine olmaz.

Toplum sağlığı merkezlerinde ve hastanelerde psikolog var. Randevu alıp gidebilir.

Ben de psikoloğa danisiyorum. Çok memnunum. Çocukluğuma falan iniyoruz. Her hafta 1 saat dolu dolu konuşuyoruz. Ve bir kuruş ödemiyorum. Çünkü kamu kurumunda çalışan bir psikolog.
Neresi burası, benim bildiğim psikologlar 10 dakika basit sorular sorup ilaç verip yolluyorlar. ya da benim denk geldiklerim böyleydi.

Neresi burası, benim bildiğim psikologlar 10 dakika basit sorular sorup ilaç verip yolluyorlar. ya da benim denk geldiklerim böyleydi.

O bahsettiğiniz psikiyatri doktorudur. Psikolog ilaç yazamaz. Terapi ile tedavi eder.

Psikologlarin ilaç verme yetkisi yoktur.
Çünkü hekim değiller.
İlaç gerektigini düşünürlerse psikiyatriye yolluyorlar.
Bana ilaç vermiyor dolayısıyla. Psikoterapi yapıyor.

Çünkü hekim değiller.
Evet o da olurdu aslında maddi açıdan değilde gidemiyor ailesi izin vermiyor pek çıkmasına

Aile kıt derken?
Anlayışı kıt diye anladım
Maddi durumu mu kısıtlı?

Eğer anlayış kıt, maddi durumda sorun yok ise telefonla danışmanlık veren yerler var. Ücreti banka havalesi ile yolluyorsunuz, belirlenen saatte sizi psikolog ile görüştürüyorlar.

İnternetle, youtube'la kendi kendine olmaz.
Evet tamda öyle telefondan görülebileceği varsa nerden bulabiliriz ki

Telefonla terapi yapılması bana sağlıklı gelmiyor. Yüz yüze etkileşim her zaman daha iyi sonuç verir. Bir de onda daha fazla para alınıyor diye duydum. Ancak problemi ne belki terapi yetersiz kalabilir, daha ağır bir sorunu varsa psikiyatrla görüşmesi gerekir. Bir şekilde çıkacak yani, uzaktan sağaltım olması zor.

Çünkü hekim değiller.

Her psikolog hastanede psikoterapi yapamayabiliyor. Şanslısınız. :)

Telefonla terapi yapılması bana sağlıklı gelmiyor. Yüz yüze etkileşim her zaman daha iyi sonuç verir. Bir de onda daha fazla para alınıyor diye duydum. Ancak problemi ne belki terapi yetersiz kalabilir, daha ağır bir sorunu varsa psikiyatrla görüşmesi gerekir. Bir şekilde çıkacak yani, uzaktan sağaltım olması zor.
Bende tam bilmiyorum ama öyle çok çok ilerlemiş birşey yok sadece derdimi anlatıp rahatlamak istiyorum dedi

Bende tam bilmiyorum ama öyle çok çok ilerlemiş birşey yok sadece derdimi anlatıp rahatlamak istiyorum dedi

Madalyon Psikiyatri Merkezi telefonla terapi hizmeti veriyordu sanırım, orayla bir görüşebilir.

belediyelere ait yerler bunlar .ücretsiz ve gayet başarılı işler cıkartıyorlar.

Back
X