- 30 Kasım 2019
- 12.789
- 41.096
- 598
- Konu Sahibi Bissunicole
-
Doktora götürebilmeniz iyi bir şey aslında. Bu kafada birinin doktora gitmeyi kabul etmesi beni şaşırttı. Psikiyatra götürdüğünüzde biz bunun hastalığını bulamadık kusura bakmayın diyip geri mi yolladılar?Hanımlar iyi pazarlar.
Oldukça zor bir durumdayım yardımınıza ihtiyacım var.
Benim 30lu yaşlarda bir kardeşim var. Kendisi okumadı , çalışmakta istemiyor.
Bütün gün evde yatıyor. Farklı konulara girip konuyu kapattırmak istemiyorum ama bazı bilgileri zaruri yazacağım. Mehdi gelecek , kıyamet yaklaşıyor , çalışmak boş okumak boş gibi söylemleri mevcut.
Sosyal hayatı yok. Dili çok sivri. İletişim kurmayı asla bilmiyor. İnsanlar bu sebeple asla arkadaş olmuyor. Karşı cins durumu zaten yok.
Psikoloğ , psikiyatrilere gittik ama asla teşhis koyamadılar. Hasta olduğunu düşünüyorlar ama teşhis yok.
Evde anne ve babama eziyet ediyor.
Gece kapı duvar yumrukluyor , tuhaf sesler çıkarıyor.
Hatta anneme şiddet uygulamaya falan çalıştı...
Babam olmasa devamı gelir. Ama onlar artık genç değiller. Bir süre sonra güçleri yetmeyecek.
En son bu sabah annemle babamla oturduğu binayı yapan mühendisi bulup hakaretvari mesajlar atmış. Ve bu ilk değil. Çeşitli insanlara mesajlar atıyor bu tarz. Cahiller , eşşekler bilmem ne...
Bu oğlana tanı koydurup hastaneye , psikiyatriye yatması gerekiyor.
Ne yapabiliriz yardımcı olun lütfen.
Zorla götürdük. Doktora hakaret etti en son.Doktora götürebilmeniz iyi bir şey aslında. Bu kafada birinin doktora gitmeyi kabul etmesi beni şaşırttı. Psikiyatra götürdüğünüzde biz bunun hastalığını bulamadık kusura bakmayın diyip geri mi yolladılar?
En son götürdüğümüz doktor öz benliği zayıf dedi. O kadar.Doktor bu durumuna ne diyor peki
Haklısınız ben de ondan korkuyorum. Hemen araştıracağım teşekkürler.Bulundugunuz ilde ruh ve sinir hastaliklari hastanesi varsa genel hastaneler yerine oraya gidebilirsiniz. Yazdiklariniz sizofrenik bozuklugu cagristiriyor. Allah korusun annenize babaniza zarar verebilir uyurken vs.
Çekeceksiniz diyen doktor mu olur ya? Herşeyin bir ilacı var.bemce doktor uğraşmak istememiş hakaret edinceZorla götürdük. Doktora hakaret etti en son.
Hayır , öyle demediler ama hastalığı şu ya da bu demediler. Öz benliği zayıf, çekeceksiniz dediler resmen.
Bu ne saçmalık yahu? Adam en basitinden şiddete meyilli. İlaç, terapi hiçbir şey yapmadılar yani. Doktorun uğraşası gelmemiş açık ve net söyleyim. Şiddete meyilli olduğu için mahkemeye başvurup hastaneye yatış kararı aldırabilirsiniz. O zaman istese de istemese de yatmak zorunda kalır.Zorla götürdük. Doktora hakaret etti en son.
Hayır , öyle demediler ama hastalığı şu ya da bu demediler. Öz benliği zayıf, çekeceksiniz dediler resmen.
Haklısınız. İnanın yıllardır çare arıyoruz.Bu ne saçmalık yahu? Adam en basitinden şiddete meyilli. İlaç, terapi hiçbir şey yapmadılar yani. Doktorun uğraşası gelmemiş açık ve net söyleyim. Şiddete meyilli olduğu için mahkemeye başvurup hastaneye yatış kararı aldırabilirsiniz. O zaman istese de istemese de yatmak zorunda kalır.
Hakaretten önce söyledi bunu maalesef.Çekeceksiniz diyen doktor mu olur ya? Herşeyin bir ilacı var.bemce doktor uğraşmak istememiş hakaret edince
Bana kalsa daha önce aksiyon alırdım ama uzakta yaşıyordum normalde ailemden.Bence acil hastaneye yatmalı iş işten geçmeden
O kadar tezat ki yukarda sakıncalı bahsettiğiniz konuları düşünen insan annesine babasına hürmet eder sever korur kollar iyiligi artırır.gorustugu bir çevre varmi etkilendiği.En son götürdüğümüz doktor öz benliği zayıf dedi. O kadar.
Sosyal çevresi yok.O kadar tezat ki yukarda sakıncalı bahsettiğiniz konuları düşünen insan annesine babasına hürmet eder sever korur kollar iyiligi artırır.gorustugu bir çevre varmi etkilendiği.
Dunya yi bırakıp o zaman diğer tarafa yönelmesi lazim ki.tam tersi olmus.
Biz doktor degiliz teşhis koyamayiz ne dememiz dogru.olur bilmeyiz sizin alıp goturmeniz lazim tekrar tekrar.Allah kolaylık versin
El üstünde mi büyüdü? Erkek olduğu için size ayrımcılık yapıldı mı? Bu tarz olaylar böyle ailelerde çıkıyor genelde ondan soruyorum. Çözümüm yok malesefHanımlar iyi pazarlar.
Oldukça zor bir durumdayım yardımınıza ihtiyacım var.
Benim 30lu yaşlarda bir kardeşim var. Kendisi okumadı , çalışmakta istemiyor.
Bütün gün evde yatıyor. Farklı konulara girip konuyu kapattırmak istemiyorum ama bazı bilgileri zaruri yazacağım. Mehdi gelecek , kıyamet yaklaşıyor , çalışmak boş okumak boş gibi söylemleri mevcut.
Sosyal hayatı yok. Dili çok sivri. İletişim kurmayı asla bilmiyor. İnsanlar bu sebeple asla arkadaş olmuyor. Karşı cins durumu zaten yok.
Psikoloğ , psikiyatrilere gittik ama asla teşhis koyamadılar. Hasta olduğunu düşünüyorlar ama teşhis yok.
Evde anne ve babama eziyet ediyor.
Gece kapı duvar yumrukluyor , tuhaf sesler çıkarıyor.
Hatta anneme şiddet uygulamaya falan çalıştı...
Babam olmasa devamı gelir. Ama onlar artık genç değiller. Bir süre sonra güçleri yetmeyecek.
En son bu sabah annemle babamla oturduğu binayı yapan mühendisi bulup hakaretvari mesajlar atmış. Ve bu ilk değil. Çeşitli insanlara mesajlar atıyor bu tarz. Cahiller , eşşekler bilmem ne...
Bu oğlana tanı koydurup hastaneye , psikiyatriye yatması gerekiyor.
Ne yapabiliriz yardımcı olun lütfen.
Evet , aynı o şekilde büyütüldü.El üstünde mi büyüdü? Erkek olduğu için size ayrımcılık yapıldı mı? Bu tarz olaylar böyle ailelerde çıkıyor genelde ondan soruyorum. Çözümüm yok malesef
Doktorlar teşhis koyamayinca çekeceksiniz diyor hepÇekeceksiniz diyen doktor mu olur ya? Herşeyin bir ilacı var.bemce doktor uğraşmak istememiş hakaret edince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?