Psikolojik Hastalık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çeksin o zaman bırak ne üzülüyorsun. Hastaneye yatiralim desen ilk annen karşı çıkar bırak sen hayatına bak
Yok karşı çıkmıyor. Çünkü kendi de çok çekti son yıllarda oglandan.
Ama babamda arada yanar diye üzülüyorum.
İkisi de belli bir yaşta. Evet ayrım yaptı annem ama bana da çok faydası dokundu annemin.

Baban niye arada yanacak
Merak ettim ne gibi faydası oldu? Yapması zorunlu şeyler hariç

Baban niye arada yanacak

Merak ettim ne gibi faydası oldu? Yapması zorunlu şeyler hariç
Burada durup uzun uzun onu yazacak durumda değilim şu an.
Ama her türlü durumda arkamda olan bir annem var.
Ayrımcılık dediğim aklınıza büyük boyutta şeyler gelmesin.
Mesela ben onun artan yemeğini yiyemezdim o benimkini yerdi.
Tembelliğe alistirdi bir de onu.
Bu tarz şeyler.

Müge anlıda buna benzer bi hikaye işlenmişti sonu benzemesin. Aileyle yaşarken oğlu aileye çeşitli zor koşmalar yapıyor, anne kardeş evden uzaklaşıyor, adam babayla yaşıyor en son babaya kötü şeyler yapmaya çalışıyor baba kendini korumak isterken o adam hayatını kaybediyor…

Gece kapı duvar yumruklayan biri var evde.
Böyle bjrj varken evdeki herkes yanar. Yalnız sizde de var galiba biraz sorun merajlariniz biraz tuhaf... Dediniz ki "annem yatirilmasini istiyor ama babam arada yanar" ben de neden diyorum yani bu adam yatirilmasa sadece baban mi yanacak ?

Böyle bjrj varken evdeki herkes yanar. Yalnız sizde de var galiba biraz sorun merajlariniz biraz tuhaf... Dediniz ki "annem yatirilmasini istiyor ama babam arada yanar" ben de neden diyorum yani bu adam yatirilmasa sadece baban mi yanacak ?
Annem için bırak çeksin dediniz. Ben annemi boşversem o evde babam huzursuz oluyor diyorum. Annem karşı çıkmıyor yatirilmasina. Bende de sorun var diye belirttiginiz için sağ olun cidden. Telaşlı şekilde yazıyorum sonuçta.

Haklısınız yaşanmıştır mutlaka.
İnanın çoğu yasanani yazacak dermanım yok.
O kadar çok şey yaşandı ki.

O gün annenize vuracağı zaman kavga neden cikmis

Kullandığı eşyaları düzgünce yerine koymasıyla ilgili.
Her şiddete meyilli olan hastaneye yatirilmaz psikolojik sorunları olabilir tabiki. Bunca zaman calismamasina babaniz ne yaptı ne tepki verdi ? Hadi bu saatten sonra çalışmaz zaten ama 20li yaşlarında neler oldu?

Her şiddete meyilli olan hastaneye yatirilmaz psikolojik sorunları olabilir tabiki. Bunca zaman calismamasina babaniz ne yaptı ne tepki verdi ? Hadi bu saatten sonra çalışmaz zaten ama 20li yaşlarında neler oldu?
Üniversiteyi iki sene geç kazandı. Kazandıktan sonra okula gidip geldiğini düşünüyorduk 4 sene. 24 - 25 yaşlarında fark ettiler durumu. Çünkü dışarıya reaksiyon vermemişti. Kalbinde çarpıntı olduğunu söyledi doktora gittik ama bir şey bulamadılar.
Babam okuduğu mesleği yapmasının zorunlu olmadığını söyledi. Kendisine çeşitli işler buldu.
Birkaç ay gittiyse de devami gelmedi. Bu süreçte kavgalar arttı tabi.

Kalk ise gir diyen olmamış bir iki denmiş sonra bosverilmis anladığım kadarıyla. Böyle bir evladım olsa napardim diye düşünüyorum bu saatten sonra yapılacak bişey yok yani huyuna gideceksin.
20li yaşlarda olsa birinin yanına zorla verirsin çalışsın dersin ama kazık kadar adama bişey yapilmaz. Parasinj verme yemeğini yapma eşyasını ütüleme böyle yaparsan da şiddet gör. Yani bu saatten sonra onu engelli bir birey gibi görecek aileniz ki öyle görüyorlar emin ol bakımını yapacaklar yapacak bişey yok yani.
Bu adam yatsa da çıkınca düzelmez yani. Yemeğine suyuna sakinleştirici falan atın bari yani en azından halim selim olsun.

Verdiler işe. Avukatın yanında vs çalıştı.
Ayakkabıcı da çalıştı. Telefoncuda çalıştı. Ama her gittiği yerde sorun yaşadı ve istenmedi.
En son babam iş yerine para verdi yeter ki oğlanı çalıştır diye. İstemediler çıkarttılar.
Sessiz bir insan olsa dediğinizi onaylarim iş şiddete dönüyor. Artık uzaklaşmak istiyorlar. Beslenecek biri değil. Geçim 0. Zorla kavga çıkaran birisi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…