Psikolojik Hastalık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet , aynı o şekilde büyütüldü.
Ona sunulan imkanlar çok az kişiye sunulmuştur.
Annem çok ayrimcilik yaptı ozellikle.
Anlaşıldı. Annen bu hale getirmiş onu. Elleriyle bir ağustos böceği yetiştirmiş. Öfke kontrolü sorunu dışında bi b.ku yok, tembelin teki, potansiyelinin olmadığının farkında olduğundan bunun üstüne gitmek yerine içine kapanmayı seçiyor, çünkü mücadele nedir bilmemiş, her şey ayağına gelmiş.

Aynen öyle kâtip.
Evet annemin hatası çok fazla kabul ediyorum.
Ama işin sonucu dayağa varacak biliyorum bunu da. Bu şekilde bırakmaya razı olamiyorum.
Bir ayağı hasta annemin. Eski gücü kuvveti yok. Varken çok mücadele etti aslında.
Kendi de farkındadır belki ama çok geç.

Evden git dediler mi? Ben dayanamaz bu davranışlarına devam edeceksen bu evde yasayamazsın derdim sanırım. Küçük oğlumun bile pislettigini temizlerken zoruma gidiyor eline temizlik bezi veriyorum kendin temizle diyorum son zamanlarda. 30 yaşında biri yasayacak olsa evde temizlik konusunda nöbet sistemine geçeriz heralde. Kira falan versin size yurt dışında öyle yapıyorlarmış

Defalarca kez sokağa atıldı. Her sokağa atıldığında biraz adam olarak geldi.
Ama sonunda eve aldılar. Ben olsam almazdım aylarca ama aldılar işte. Yalama yaptılar.
Şu an çalışmıyor. Dışarda bir şey alacak parası bile yoktur değil ki kira verecek.

Senin bir suçun yok. Bir gün hayatın ile ailen arasında seçime zorlarsa şartlar, hayatını seç. Bunlar girdap gibi içine çekerler, geriye sadece kabuğun kalır, görünürde yaşarsın. Eminim senden esirgenenler fazlasıyla ona verildi. Bi borcun yok kimseye. Kimse el etmeyince o imkanı yaratırlar herkesin canı tatlı merak etme. Bi çıkar yol sorduklarında gösterirsin yolu o kadar.

Aslında genel olarak kendi hayatıma odaklıyım.
Şükür kendj hayatımda bir sorun yok.
Şimdi esirgenenler diyince akla neler gelir bilmiyorum. Öyle çok çok büyük ayrimciliklar yapılmadı ama tembellestirildi.
Mesela bir şeyi bulamadığı zaman 10 saniye içerisinde annem sen buluver derdi.
En son bu sabah aradılar işte bahsettigim olayda. Hafta içi gidip bir ruh sağlığı merkeziyle konuşacağım babamla. Sonrası ne olur bilemiyorum hiç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…