Psikolojik mide bulantısı mı?

Bende yemek yiyemiyorum. Bulantı yemek yedirmiyor. İyice halsizleşiyorum o Zaman da. Bilmiyorum ya geçecek geçecek ama Nasıl geçecek bilmiyorum. Bazen psikolojik olduğu için şükredeyim diyorum sonra bir şey oluyor keşke hastalık olsaydı ilacı olurdu diyorum. Allahım yardım etsin bunu yaşayan herkese ve bütün hastalara. Allahım Şafi adınla şifa ver herkese içinde de bize.

Amin, hepimizin gececek ben inaniyorum. Önceden böylemiydik hayir. Yine eskisi gibi olacagiz

Oturdum ağlıyorum yine. Çünkü bulantım var. Artık dayanamıyorum. Allahım canımı alsın çünkü yeni evliyim evliliğimden hiç bir şey anlamadım. Kocam da benden bıkacak diye çok korkuyorum onu çok seviyorum

Ağlamayin lütfen, esinizden sizden bikmaz siz sadece iyi gün icin soz vermediniz ki kötü gündede yalniz birakmaz sizi o konuyu cikarin aklinizdan. Iyilesmek zorundayiz böyle hayat gecmez cünkü iskence. Bundan kurtulmanin yolunu bulmaktan baska caremiz yok. Akliniza baska hicbisey getirmeyin elbet gececek cünkü

Lutfen aglamayin. Kalkın abdest alın İnşirah Suresini okuyun. Şeytanin vesvesesine kaniyoruz. Gecicek bu gunler de inşallah. Hem eşiniz sizinle bu yola baş koyduysa sizden sıkılmaz. Gun gelir o da rahatsizlanir siz destek olursunuz. Bunlar gelip gecici Allahin izniyle guzel gunler gelecek hepimiz icin bozmayin moralinizi ve az da olsa bir seyler yiyin mide bos kalinca cok daha fazla bulanti oluyor kusun ama yemeye calisin biliyorum cok zor aynilarini ben de yasiyorum biliyorum neler hissettiginizi. Lutfen destek olalim birbirimize her gun bir fobimizi atlatmaya calisalim. Aklimiza kotu seyler gelince okudugumuz bir kitap olsun ya da bir mesgalemiz. Bir zikir olabilir ' ya şafi' cekebiliriz ucumuz de kendimizi kotu hissettigimizde. Ve motivasyom kitaplari alalim diyorum. Ucumuz de alalim ayni kitaba baslayalim gece yatmadan olumlu syler dusunup yatalim. Ben duzelicegimizi biliyorum

Tabikide düzelicez kim ömür boyu bulantiyla yasamis bi örnek verin. Sonucta biz yaptik biz yenicez. Hic karamsarliga gerek yok arkadaslar. Düzelicez sakin cikarmayi aklinizdan ben daha güclüy diyorum ben hep

eşim benden bıkmasın. Benden giderse yaşamak için hiç bir nedenim kalmıyor onu çok seviyorum. Benden bıkarsa benden giderse daha kötü olurum. Allahım yardım etsin herkese içinde de bize. Bazen an geliyor bütün umudum kırılıyor, bazen herkese yetecek kadar umudum oluyor. Bilmiyorum takatim kalmadı dayanma gücü versin allahım ama inanın çok zorlanıyorum.

Akliniza hep en kötüyü getirmeyin biz bu durumdan kurtulucaz o kim ki bizi yenecek gücsüz birakacak sakin olun. Allah dermansiz dert vermez bu da gececek elbet belki biraz zorlayacak ama illa ki gececek. O kadar arastirma yaptik hepimiz hic ömur boyu midesi bulanan gördük mü

Zaten şu koca İstanbul'da yalnızım. Bir eşim var yanımda başka kimsem yok. Eşimi de bıktırırsam ne yapıcam? Kendime gelmek zorundayım. Bununla başa çıkmak zorundayım. Ama dayanacak gücüM kalmadı. Allahım beterinden korusun beterin beteri var ama gerçekten çok zorlanıyorum. Nolur birbirimiz için dua edelim de geçsin. Ben yaşadığım için sizlerin ne çektiğinizi biliyorum. Bu durum dışardan bakıldığı gibi kolay değil.

Banada hep diyolar herkes kusmaktan korkar abartma kim sever kusmayi diyolar anlamiyolar. Ben tanistigimdan beri sizin icinde dua ediyorum inanin. Iyilesme anilarimizida anlaticaz birbirimize merak etmeyin. Ne zor günlerdi gecti gitti dicez :)

Banada hep diyolar herkes kusmaktan korkar abartma kim sever kusmayi diyolar anlamiyolar. Ben tanistigimdan beri sizin icinde dua ediyorum inanin. Iyilesme anilarimizida anlaticaz birbirimize merak etmeyin. Ne zor günlerdi gecti gitti dicez :)
Der miyiz gerçekten ? O günleri görür müyüz?

İnşallah. Allah yar ve yardımcımız olsun. Şafi adıyla şifa versin bütün hastalara içinde de bize inşallah.

Umudu kaybetmek yok. Ömür boyunca mide bulantisi çeken olmadigina göre bizimkide gecip gidecek bi daha anmayacagiz bile. Ama belki siz anarsiniz hayirli bi sebeple belki bebişiniz icin bulanir bi dahakine :) bunlari düsünün hep :)

Allah razı olsun sizden. Kendim gibi insanları görünce rahatlıyorum. Allah hepimize iyilik sağlık versin. Allah yardımcımız olsun.

Ilerde birbirimize anlatip gülücez bu günleri :) merak etmeyin hicbisey bizden güclü degil unutmayin

Anlatırsınız inşallah siz de kızlar. Arada buz emmeyi deneyin elinizin baş parmağını avuç içine alıp sıkın mideniz bulanınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…