Psikolojik mide bulantısı mı?

Sürekli arastiriyorum internetten bu anksiyete icin. Sitelerde doktorlara mesaj atiliyor o sekilde buldum ben bu doktoru. Gidersem iyilesicem gibi hissediyorum ama kendi harcligimla sadece 1 seansa giderim anca

Ne kadar cokmuş ya nasil verelim onu. Bi de %100 gecicek demis aklim onda kaldi demekki gecebilcek bi durum kisa surede. Ama ooff

Zaten gecebilecek bir sey ben buna eminim. Üç seans ustuste alicam sonra tekrar etmemesi icin kontrole gelirsin dedi. 3 seansta biter belki

Keşke devlet hastanesindekiler falan yardimci olsa bize. Niye bu kadar pahali ki

Keske kendi kendimize düzeltebilsek. Resmen hayatim zehir oldu ya evden cikmaya korkar oldum.

Ben de carsamba gidicem doktorun yanina. Verdigi bi ilac vardi o biticek o gün. Ama gecmedi bulanti iste bi gün bulanmasa ertesi gün mutlaka bulaniyor. Yarin dogum günüm ama ben kutlamaya bile gitmeye korkuyorum öyle isteksizim ki anlatamam. Resmen depresyona soktu beni bu bulanti kurtulamiyorum da. Benim korkumda kusmak ve yine acillik olup serum yemek

Ben dogum gunumu evde gecirdim sirf bu olay yuzunden. Ne yapacagiz bilmem ben 6 ayda toplasan 10 kere disari cikmisimdir

Ne yapicaz biz ya. Yine eskisi gibi disarda gezmek disarida rahatca yiyip icmek istiyorum ne oldu böyle bu kadar niye korktu beynim anlamiyorum

sizleri o kadar iyi anlıyorum ki. Defalarca endoskopi yaptırdım. Arkadaşın geçirdiği her hastalığı atlattım tekrar endoskopi yaptırdım hepsi geçmiş dediler. Buna rağmen bulantım geçmedi. Psikolojik dediler. Gittim antidepresan verdiler. 2 sene kullandım mala döndüm. Bali'm bile ağrımıyordu o kadar uyuşmuştum. İlaçları kestim doktor da yeter artık dedi. Kesmemle bulantı tekrar başladı. Yine gittim farklı bir doktora o da ilaç tedavi etmez baskılar bırakınca aynı olursun dedi. O öyle dedikten sonra ilaçtan nefret ettim. Hem beni uyuşturdu hem iyileştirmedi.
Şimdi terapi alarak atlatma yolunu arıyorum. İyi bir doktor araştırıyorum. Ama İstanbul'da yaşıyorum. Dolayısıyla ordan bulmam lazım şu an ailemin yanında Ankaradayım. Ben özelden kaçıyorum çünkü para tuzağı. Yapamayacağı şeye de yaparım diyor yapamayınca da sen direniyorsun inatçısın diyor. Parayı alıp gidiyor. O yüzden devlette iyi bir doktor araştırıyorum. Paikolog tabii ki. Psikiyatri olduğu Zaman direkt ilaç.
Gidince söylicem ilaç istemediğimi.

Evet devlette bulmak lazim ama nasil bulucaz en iyisini. Korkularin üstüne gitmek lazim evde oturmamak lazim cikmak gezmek kusarsakta kusariz nolcak diyip gezmek lazim ama yapamiyorum iste

Evet cikmadikca buyuyo ben ilk baslarda boyle degildim gittikce kotulesti disari cikmaya cikmaya en azindan benim gibi insanlar var ve irtibat kurabiliyorum o kadar zor ki kimse anlamiyor millete garip geliyor bu yasadiklarim. Arkadaslarimla da bulusamaz oldum aynen kusma fobisi yuzunden iyice yalnizlastim. Cok arkadasim var ama disari cikamiyorum ki aylardir. Psikiyatr cidden sacmalik ilac yazmak icin doktor olmus onlar sadece dinliyo anksiyete diyor dayiyo antidepresani. Ve yan etkilerinde de.mide bulantisi var o antidepresanlarin. İyilesmeye calisirken daha kotu oluyo insan

Evet mümkün olduğunca cikmak lazim kendimize yeter iskence ettik. Hicbisey bizden güclü degil. Istersek herseyi basarabiliriz. Hayati kendimize zehir ediyoruz bu yaşta. Bundan kurtulmamiz lazim

aynen oyle hayatimizin en guzel yillari bu yillar ama kendimize boyle eziyet ederek gecti. Namaz kiliyor musunuz Kuran okuyor musunuz bilmiyorum ama ben kilmaya calisiyorum cok sukur. Allahtan baska sifa verecek kimse yok. İstedigimiz kadar ilac icelim.doktora gidelim o izin verdigi zaman gececek her sey. Ona sıgınalım. Dualarimda size de yer vericem. Kulun kula duasi kabul olur derler

Olay sadece dışarı çıkmak değil ki. Bir süre sonra evde de bulantı olacak. Salında olacak odada olmayacak. Tuvalette olacak banyoda olmayacak. Sabah olacak akşam olmayacak. Ama hiç gitmeyecek o. Çaresini bulmazsak günün belli saatindeyse olsa bizimle olacak o.

Evet ben kılıyorum. Bu hastalıktan sonra başladım. Ağzı dualı biriydim ama namaza hiç yönelmedim. Belki de Allah ona yönelmemiz için bize bu durumları yaşatıyor. Onu hatırlayalım diye. Bilmiyorum her şey geliyor aklıma ama artık ilaç kullanmak istemiyorum tek bildiğim bu

İste benim suan oyle her an her yerde bulaniyor. Surekli aklimda yani. Ben de oyle cok inancliyimdir ama biraz sarsak yasıyordum acikcasi. Bu ya gunahlarimiza kefaret ya da Allah akillanalim diye imtihan ediyor. İnsallah gecicek ben inaniyorum gececegine bi de olumlu dusunebilsem super olacak

Tesekkür ederim ben de size dua edicem ayni sekilde. Bazen bulanmiyo diyorum yarin sunu yapayim suraya gideyim en mutlu günüm benim yarin diyorum sonra icime bi korku geliyo bi bezmislik geliyo bulanirsa naparim diye bi basliyorum düsünmeye zehir oluyo hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…