- 21 Eylül 2017
- 2.822
- 7.003
- 158
- Konu Sahibi Kalimeeero
-
Hayırdır inşallah sizin de babanız mı kayıpAllah senin yüreğini ferahlatti, darısı bana inşallah, benim babama da şifa versin biran önce evine dönsün
Yok canım Allah korusun,yoğun bakımda, Allah im şifasını versin de aramıza dönsün,Allah benimde yüzümü güldürsün inşallah, arkadaşa çok sevindim,babam da iyileşir se rahatliycam, Allah bize bağışlasın, torunlarına bağışlasınHayırdır inşallah sizin de babanız mı kayıp
Amin sevdiklerine bağışlasın şifa versin Rabbim babacığınıza.Yok canım Allah korusun,yoğun bakımda, Allah im şifasını versin de aramıza dönsün,Allah benimde yüzümü güldürsün inşallah, arkadaşa çok sevindim,babam da iyileşir se rahatliycam, Allah bize bağışlasın, torunlarına bağışlasın
Çok teşekkür ederimayyyy cok sevindim nasil mutlu oldum anlatamam cok sıkıntılı günler geciriyorum bu konuyu okuyunca içime aci çökmüştü dua ediyordum sürekli insallah sag saglim çıkıp gelsin diye nasil sevindim anlatamam co şükür
Evet suan iyi. İlaçlar sayesinde iyileşti. Ozel degil Antalya'da devlet hastanesinin psikiyatri bölümünde yatti. 1-5 ay. Zaten dr iyileşmeden göndermiyor. Diyeceğim Antalya'yı bir deneyin. Bakırköy ve Manisa da hastalara iyi davranmıyorlar diye duydum. Bir de refakatçi kalsın yanında. Yanı siz iyilesecegine inanırsanız düzelir ins. Dediğim gibi sonradan oluşan Bı hastalığı var. Antalya Aksu devlet hastanesinin psikiyatri bolumu.Kardeşim maalesef reddediyor o yüzden raporu vs yok. Psikiyatri uzmanlarının yazdığı reçeteleri var sadece.. ama sanırım daha iyi doktorlara gitmemiz gerekiyor.. bulundu, daha doğrusu döndü.. şimdi yapacağımız şey çaresine bakmak olacak inşallahyakininiz umarım artık daha iyidir
Gözünüz aydın bulunmuş galiba inş bi daha böyle bişey yaşamazsınızBu mutlu zamanlarından ki halı.. anne ve babamız ben 7 kardeşim 5 yaşındayken bosandi..ben anne tarafinda, kendisi yurtta büyüdü belli zamana kadar..babamda kalacaktı ama anneannem babamın kardeşime bakmadığını ve hep sokaklarda gezdiğini görünce kaymakamlığa gidip yurda alınmasını talep etmiş.. 8-9 yaşından 15 yaşına kadar yurtta kaldı.anneannem her yaz yanına aldı, sürekli ilgilendi sırf babama vermediler diye. Ama yurtta kötü şeyler yaşamış, anneanneme hiç soylememis. Ondan yaşça büyük çocuklar küçük çocukları sürekli dövmüş, paralarını ellerinden almışlar. Kardeşim yurttan kaçmaya yeltenince ormanda kalmış birkaç gece kaybolmuş .. vs vs vs ve daha niceleri.. anneannem bunları öğrenince kriz geçirdi neden söylemedin diye. Ama iş işten geçmişti.. o yüzden şimdi gerçekten pazar gününden beri hayatım resmen zehir oldu. Kardeşim benim için dünyanın herseyine bedel çünkü hayatı heba oldu. Çocukluğundan ettiler şimdi yetişkin ama içinde ne acılar taşıyor. Belki de hiçbir zaman normal hissedemeyecek ama en azından bizimle olsun, sağ olsun. Yani böyle duygu sömürüsü yapıyormuşum gibi oluyor ama.. gerçekten bulmam gerekve anne babalar, arkasında duramayacaksaniz çocuk yapmayın. Kardeşimin yurttan olan arkadaşlarınin çoğu hapiste. Birkaç tanesi memur olmuş tek başına ayakta durmaya çalışıyorlar ama ailesiz, yalnız... Çocuk isteyen çoğu kişi kendi mutluluğu için istiyor, ya da kocasıyla arası kötü ikinci üçüncü çocuğu yapıyorlar düzelsin evlilik diye. Yapmayın, ilişkiniz sağlam değilse çocuk yapmayın.. ay gerçekten çok doluyum. Ne yazdım? Anlaşılır mı yazdım? Bilmiyorum ama olan çocuklara oluyor.. tıpkı kardeşime olduğu gibi. Ben yine şanslıydim
ilk sayfalarda var fotoğraf
Teşekkür ederimamiinnn tek isteğim bu gerçekten.. Twitter kullanmıyorum çevremde kullanan da yok.. ekşi sözlük ten bir arkadaş twitterdan paylaştı etti ama pek yararı olmadı sanırım..
Gelişmeler nasıl bulabildiniz mi kardeşinizi dualarım sizinle merak ediyorum nasıl gelişmeler diyeKalimeeero
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?