Psikolojik rahatsızlığı olan erkek kardeşim kayıp

Evet.. tek tek atacağım fotoğrafini he yere.. çünkü düşündüm de yapistirsam görüp yine kaçabilir

gecen sene memurken kayboldugunda yerel haber sitelerine haber yaptırmıştı amcam.. gerçi haber kaldırılmış.. bulduğumuzda bunu görünce biraz utanmıştı.. belki kendi fotoğrafini sağda solda gorunc kötü hissedebilir

inş bulursunuz. Benim bir yakınım da aynen kaybolmuştu. psikolojik sorunlar yaşıyodu. İki gün sonra bir parkta uyurken bulmuşlar. Hemen hastaneye yatırdılar. ilaçlarını kullanması lazım. doktor kontrolünde bi kaç ay kullandırın. iyi gelecektir ona. sonuçta doğuştan olan bişey değil. sonradan oluşmuş. bi kaç ay derken doktordan çıktıktan sonra ilaç kullanımına devam edin. bu tür hastalar ilaç kullanmayı red ediyor. inş bulunur da çaresi de bulunur.

Buradaymis Kadıköy'de bir haftadır.. bana gelmek istemiş ama gelememiş ... AnneAnnem yemek yedirsin öğrensin detayları diye şu an bekliyorum.. ama gerçekten koca bir yük kalktı omuzumdan.. hepinize çok teşekkür ederim duyarlılığınız için mesajlarınız için.. şimdi yapacağımız şey düzgün şekilde tedavisine bakma olacak

geçmiş olsun inş bi daha yaşamazsınız aynı sorunu

Geçmiş olsun canım ben bile rahatladım... İnşallah son olsun bu

Kardeşim maalesef reddediyor o yüzden raporu vs yok. Psikiyatri uzmanlarının yazdığı reçeteleri var sadece.. ama sanırım daha iyi doktorlara gitmemiz gerekiyor.. bulundu, daha doğrusu döndü.. şimdi yapacağımız şey çaresine bakmak olacak inşallah yakininiz umarım artık daha iyidir

Gözünüz aydın. Çok sevindim sizin adınıza. Evet lütfen ilgilenin kardeşimizle tadavisini yaptırın. O size muhtaç bir durumda şu an.. Doğru bir tedavi ve ilgi ile aşılamayacak bir sorun yoktur. Rabbim tekrar yaşatmasın böyle bir şey.

ayyyy cok sevindim nasil mutlu oldum anlatamam cok sıkıntılı günler geciriyorum bu konuyu okuyunca içime aci çökmüştü dua ediyordum sürekli insallah sag saglim çıkıp gelsin diye nasil sevindim anlatamam co şükür

İnşallah sağ salim bulursunuz canım iyi düşün iyi olsun

Allahim ne kadar mutlu oldum.Sanki ben yasadim o ani.Umarim bu son olur.Bir daha kaybolmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…