- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi Kalimeeero
-
Bugün eşimle tüm gün Kadıköyu yürüdük sokak sokak.. bekcilere sorduk, çiçekçiler simitcilere vs sorduk gösterdik ama görmemişler.. önce tarife uyan birinden bahsediyorlar ama fotosunu görünce hayır bu değildi gördüğümüz diyorlar.tsm bir hafta oldu bugün...ses yok..şu konuya içim gidiyor resmen...
umarım bulunur bir an once kardeşiniz. her açarken, inşallah güzel haber almışlardır diye açıyorum...
imkanlarınız nasıl? kadıköy’e gittiniz mi aramaya?
kadıkoyde zaman geçiremiyorsanız taksi duraklarını gezin muhakkak...
fotoğraf paylaşın, gösterin, kendiniz konusun. kimse kayıtsız kalamaz
Haber yaparlar ama kardeşim bunları görüp başka yere kaçar belki diye düşündüm. Sonuçta şu an bizle olmak istemediği için kaçak. Anneanneme kendi hayatımı kurmak istiyorum demiş. Otobüs biletini aldığında binene kadar aşırı mutluymus. Anneannem uzun zamandır onu öyle gülerken görmemiştim dedi ... Ama bu şekilde olmazKanalların whatsapp ihbar hatları var oraya bilgileriyle resmiyle birlikte paylaşsan eminim dönerler haber yaparlar vs.
Hatta bugün acaba Kadıköy de değil mi diye de düşündüm. Ama bir kişi gördüğünü hatta diyaloğa girdiğini söyledigi için gördüğü kişinin o olduğundan emin.. tek o var kanıt.. kime gostersek görmedik diyorlar...Hayatımda ilk kez üzüntüden hasta oldum. Hep duyardım da inanmazdim.. polis daha önce 4 kez kayıp ilanı verdiğimizi söyledi. Durumun vahim olduğunu buradan anlayıp yardımcı olmaları gerekirken başlarından savdilar. Biz de mecburen son araca yetişmek için karakoldan totomuza baka baka ayrılmak zorunda kaldık..
Bugün eşimle tüm gün Kadıköyu yürüdük sokak sokak.. bekcilere sorduk, çiçekçiler simitcilere vs sorduk gösterdik ama görmemişler.. önce tarife uyan birinden bahsediyorlar ama fotosunu görünce hayır bu değildi gördüğümüz diyorlar.tsm bir hafta oldu bugün...ses yok..
Bize ilan veririz ama uzar bence gidin başka yerde verin ilanı dediler.. sizce bu güzel bir davranış mi? Sırf ısrar ettik diye tamam, fotosunu çekip whatsaptan atalım ekiplere dediler, çektikleri fotoğrafa fotoğraf demeye bin şahit ister.. sizce kizmamali miyim? İlan veririz ama her yerden verseniz de aynı olur gidin evinizin oradan verin ilanı dediler.. her yerde aynıysa niye iki dakika vermediler ilanı? İsteğim zaten peşine düşmeleri değil sadece gerçekten ilgilenmediler. Bekciler bile daha ilgi gösterdi.. sorduk gösterdik..cevap hep aynıKardesinizin raporu yokmus. Ve ustelik resit. Sonucta onlar da emir kulu.. kural neyse onu uygulamak zorundalar. Polislere kizmayin lutfen. Acini anliyorum gunlerdir de takip ediyorum. Insallah sag salim bulunur. Ama polis napsin resit adama oyle degil mi? Neden rapor cikarmadiniz merak ettim? Bir de kadikoyde ne kadar taksi duragi varsa oralara fotosunu dagitsaydiniz keske. Taksiciler illaki rastlardi. Yada otobus soforlerine. Siradan bir vatandastansa onlarin gorme ihtimali daha yuksek olurdu.
Evet bunu düşündüm bugün.. yarın açıp yazacağım faydası olabilir. Genelde cafelerden vs yardım ister sonuçta insanlar. Teşekkür ederim kötü bir fikirmis gibi gelmişti ama yararı olabilir evet.. teşekkür ederimallah yardımcınız olsun. umarım bir an önce güzel haberler verirsiniz.
biliyorum zor ama can sağlığından ve güvenliğinden endişe etmeyin, iyiyi düşünün.
kadıköy dediğiniz çok büyük bir ilçe. görüldüğü yer marmara üniversitesine yakınsa oraya 1 saat ayırıp öğrencilere yaymaya çalışın.
evde olduğunuz zamansa kadıköy de bulunan cafe ve barların instagram hesaplarına mesaj atın, paylaşmalarını rica edin.
eksisözlük linkini de ekleyin mesaja.
bir şablon oluşturun, hepsine yollayın.
yarısından fazlası paylaşır diye düşünüyorum.
hem telefonu yok diyorsunuz kardeşinizin haberi de olmaz.
Bize ilan veririz ama uzar bence gidin başka yerde verin ilanı dediler.. sizce bu güzel bir davranış mi? Sırf ısrar ettik diye tamam, fotosunu çekip whatsaptan atalım ekiplere dediler, çektikleri fotoğrafa fotoğraf demeye bin şahit ister.. sizce kizmamali miyim? İlan veririz ama her yerden verseniz de aynı olur gidin evinizin oradan verin ilanı dediler.. her yerde aynıysa niye iki dakika vermediler ilanı? İsteğim zaten peşine düşmeleri değil sadece gerçekten ilgilenmediler. Bekciler bile daha ilgi gösterdi.. sorduk gösterdik..cevap hep aynıbazıları görmüş ama o mu emin olmadılar.. numara bırakayım dek gelirseniz en azından gördüm buradan geçti dersiniz ben de burada olduguna emin olueum dedim o bile olmadı gerçekten zor
Umarım.. insalllllllah..yazarım tabi hem de seve seve.. ah bir bulsam..Sessizce takipteyim umarım kardeşinden en kisa zamanda haber alırsın. Eğer haber alırsan buraya yaz olur mu?
Öyle yapmaya çalışıyorum ama şu içerken bile insanın aklına geliyor.. açılınca yemek yemeye üzülüyorum bir haftadır.. belki de o da benden daha aç ama benim gibi yiyemeyecek.. sanırım bu hormonlar insana az da olsa mantıklı düşünme imkanı vermiyorNe denir bilemiyorum ki.insallah bir an once kavusursun. Cok zor bir durum. Kendini cok yipratma olumlu dusun. Bebegini dusun lutfen.
cafe ile sınırlamayın. eczane, telefoncu, büfe, kuaför... görüldüğü yer neresi ise orayı merkez alıp sokak sokak genişleterek gidin.Evet bunu düşündüm bugün.. yarın açıp yazacağım faydası olabilir. Genelde cafelerden vs yardım ister sonuçta insanlar. Teşekkür ederim kötü bir fikirmis gibi gelmişti ama yararı olabilir evet.. teşekkür ederim
İnstagram'da çoğunlukla kadına şiddetle ilgili paylaşım yapan bir hesap. Yerinizde olsam kendisine mesaj atar ve paylaşım yapmasını isterdim. Oldukça fazla etkileşim alan bir hesap.O kim acaba
Çok takipçisi hesaplara mesaj atıyorum ama sanırım çok yoğun mesaj aldıkları için GörmüyorlarBnm de aklıma twitrer geldi. 1 milyonun üzerinde takipçisi olanlara resmini atsanız rica etseniz
Amin inşallah.. Allah razı olsun.. teşekkür ederim canım benimAllahım yardımcınız olsun inşallah.
Dualarımdasınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?