Psikolojik rahatsızlığı olan erkek kardeşim kayıp

Allah yardımcınız olsun
Kadıköy de esnafa camilere ne bileyim tabelalara duvarlara ilan yapıstırsanız fotograflı numaralı gören biri arasa hber verse

Allah yardımcınız olsun
Kadıköy de esnafa camilere ne bileyim tabelalara duvarlara ilan yapıstırsanız fotograflı numaralı gören biri arasa hber verse
Muhtemelen onu da yapacağım. Belediye vs sorun cikmarmaz değil mi ilan yapıştırdigim için. Özellikle rıhtım dolaylarında geziyor diye tahmin ediyoruz. Oralara yapıştıracagim

Muhtemelen onu da yapacağım. Belediye vs sorun cikmarmaz değil mi ilan yapıştırdigim için. Özellikle rıhtım dolaylarında geziyor diye tahmin ediyoruz. Oralara yapıştıracagim
Yani reklam icin ilan asmak yasaktır ama kadıköyde kedi köpekler icin asılıyor bi dünya bişey yapacaklarını sanmam
En kötü hadsizler üstüne yazı yazıp karalama yapabilir

Yani reklam icin ilan asmak yasaktır ama kadıköyde kedi köpekler icin asılıyor bi dünya bişey yapacaklarını sanmam
En kötü hadsizler üstüne yazı yazıp karalama yapabilir
Öyle yapayım bari. Tek sorun uzakta olmam yani buradan Kadıköy'e gidişim bir saat. Denk gelenler tutabilir mi acaba.. ama en azından görülmüş olduğunu orada hayatta olduğunu bilirim..

Öyle yapayım bari. Tek sorun uzakta olmam yani buradan Kadıköy'e gidişim bir saat. Denk gelenler tutabilir mi acaba.. ama en azından görülmüş olduğunu orada hayatta olduğunu bilirim..
Yani yarın haftasonu bi saatte istanbul icin normal bi süre uzak değil biraz vakit ayırıp gider bikaç saate halledersiniz afişleri

Aslında bu tarz kayıpları Müge Anlı acil olarak gösteriyor ama. Israrla arayın ve mutlaka Sevgi izi yaptırın belki Sosyal Hizmetler dedir

Canım benim cumanın yuzu gozu hurmetıne en kısa zamanda kavuşun abinize

Resmini internette dagit numarayı fln ver,belki giren arar.insallah bulunur
.

Bu yazınızı başka platformda da gördüm Allah yar ve yardımcınız olsun

kadıköy belediyesine yazdım demişsiniz ama ne yapabilir ki belediye? kadıköye gidin fotoğraflarını bastırıp gece gündüz arayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…