Psikolojik Savaş

Anneniz ne iş tapmaya başladı 40 tan sonra mesleği var mıydı

Çok özür dileyerek araya giriyorum ama evet alınganlık yapmışsınız. Kendini son derece nazik bir şekilde açıklamış kadın...

Konu sahibi, keşke sperm bankasından donör bularak yapsaydınız çocukları. Eşinizin bu görev dışında yaptığı hiçbir şey olmamış ki... Bebekleriyle zaman geçirmeyi sevmeyen adamlara neden çocuk veriyorsunuz? Olan olmuş artık biliyorum ama cidden üzülüyorum böyle konular okuyunca. Ki kendini geliştirmiş biri olduğunuz da anlaşılıyor yazdıklarınızdan. Neden böyle adamlar, neden? diyesim geliyor...
Çok fazla şey üstlenmiş ve yorulmuşsunuz. Üstüne anne kaybı, babanın sorumluluğu... Gençliğim böyle geçtiği için sizi çok iyi anlıyorum. Size önerim şu olacak, sırtınızdaki yükleri yavaş yavaş bırakmaya başlayın. Çocukları okula bırakmak ve almak konusunda bir öğrenci ile anlaşabilirsiniz mesela. Ya da bir hanımla anlaşırsınız hem yemekleri yapar hem de çocukları okuldan alır. Eşinizin verebildiği tek şey para olduğuna göre gereğini yapın ve hiç olmazsa parasıyla bir şeylere ortak olsun. Sizin yaptıklarınızın yanında sadece çalışmak ve para kazanmak üstelik de büyümüş çocuklarla hoşça vakit geçirmek paşalıktan farksız. Biraz da siz kaymağını yiyin "eş" olmanın... Yoruldum demedikçe anlaşılmayacaksınız.

Aynen..herkes boşan diye gaz verir ama boşandıktan sonra hayatın zorluğunu 2 çocukla yaşayacak kendisi..Boşanmak en en en en son çözüm olmalı..Bu memlekette boşanmış,hele ki çocuklu bir kadın olarak yaşamak çok zor..uzmandan destek alın, evlilikteki sorunlar hakkında kitaplar okuyun,sorunların nerden kaynaklandığını bulun, çözümler üretin..iki çocuk da var,onlara da yazık..genelde biz kadınlar yuvamız yıkılmasın,çocuklarımızın duzeni bozulmasın diye eksta sorumluluk alıyoruz..ne yapalım yani..boşandın hadi sonra yine evlendin o daha mı iyi olacak sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…