- 19 Eylül 2022
- 323
- 156
- 33
- 40
- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
-
Bosanmayacaksaniz yapacağınız tek şey önemsememek...Dert edinmeyip onemsemeyeceksiniz. Evet diyip kendi bildiğinizi okuyacaksınız.Merhaba kk..
10 yıllık evliliğimde artık taşma noktasına geldim. Eşim her şeyime karışır. Karışır derken gittiğim yere arkadaşlarıma,eve kaçta döndüğüme vs değil, kıyafetime ne yediğime ne izlediğime siyasi görüşüme aldığıma vs vs.. eleştireldir ve kontrol etmeyi sever. Onsuz yapılan planlarda sorun çıkarır. Sizi manipüle eder ve hevesinizi kırar. Ağzıyla hayır demediklerine de sessiz savaş açar yıldırır. Sorunları konuşarak aşamayız susar ya da küser bir ara da evden giderdi.. ilgisiz mesafeli ve soğuk biri. Hep böyle değildi tabi. Cinsel hayatımız da çok kötü. Bir takım sorunları var. Kötü alışkanlığı bağırması çağırması yok. Evden işe işten eve monoton bir hayatı var genel olarak bütün hayata bakış açısı da bu. Boşan ya da aile danışmanı desteği al demek için yorum yapmayın lütfen. Boşanmayı düşünmüyorm çocuğum büyüyene kadar hiç değilse, destek almayı da denedik işe yaramadı. Benim sorum şu:Kendimi ve ruh sağlığımı korumak icin ne yapayım?
Ay eşinizin burcu ne çok merak ettimMerhaba kk..
10 yıllık evliliğimde artık taşma noktasına geldim. Eşim her şeyime karışır. Karışır derken gittiğim yere arkadaşlarıma,eve kaçta döndüğüme vs değil, kıyafetime ne yediğime ne izlediğime siyasi görüşüme aldığıma vs vs.. eleştireldir ve kontrol etmeyi sever. Onsuz yapılan planlarda sorun çıkarır. Sizi manipüle eder ve hevesinizi kırar. Ağzıyla hayır demediklerine de sessiz savaş açar yıldırır. Sorunları konuşarak aşamayız susar ya da küser bir ara da evden giderdi.. ilgisiz mesafeli ve soğuk biri. Hep böyle değildi tabi. Cinsel hayatımız da çok kötü. Bir takım sorunları var. Kötü alışkanlığı bağırması çağırması yok. Evden işe işten eve monoton bir hayatı var genel olarak bütün hayata bakış açısı da bu. Boşan ya da aile danışmanı desteği al demek için yorum yapmayın lütfen. Boşanmayı düşünmüyorm çocuğum büyüyene kadar hiç değilse, destek almayı da denedik işe yaramadı. Benim sorum şu:Kendimi ve ruh sağlığımı korumak icin ne yapayım?
10 yıl boyunca hepmi böyleydi ?Merhaba kk..
Bu çok doğru. Destekler hatta karışmaz asla teşekkür ederimgittiğiniz yerlere , dönüşünüze filan karışmaması ne güzel o zaman sizde güzel yerlere gidin kendinize zaman ayırın spora gidin, sinemaya gidin, kursa gidin, bi hobi edinin, kitaplar okuyun…. bir şeyler yapın. O zaman onunla uğraşacak zamanınız kalmaz
10 yıl boyunca hepmi böyleydi ?
Çocuğunuzun büyümesini beklemenizi anlayabiliyorum çünkü yuva yıkmak hele çocukla daha bir zor
Biraz kendi içinize dönmeye çalışın her dediğini kafaya takmayın
Çocuğunuzla kendinizle ilgilenin belki eşinizin bir sıkıntısı bir derdi vs vardır belki anlatamıyor olabilir yani hep böyle değilse sonradan bunlar ortaya çıktı ise birşey olmuştur belki hayatında kırıldığı üzüldüğü yada yanlış anlaştığı siz eşinizi az çok tanırsınız neden sonra ne zamandan beri böyle o dönem neler olmuştu vs düşünerek sorunu çözüme kavuşturabilirsiniz
Başak :))gittiğiniz yerlere , dönüşünüze filan karışmaması ne güzel o zaman sizde güzel yerlere gidin kendinize zaman ayırın spora gidin, sinemaya gidin, kursa gidin, bi hobi edinin, kitaplar okuyun…. bir şeyler yapın. O zaman onunla uğraşacak zamanınız kalmaz
Ayyy annemden biliyorum bu bir bela. Sadece sana değildir bu tavrı ondan da eminim. Sen de ona aynısını yap. Dışardan nasıl göründüğünü anlarsa kani olır belki.Başak :))
Hayır öyle bir hayatı yokBöyle adamların genelde dışarıda güvendikleri biri olur. Sizin evden işe işten eve zannettiğiniz adam,dışarıda bambaşka bir hayat yaşıyordur ve sizin haberiniz yoktur belki. Boşanmak seçenekler dahilinde değilse önemsemeyip kendi hayatınızı yaşamaya devam edeceksinşz başka çare yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?