• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik sorunlardan ve nefretimden kurtulamıyorum!

Merhabalar,geçen mesajlarda ve konularda psikolojik bir danışmadan destek almak istediğimi demiştim çünkü artık dayanılmaz bir hal aldı her şey! Disiplin soruşturmam var ve yatay geçiş yapmaya çalışıyorum başka üniversiteye ama artık hiçbir şey umurumda değil diyebilirim.Çünkü okuldaki başka şehirden gelen kızlara küfür hakaret ettiğim için açıkçası pişman değilim diyebilirim çünkü hak ettiklerini düşünüyorum.Yani hep kendilerini acındırıyor bu tarz insanlar.Ben kimseye acımak zorunda değilim.Ben neler yaşıyorum.Ama hiç kimsenin umurunda değil haliyle.Ben istemediğim bir lisede okudum en azından lisede üniversite için bir ümidim vardı ama bir lise mezuniyeti bile olmadı! Hiç diğer genç kızlar gibi süslü kıyafet giyemedim mezuniyet makyajı vs. hayalim bile olamadı.Ailem de benim sorunlarımı hiç umursamıyor.Sonra işte üniversitede yaşanan sorunlar daha önce bölüm değiştirdim eski bölümümde bile sorunlar yaşadım insanlarla.Şimdi de disiplin soruşturması açılacak kadar ileri gitti her şey! Ben iletişimsiz bir insan olabilirim ama kendimi asla kullandırmam,şimdiki bölümümde arkadaş kazanmaya çalıştım keşke çalışmasaydım diyorum çünkü o zaman bunlar olmazdı.Yani ben eylül ayında belediyenin düzenlediği ücretsiz kız kıza tatile gideceğim buna bile hiç heyecanım yok bir sevincim yok! Ne yapacağımı bilemiyorum en az 4 yıldır hayattan kopuğum.Kalıcı arkadaşım da sadece 1 tane var.Artık hiç kimseye acımıyorum ister yetimmiş ister öksüzmüş! Ya da ölen birine de hiç üzülmüyorum aksine seviniyorum! Hayat sevincimi nasıl kazanabilirim?
Acilen koşa koşa kendini bir kliniğe götürerek.

Şu yaşadıkların normal mi sence?

Sen düşün bi 27 yaşında teyze gibi vücutla kaynana kılıklı bir halde mezun olduğunu! Ve ben öyle olacağım maalesef! Benim derdim o kızların hepsinden daha önemli!
Sende kilo ver tut kendini. Ayrıca 27 yaşındayım ve herkes 20 sanıyor. Kendine çeki düzen ver ve 27 yaşına yaşlı teyze deyip durma. Yaşlı ne ya daha hayatın başı 27

Buradaki herkese inat 27 yaşında rüya gibi mezuniyet yapacam sınıftaki tüm kızlardan daha güzel olacam erkeklerin hepsi benimle flört etmek isteyecekler ama fırsat vermeyeceğim kimse engel olamayacak!!!
Allah herkese akıl beden ve ruh sağlığı nasip etsin. Zor trol kardeş zor.

Sende kilo ver tut kendini. Ayrıca 27 yaşındayım ve herkes 20 sanıyor. Kendine çeki düzen ver ve 27 yaşına yaşlı teyze deyip durma. Yaşlı ne ya daha hayatın başı 27
Ben kendimi 17 yaşından beri yolun sonundaymışım gibi hissediyorum o yüzden!

İnan bana bu yazdıklarımın yalan ya da rüya olmasını çok isterdim ama değil! Ben bu haldeyken öksüzmüş yetimmiş sma hastasıyım kansermis fakirmiş bunlarla uğraşamam!
Sen de empati ve merhamet yok ailen mi öğretmedi sen mi eksiksin. Anneni babani kaybetmedin rahatsın belki ama garantin yok tatlım. Lütfen tedavi olmayi iste böyle hayati zorlaştırma kendine

Sen de empati ve merhamet yok ailen mi öğretmedi sen mi eksiksin. Anneni babani kaybetmedin rahatsın belki ama garantin yok tatlım. Lütfen tedavi olmayi iste böyle hayati zorlaştırma kendine
Onların hiçbiri 25 yaş altı kızların %60inın kendiyle yaşıt hemcinsleriyle beraber olmak istediğini kabullenemiyor o yüzden olabilir mi

Yok be düpedüz kadın düşmanı bu arkadaş. Bahsettiği haberde bir kadın değil de erkek olsaydı salya sümük ağlardı. Üzülen acı çeken kadın görmek hoşuna gidiyor.

Dalga geçmek ne kadar kolay! Trolmüş
Eğer sahici ve samimiysen problemin aslen kendin olduğunu kabul eder, buraya bir şey yazmadan psikolog araştırmaya başlarsın. Yok eğer trolsrn buraya yazar yazar tüm çözüm önerilerine beğenmedim koyar geçersin.

Yok be düpedüz kadın düşmanı bu arkadaş. Bahsettiği haberde bir kadın değil de erkek olsaydı salya sümük ağlardı. Üzülen acı çeken kadın görmek hoşuna gidiyor.
Sen benim eşcinsel konusunda erkekleri nasıl yerdigimi gör ondan sonra konuş.21 yaşındaki mühendislik okuyan abaza öldüğünde nasıl sevindiğimi oku ondan sonra konuş.

İnan bana bu yazdıklarımın yalan ya da rüya olmasını çok isterdim ama değil! Ben bu haldeyken öksüzmüş yetimmiş sma hastasıyım kansermis fakirmiş bunlarla uğraşamam!
Sen gerçekten sosyopatsın ya. Dert ettiğin şeylere bak yok lise mezuniyetim olmadı, yok yaşıtlarımdan büyük mezun olucam, teyze gibi görünücem. Vay vay ne büyük dramlar. Durumunun ne kadar ciddi olduğunun farkında bile değilsin. Git bir tedavi ol.

Onların hiçbiri 25 yaş altı kızların %60inın kendiyle yaşıt hemcinsleriyle beraber olmak istediğini kabullenemiyor o yüzden olabilir mi
incel kavramını biliyo musun bilmiyorum ama kadınlar tarafından reddedilen ve bu yüzden kadınlardan nefret eden (hatta birçoğu kadınları öldürmek istiyor) erkeklere deniyor. Bunun kadın versiyonusun. Yaşından değil de bakımsız, küfürbaz, kindar birinden uzak durmak isteyebilirler.

Sen benim eşcinsel konusunda erkekleri nasıl yerdigimi gör ondan sonra konuş.21 yaşındaki mühendislik okuyan abaza öldüğünde nasıl sevindiğimi oku ondan sonra konuş.
Ay işim gücüm yok senin başka yerlerdeki cevaplarını kovalıcam oldu.
Mağdur edebiyatına devam sen hadi.

Ay işim gücüm yok senin başka yerlerdeki cevaplarını kovalıcam oldu.
Mağdur edebiyatına devam sen hadi.
Birileri yazdıkça dozu artırıyor. Yazmadan, ona istediği ilgiyi vermeden bir köşede durmamız gerekiyor belki de. Çünkü zevk alıyor bundan. Ciddi rahatsız. Dilerim bir an önce doğru yolu bulup insanları kendinden kurtarır, tedavi olur.

Artık bence imkansız gibi ben o mezuniyet için ne kadar özendim kilo verdim mesela,saçımı uzattım mesela bele kadar ama her şey boşunaymış.Şimdi yine kilo aldım 74 kiloyum.Tekrar YKS'ye girsem yaş 23 olacak kızların yaşı 18-19 ve onlarla ne arkadaşlık edebilirim ne de rekabet.Benim için artık her şey bitti!

Ben seneye sınava girsem 27 yaşında mezun oluyorum.27 yaşına gelince bana mezuniyet kıyafeti mi yakışacak teyze gibi görüneceğim zaten! Şu an bile 18 yaşimdaki zarifliğimden ne kadar uzağım,!
40 yaşındayım taş gibiyim, kendimi katagorilere sokmuyorum. Bazı 20 yaşındakinden daha alimliyim, bazı 50 yaşındaki benden daha çekici. Herşey kendini sevip bakmakta.

Sen gerçekten sosyopatsın ya. Dert ettiğin şeylere bak yok lise mezuniyetim olmadı, yok yaşıtlarımdan büyük mezun olucam, teyze gibi görünücem. Vay vay ne büyük dramlar. Durumunun ne kadar ciddi olduğunun farkında bile değilsin. Git bir tedavi ol.

incel kavramını biliyo musun bilmiyorum ama kadınlar tarafından reddedilen ve bu yüzden kadınlardan nefret eden (hatta birçoğu kadınları öldürmek istiyor) erkeklere deniyor. Bunun kadın versiyonusun. Yaşından değil de bakımsız, küfürbaz, kindar birinden uzak durmak isteyebilirler.
Ben hem kendimle yaşıt erkeklerden hem de hetero kadınlardan ve şehir dışından gelenlerden aşırı nefret ediyorum! Nefret o kadar kötü olsaydı bu belediyenin düzenlediği tatil karşıma çıkmayabilirdi! Ama ben kız kıza tatile gideceğim! Ve bedenimi keşfedemedim hem de arkadaş edinecegim.Bir insan bedenini en iyi kendiyle yaşıt hemcinsleri arasında keşfeder!

Back
X