- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.698
- 548
- 42
- Konu Sahibi gokyuzurengim
-
Bunun onların sorunu olduğunu zannetmiyorumHayatım boyunca şehir dışından gelenleri dışlayacağım ötekileştireceğim.985494838383838393939. insan olarak kabul edeceğim onları skdjskskwk
Az önce babamla markete gittik orada kasiyeri bile aşağıladim sosyal medyada şehir dışından gelen kızları aşağılayıcı küfürlü story ve durum paylaştım.Kimse çıtını çıkaramadı.Hani disiplin soruşturması açarken o storyleri de hocaya vermişlerdi ya ama ben tüm hızımla devam ediyorum.Bunun onların sorunu olduğunu zannetmiyorumkendi kendini rezil edersin sadece onlarda öğrenciliklerinin ve özgürlüklerinin tadını çıkarır.
Teşekkür ederim. Aslında üzülüyorum yanlışlarının farkına varması için bayağı bir yorum yazdım ama olmadı hala beğenmedim atiyor yorumlara. Lezbiyen de değil belki ilgi çekmek derdi . Ki hastalık olarak görüyorum ben . Umarım düzelir. Bizim elimizde olan birşey değil bu artıkHanımefendi çok merhametlisiniz gerçekten. Tutumunuza çok saygı duydum belirtmek isterim, umarım dediğiniz gibi olur da düzelir.
Tamam cemile.Az önce babamla markete gittik orada kasiyeri bile aşağıladim sosyal medyada şehir dışından gelen kızları aşağılayıcı küfürlü story ve durum paylaştım.Kimse çıtını çıkaramadı.Hani disiplin soruşturması açarken o storyleri de hocaya vermişlerdi ya ama ben tüm hızımla devam ediyorum.
AkdkskskalwlTeşekkür ederim. Aslında üzülüyorum yanlışlarının farkına varması için bayağı bir yorum yazdım ama olmadı hala beğenmedim atiyor yorumlara. Lezbiyen de değil belki ilgi çekmek derdi . Ki hastalık olarak görüyorum ben . Umarım düzelir. Bizim elimizde olan birşey değil bu artık
Ben senin sorununu buldum yaAz önce babamla markete gittik orada kasiyeri bile aşağıladim sosyal medyada şehir dışından gelen kızları aşağılayıcı küfürlü story ve durum paylaştım.Kimse çıtını çıkaramadı.Hani disiplin soruşturması açarken o storyleri de hocaya vermişlerdi ya ama ben tüm hızımla devam ediyorum.
Az önce babamla markete gittik orada kasiyeri bile aşağıladim sosyal medyada şehir dışından gelen kızları aşağılayıcı küfürlü story ve durum paylaştım.Kimse çıtını çıkaramadı.Hani disiplin soruşturması açarken o storyleri de hocaya vermişlerdi ya ama ben tüm hızımla devam ediyorum.
AferinAz önce babamla markete gittik orada kasiyeri bile aşağıladim sosyal medyada şehir dışından gelen kızları aşağılayıcı küfürlü story ve durum paylaştım.Kimse çıtını çıkaramadı.Hani disiplin soruşturması açarken o storyleri de hocaya vermişlerdi ya ama ben tüm hızımla devam ediyorum.
Teşekkür ederim. Aslında üzülüyorum yanlışlarının farkına varması için bayağı bir yorum yazdım ama olmadı hala beğenmedim atiyor yorumlara. Lezbiyen de değil belki ilgi çekmek derdi . Ki hastalık olarak görüyorum ben . Umarım düzelir. Bizim elimizde olan birşey değil bu artık
Onlar hayata atıldılarsa ben sanatçı kişilikliyim tamam mı? Benim de yazdığım yıllar önce bir sürü roman var bilgisayarda! Hangisinin yazarlık yeteneği bu kadar gelişmiş acaba?Şimdi de 20 yaşlarında erkeklerden nefret eden lezbiyen bir kızın romanını yazmak için sabırsızlanıyorum.Zaten ben sıradan basit bir kadın olmadığımı söylemiştim.Benim amacım o 20 yaşındaki,televizyondaki futbolcuları görünce içinden onlara ana bacı küfreden,"o kadar para kazanıyorlar barlarda reşit olmayan kızlarla eziyorlar"diyen,erkeklerin her halinden nefret eden,hetero kadınları erkek yalakası olduklarından aşağılayan,tenkit eden o muhteşem genç kızı somutlaştırmak ve canlandırmak!22 yasina gelmis, yasitlarinin mezun olup hayata atildigi yasta hala bir bolumde tutunamamis, hatta hayati hakkindaki secimleri icin bile ailesine karsi duramamis biri olarak calisip hayatini kazanan ve ozgur secimleri ile yasayan kisileri mi asagiladigini mi sandin?
Kiyamam.
Artik haline acidiklari icin bulasmiyorlardir.
Hiçbir şey yapamaz o sefil karılar! Merak etme sen.Ah siz ve pozitifliginiz
Üyenin tek derdi dikkat çekmek çünkü ne olduğunu cozmusler ve asla hayatlarında istemiyorlar. E şehir dışından gelenler özgür, ozguvenli ve rahat yaşıyor. Aile yanında üniversite mi okunurmus
Hala küfür peşinde okuldan atılsın da tüm gün evde otursun ailesiyle
Bir gün o küfürleri mahkemede açıklamaya çalışırken üstüne de para oderse anlar.
Bazı insanlar laftan anlamaz gerçi bir temiz dayak ile kendine gelebilir
Hiçbir şey yapamaz o sefil karılar! Merak etme sen.
Onlar hayata atıldılarsa ben sanatçı kişilikliyim tamam mı? Benim de yazdığım yıllar önce bir sürü roman var bilgisayarda! Hangisinin yazarlık yeteneği bu kadar gelişmiş acaba?Şimdi de 20 yaşlarında erkeklerden nefret eden lezbiyen bir kızın romanını yazmak için sabırsızlanıyorum.Zaten ben sıradan basit bir kadın olmadığımı söylemiştim.Benim amacım o 20 yaşındaki,televizyondaki futbolcuları görünce içinden onlara ana bacı küfreden,"o kadar para kazanıyorlar barlarda reşit olmayan kızlarla eziyorlar"diyen,erkeklerin her halinden nefret eden,hetero kadınları erkek yalakası olduklarından aşağılayan,tenkit eden o muhteşem genç kızı somutlaştırmak ve canlandırmak!
Tamam işte dedikoduda etmiştim ve aralık ayında yanıma gelip beni rahatsız ettiklerinde küfredip koymuştum işte.Hala beklemedeyiz.Disiplin işi noldu? Sen bir önceki konunda kızların dedikodusunu yaptım demiştin şimdi küfür ettim diyosun. Gerçi küfür ettiysen bile okulun karışması çok tuhaf ama hangisi doğru söylediklerinin?
Allah çevrendekilere gani gani sabır versin. Allah senin gibi insanları benden ve sevdiklerimden uzak tutsun.Onlar hayata atıldılarsa ben sanatçı kişilikliyim tamam mı? Benim de yazdığım yıllar önce bir sürü roman var bilgisayarda! Hangisinin yazarlık yeteneği bu kadar gelişmiş acaba?Şimdi de 20 yaşlarında erkeklerden nefret eden lezbiyen bir kızın romanını yazmak için sabırsızlanıyorum.Zaten ben sıradan basit bir kadın olmadığımı söylemiştim.Benim amacım o 20 yaşındaki,televizyondaki futbolcuları görünce içinden onlara ana bacı küfreden,"o kadar para kazanıyorlar barlarda reşit olmayan kızlarla eziyorlar"diyen,erkeklerin her halinden nefret eden,hetero kadınları erkek yalakası olduklarından aşağılayan,tenkit eden o muhteşem genç kızı somutlaştırmak ve canlandırmak!
Saçma sapan insanlar yüzünden lisans hayatını riske atmış oldun. Öfke böyledir işte kimseye bir faydası olmaz ki seninki standart bir öfkeden fazlası gibi duruyor. Psikolojik destek almak kötü bir şey değil, ben de daha bu sabah anneme anksiyete tanısı aldığımı itiraf edip psikoloğa gitmek için ağladım. Maddi durumun el veriyorsa kesinlikle bir uzmanla görüş. Ayrıca sanatçıyım diyorsun sakin ve dingin bir kafa yaratıcılığını da besler.Tamam işte dedikoduda etmiştim ve aralık ayında yanıma gelip beni rahatsız ettiklerinde küfredip koymuştum işte.Hala beklemedeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?