- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Konu açma yasağı ya da sınırımı var?Sevmediğiniz üyeye en saçma bahanelerle vuruyorsunuz tebrik ederimHayır zaten günde iki konu açıyorsun , niye tacizi , temizliği , okulu bi konuya sıkıştırdın şimdi .
Ona tacizi mesaj yoluyla dedim ama yüzyüze görüşmedik hiçBelki de hepsinin temelinde küçükken uğradığınız taciz vardır .
Psikolog ne diyor bu konuda
Yoo , diğer konularına yorumum bile yok benim . Kısa anlatmışsın , dur şunuda araya sıkıştırayım gibi . Bu arada tacize uğradım diye bitirmişsin , eee ne anlayalım şuncacık şeyden biz .Konu açma yasağı ya da sınırımı var?Sevmediğiniz üyeye en saçma bahanelerle vuruyorsunuz tebrik ederim
Teyzemin üvey evladıKendinizin farkındasınız bu bence büyük bir aşama kaydetmek. Ama en önemlisi ve bitirici olan taciz ile yüzleşmenizz
Bunu yapanın yakınlık dercesi neydi ? Yani sürekli görüyor musunuz ?
Ayrıca en saçma bahane derken , bir bahane yazmadım bile ben oraya .Konu açma yasağı ya da sınırımı var?Sevmediğiniz üyeye en saçma bahanelerle vuruyorsunuz tebrik ederim
Gel ben senin sinirini alıyımevet benim psikolojim sorunlarım var bir kere çok asabiyim şu an yeni mezun oldum okuldayken biri mesela bugün güzel olmamışsın dese kavga çıkarıyordum okulu birbirine katıyordum kaç kere disiplinlik oldum hocalarım kaç kere sen normal değilsin psikoloğa git dedi sonra çok takıntılıyım temizliğe önce evi süpürüyorum sonra Arap sabunuyla yerleri siliyorum sonra bir kere daha süpürüp bir kez daha siliyorum artı vileda yapıyorum yoksa içim rahat etmiyor her şeyi çok kafama takıyorum içime atıyorum psikoloğa gittim bu arada 9 aydır gidiyorum bir de çocukken tacize uğramıştım
Ne güzel size Nobel ödülünü verelim :)Tahmin etmiştim
Ne güzel size Nobel ödülünü verelim :)
Bende şaka yapmıştım kırdıysam kb psikoloğuma yeniden görüneyim bari
Saka maka ihmal etmeyin doktora gidin belki ilaca bile gerek olmaz şuan. Geçmiş olsun
Baska psikologta olabilir belki iyi gelmemistirBende şaka yapmıştım kırdıysam kb psikoloğuma yeniden görüneyim bari
Benim önceki konunda yazdigim dogru cikti gercekten piskolojin iyi degil ama daha yasin kücük o yaslarda olur sinirlilik hali.. en kisa zamanda piskologa görün benceevet benim psikolojim sorunlarım var bir kere çok asabiyim şu an yeni mezun oldum okuldayken biri mesela bugün güzel olmamışsın dese kavga çıkarıyordum okulu birbirine katıyordum kaç kere disiplinlik oldum hocalarım kaç kere sen normal değilsin psikoloğa git dedi sonra çok takıntılıyım temizliğe önce evi süpürüyorum sonra Arap sabunuyla yerleri siliyorum sonra bir kere daha süpürüp bir kez daha siliyorum artı vileda yapıyorum yoksa içim rahat etmiyor her şeyi çok kafama takıyorum içime atıyorum psikoloğa gittim bu arada 9 aydır gidiyorum bir de çocukken tacize uğramıştım
evet benim psikolojim sorunlarım var bir kere çok asabiyim şu an yeni mezun oldum okuldayken biri mesela bugün güzel olmamışsın dese kavga çıkarıyordum okulu birbirine katıyordum kaç kere disiplinlik oldum hocalarım kaç kere sen normal değilsin psikoloğa git dedi sonra çok takıntılıyım temizliğe önce evi süpürüyorum sonra Arap sabunuyla yerleri siliyorum sonra bir kere daha süpürüp bir kez daha siliyorum artı vileda yapıyorum yoksa içim rahat etmiyor her şeyi çok kafama takıyorum içime atıyorum psikoloğa gittim bu arada 9 aydır gidiyorum bir de çocukken tacize uğramıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?