Psikolojik yorgunluğum

Gittim yan etkilerinin fazla olduğunu belirttim ilaç iyi geldi değiştirmem dedi.

Denenebilir tabi ki ama şuan maddi anlamda yeni bir gider eklemem mümkün değil

Şuan hali hazırda Arzu Hanım a gidiyorum zaten 😊
4 yıldır ona mi gidiyorsunuz,e peki ne diyor bu duruma

4 yıldır ona mi gidiyorsunuz,e peki ne diyor bu duruma
2018 yılı öncesinde arzu hanım a gittim 4 yıl kadar belli bir seviyeye geldik sonra iyileşme durmaya başladı. Bir süre sonra geçirdiğim bir atak sonrası farklı bir dr arayışına girdim Ocak ayına kadar da yeni dr ile devam ettim ama onunda muayene ücreti 500 lira olunca gidemedim yeniden arzu hanıma döndüm Ocak ta da işte. Aslında çok net bişey söylediği yok zaten 15 dk sürmüyor muayene süresi çok kısa

Ramazan nedeniyle demişsiniz ama hasta ve tedavi gören bir insansınız oruç tutmamanız lazım. Düzensiz uyku probleminiz var sahur falan iyice darmadağınık olursunuz. Benim hamileliğimi takip eden doktorumun ilk cümlesi kabızlığa dikkat et olmuştu. Her sabah olsun olmasın mutlaka git otur alıştır vücudunu metabolizmanı demişti. İlk zamanlar boşuna geliyor ama bir süre sonra işe yarıyor. İlaçlar veya doktorunuz hakkında bir yorum yapamıyorum çünkü bilgim veya tecrübem yok.
Burada doktor ismi önerilmesi serbest mi yasak mı bilen biri yazar mı lütfen, banlanmak istemem.
İlaçları gece ve akşam olarak alıyorum bu sebeple ilacı bırakmak söz konusu değil çok şükür tutabiliyorum da o yüzden tutmamak aklıma gelmedi bile

2018 yılı öncesinde arzu hanım a gittim 4 yıl kadar belli bir seviyeye geldik sonra iyileşme durmaya başladı. Bir süre sonra geçirdiğim bir atak sonrası farklı bir dr arayışına girdim Ocak ayına kadar da yeni dr ile devam ettim ama onunda muayene ücreti 500 lira olunca gidemedim yeniden arzu hanıma döndüm Ocak ta da işte. Aslında çok net bişey söylediği yok zaten 15 dk sürmüyor muayene süresi çok kısa
Cok enteresan, hastalıklar cok zor ,ilaci bırakınca kabus ama ilac alirken bu sorunlar olmamalı

Back
X