• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik yorgunluk sabır taşması...

Okudum ama nasil okudum. Evli bir ciftin evinde o kadar adamin ne isi var.
Kaynanan gelse her hafta kafayi yerdin beraber zaman geciremiyoruz diye.
Ya onu da gectim hic mi adam karisini sakinmaz. O kadar testesteronun ortasinda bulunmak acayip rahatsiz edici birsey olmali.
Tam tersi düsünüyorum benim kiz kuzenlerim gelse evde esim olsa. Yok ya hicbirsekilde bana sevimli gelmiyor.
Kiskanclik yok mu hic anlamiyorum.
Bu kadar samimiyet gecelere kadar oturmalar hic iyi degil.
Esinle sana birinin bunu anlatmasi lazim.

Ben çok rahatsızım zaten o taşmadan kaynaklı artık dayanamadım patladım. Birdaha olmasına izin vermicem ciddi doldum artık.üstelik aşırı kıskanç genç diye öz dayısının yanında bile beni bırakmayan sakınan adam kuzenlerin yanında o kadar rahat ki anlatamam tatlialirim tatlialirim

hep anneme kızmısımdır eve gelen misafirin elini öp kızım ananemde aynıydı.kuzenlerime saygı geregi kayınvalide kayınpedere hiç konusma karsı cıkma sonuc noldu biri bosandı biri cok mutsuz. sınırlar vardır evet elen misafire iyi davranılır ama misafirde bilecek misafirliğini

Aynı öyleyim eşim çok saf zaten ve ürkek. Sürekli zarar görücez zannedip herşeyi alttan alıyor çevresinde. Anca biri açık bi terbiyesizlik yapacakta o zaman bişey der. Bende öyleyim çoğu zaman. Evim artık öğrenci evi muamelesi görmwyecek bınu biliyorum sadece.

Kaç hafta oldu gelmedi kimse. Biri evleneceği için ev almış haberini başkalarından aldık diğeri araba almış (ki herşeyiyle eşim ilgilenmişti ama aldığını bile söylememiş eşime) yine haberi başkalarından aldık.
Ensom giderken ıphone kulaklığımı almıştı biri eşim farkedip almıştı elinden "yanlışlıkla" demişti. Dün kvmdeydik aynı şeyi söyledi gittiği heryerden bişey alıyor kendininkiyle değiştiriyor eskiyi bırakıp yeniyi alıyor dedi. Görümceme de gitmiş şarj aletini almış aramış senmi aldın diye "nerden farkettin" deyip gülmüş bide.

Eşime geçen gün ses seda var mı dedim. Yok dedi sen rahatsız oluyorsun diye çağırmadm dedi. (Güya kuzenleri temize çıkarıyor) sen kovsanda geliyorlardı zaten dedim çağırmasan nolur ki hayırdır dedim anlat ne oldu dedim. Öyle öğrendim bişeyleri. Ayrıca dedim adam gibi oturup gitseler saygılı olsalar ben neden rahatsız olayım dedim. Haklısın dedi. Şimdi kuzenler yok diye sürekli pes oynuyoruz eşimle onlar yok sen oynican diyor:D
Son durumu yazayım istedim

bence haklısınız. 3 misafire 3 ayrı yumurta kısmına takıldım ben.

yani restoranda bile böyle bir şey yapmazlar, biraz fazla iyi ağırlıyorsunuz misafirlerinizi.

bence sizi görmeye değil ağırlanmaya geliyorlar artık. ben bu yüzden insanlara fazla bir şey vermem ki geliş amaçları ağırlanmak değil beni görmek olduğunu bileyim.

yapacağınız şu, bir dahaki gelişlerinde gece iyi geceler diyip yatıcaksınız eşiniz ilgilensin erkenden kalkmayıp fosur fosur uyuyacaksınız sabah, dolaptan alsın hazırlasınlar kahvaltılarını hatta size de hazırlasınlar bi zahmet. uyanınca da hatta ben olsam laf çarpardım "taze ekmek almadınız mı?" "o zeytinleri sudan geçirdiniz değil mi?" "domates yıkayıp doğrasaydınız" falan diye.

aman sukur kurtulmuşsunuz bı daha da kimseye bu kadar yüz vermezsiniz kaygısızları gecmısler :s
bı gun yenı gelıne sürekli eniştesi gelirmiş gelin artık sıkılmış enişte tatlı gel demiş o da ertesi gün tatlı alıp gelmiş :D
bazı ınsanlar vurdumduymaz umarsız işte öyle..

Back
X