• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikolojim alt üst oldu keşke izlemeseydim.

Wayward pines ve grimmi izledim ama grimmi bitiremedim. Bir yerden sonra sıkıldım. Bugün "Touch" diye bir diziye başladım. Aslında daha çok fantastik ve gizemli olaylar, bilimkurgu seviyorum ama diğerlerini de izliyorum. Komedi olarak en son Black Books izledim, eh işte. The followinge bakayım, stalker da hoş görünüyor; orphan black çoktandır duyduğum ama bir türlü izleyeyim demediğim bir dizi...
Teşekkür ettim:)

rica ederim
touch dediğiniz touchwoods sa bence izlenmez.
keyifli seyirler

Ya allah aşkına ben burda psikolojimin bozulduğunu söylüyorum sinema tiyatroya taşıyorlar ya valla bunlar normal değil

O Filmi bende izledim, negativ etkileyici
Anlamli olan filmin konusu.
Görünüste iyi bir aile babasi, ögretmen, öbür taraftanda sapik bir Baba.
Ve olaylari cok gec fark eden bir Anne.
:KK67:
Oyuncunun mert firat olmasini istemezdim :KK43:

Bak merak ettim şimdi bende amir khan ın bi filminden çok etkilenip günlerce anlamıştım ama hamilelik hormonundan cok etkilendim.gecer etkisi.artık tv izlemek haber izlemek hersey bizi çok etkiliyor

Onu biz korku filmi diye açmıştık filmin %75'i geçmek bilmedi son partında oh be dedik bende ikincisini izlemeye cesaret edemiyorum sinirlerim geriliyor :)

Mezarını kazacağım'dan bahsediyorsunuz diymi, evet hiç akıcı bi film değil, atlaya atlaya izledim bazı yerlerde, hele kızın intikamını aldığı sahnelere hiç bakamadım :)) ama ana fikir olarak harika, tüm sapıklara intikam :)) ikincisini de izleyeceğim bu gece, film yorumlarında onun daha güzel olduğu yazıyor.

Zaten kapalı sahnelerle anlatması daha kötü etkiliyor gözüne gözüne sokulmaktan ki çok etkileyici kesinlikle

Etkileyici de hani böyle psikolojimi alt üst edecek kadar etkilenmedim. Eğer o sahneler bariz bir şekilde ortaya konsaydı işte o zaman kötü olurdum ben. Bence sahnelerin üstü örtülü anlatılması daha etik olmuş. Ben baştan sona başarılı buldum filmi.

Kızlar dün başrolünde mert fıratın oynadığı atlı karınca adlı filmi izledim ensesti anlatıyor bilenler bilir izlediğimden beri çok kötüyüm çok sarsıldım keşke izlemeseydim pişman oldum ki mert fırata ergenler gibi aşık bir insandım çok çok beğenirim ondan da iğrendim bu filmle. inanın hala yemek bile yiyemiyorum doğru düzgün .Bir film insanın psikolojisini bu kadar bozar mı ya
ben o filmi pek anlamadım erkek cocuğuda mı taciz etmiş?

Bende izledim o filmi. Sizin kadar etkilemedi beni. Ortaokuldayken babam öldüğünde ağlamadım diye bir kitap okumuştum. Ondada ensest anlatılıyordu. Benide o çok etkilemişti. Gerçek bir hikaye olmasıda ayrı üzmüştü beni.

Ben de o filmi izlemeden önce konusunu bilmiyordum. Izlerken Mert fırat'a konduramadım. :KK57:
Zor bir filmdi evet. Başka filmler izle zamanla unutursun.

Back
X