Psikolojim altüst oldu ..

poncikellazey

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2021
325
280
23
27
Boşanma asamasindayim 1,5 yaşı da kızımla babaevindeyim..ilerde zoruna gider derlerdi inanmazdım ama öyleymiş..babamla fena halde kavga ettik dün..bana ağza alınmayacak hakaret etti.bnde cocugumu da muhtaç etmem kimseye kendimi de dedim..annemle de arası açık ,anneme bnden dolayı alda evi terk et dedi..çok kötü durumdayım çaresizim..Babam çocuğumu bile sevmiyo kaç gündür..benimle konuşmuyor..kardesim annemle konusurken kulak misafiri oldum "hersey kızın var diye oluyo,bizim huzurumuzu bırakmadınız,kızını da al kaybolun gidin,sende muhtaç olursun ailene" dedi...çok kötüyüm kendimi yüzsüz gibi hissediyorum..Ben kimsenin ekmeğine muhtaç değilim ki..napicam ben bana bir akıl verin..sığınma evine gitsem çocukla bni alırlar mı? Olayın üzerinden 9 ay geçti..şuan hüngür hüngür ağlıyorum.

Olayın üzerinden 9 ay geçti..şuan hüngür hüngür ağlıyorum.

Babanızla kavganızın mı , boşanma
davası sebebiyle baba evinize dönmenizin mi , üzerinden 9 ay geçti ?

Siz çalışıyor musunuz ?
Ayrı eve çıkma durumunuz var mı ?

bizim toplumun bu zihniyetinden nefret ediyorum. Evlenip boşanınca evlatlıktan çıkıyoruz sanki. Artık o baba evi eskisi gibi olmuyor. Sığınma evi alsalar bile geçici çözüm. Fazla kalınmıyor zaten. Şu ekonomik koşullarda ayrı eve çıkmak da zorö Bi işe girip çalışın. Para kazandığınızda biraz daha rahat edersiniz. Bi de her lafı alıp geçmeyin, gerekirse biraz daha alttan alın kendi huzurunuz için. Keşke başka Bi önerim olsaydı.

1,5 yaşındaki çocuğu annesine babasına güvenip bırakamazki
Canım benim , çok üzüldüm durumuna.
Babanın karşısına geç ve ciddi ciddi kavga etmeden bağırmadan konuş, şimdilik onu ata bilip sığındığını başka gidecek yerin olmadığını, hayatını rayına koymaya çalışıp bir düzen kurup çocuk en azından kreş yaşına gelinceye kadar müsade ederse yanlarında kalmak istediğini söyle.

Kreşe kaç yaşında alıyorlar çocukları? Normalde 2 yas alan yerler de var diye duymustum ama ..

Gercekten çok zor bir durum..Allah kimsenin kapısına düşürmesin..Babaevi olsa bile çok zor gerçekten.

Çok afedersiniz ama kardeşinize b*k yemek düşer.
Babanız da vıcdansız ve sevgisiz bir varlık!

İşiniz gücünüz ne durumda, kenarda paranız var mıydı, ayrı eve çıkma durumunuz yok mu?
Maalesef yok..anlaşmalı bitirip ayrı eve cikicM gerekirse..olmuyo gercekten

Bas o zaman kalibini..mesleğim yok mutlu oldun mu ?

Lutfen kendinizi uzmeyin daha fazla. Meslegi olmayan ilk ve son kadin siz degilsiniz bu hayatta. Meslegi olmayip hayatta kalan bir cok insan var. Herkes bir sekilde basariyorsa eminim siz de basaracaksiniz. Kolay bir sey yok bu hayatta zor olacaktir ama imkansiz degil.

Kaldi ki sizin durumunuzda olup bosanmayan cok hikayeler okuyoruz burada. Bence siz cok guclu bir kadinsiniz her seye ragmen bosanabilmeniz bile guclu oldugunuzu gosteriyor.

Oncelikle aglamayi birakin. Olanla olene care yoktur. Olan olmus bundan sonrasi icin neler yapilabilir ona odaklanin.

Madem ki simdilik bu duruma mecbursunuz mecburen bir sure gormeden, duymadan yasamaya calisacaksiniz. Sonrasi icin kendinize uygun bir is bakarsiniz ve ona gore kendinize bir yol cizersiniz.

Allah yolunuzu, bahtinizi acsin, kolaylastirsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…