- 2 Eylül 2021
- 325
- 280
- 23
- 27
- Konu Sahibi poncikellazey
-
Boşanma asamasindayim 1,5 yaşı da kızımla babaevindeyim..ilerde zoruna gider derlerdi inanmazdım ama öyleymiş..babamla fena halde kavga ettik dün..bana ağza alınmayacak hakaret etti.bnde cocugumu da muhtaç etmem kimseye kendimi de dedim..annemle de arası açık ,anneme bnden dolayı alda evi terk et dedi..çok kötü durumdayım çaresizim..Babam çocuğumu bile sevmiyo kaç gündür..benimle konuşmuyor..kardesim annemle konusurken kulak misafiri oldum "hersey kızın var diye oluyo,bizim huzurumuzu bırakmadınız,kızını da al kaybolun gidin,sende muhtaç olursun ailene" dedi...çok kötüyüm kendimi yüzsüz gibi hissediyorum..Ben kimsenin ekmeğine muhtaç değilim ki..napicam ben bana bir akıl verin..sığınma evine gitsem çocukla bni alırlar mı? Olayın üzerinden 9 ay geçti..şuan hüngür hüngür ağlıyorum.
Olayın üzerinden 9 ay geçti..şuan hüngür hüngür ağlıyorum.
Bosanmadim daha babaevine geleli 9 ay geçtiBabanızla kavganızın mı , boşanmanızın mı , üzerinden 9 ay geçti ?
Mesajımı düzenledim. Boşanma davası açtınız mı peki ? Eşinizle görüşüyor musunuz , nafaka veriyor mu ?Bosanmadim daha babaevine geleli 9 ay geçti
Evet veriyo nafakaMesajımı düzenledim. Boşanma davası açtınız mı peki ? Eşinizle görüşüyor musunuz , nafaka veriyor mu ?
Siz çalışıyor musunuz ?Boşanma asamasindayim 1,5 yaşı da kızımla babaevindeyim..ilerde zoruna gider derlerdi inanmazdım ama öyleymiş..babamla fena halde kavga ettik dün..bana ağza alınmayacak hakaret etti.bnde cocugumu da muhtaç etmem kimseye kendimi de dedim..annemle de arası açık ,anneme bnden dolayı alda evi terk et dedi..çok kötü durumdayım çaresizim..Babam çocuğumu bile sevmiyo kaç gündür..benimle konuşmuyor..kardesim annemle konusurken kulak misafiri oldum "hersey kızın var diye oluyo,bizim huzurumuzu bırakmadınız,kızını da al kaybolun gidin,sende muhtaç olursun ailene" dedi...çok kötüyüm kendimi yüzsüz gibi hissediyorum..Ben kimsenin ekmeğine muhtaç değilim ki..napicam ben bana bir akıl verin..sığınma evine gitsem çocukla bni alırlar mı? Olayın üzerinden 9 ay geçti..şuan hüngür hüngür ağlıyorum.
Hayır çalışmıyorum..uzaklaştırma kararı falan var o yüzden hiçbir ise girmedimSiz çalışıyor musunuz ?
Ayrı eve çıkma durumunuz var mı ?
Bas o zaman kalibini..mesleğim yok mutlu oldun mu ?mesleğin olmadığına kalıbımı basarım
Kreşe kaç yaşında alıyorlar çocukları? Normalde 2 yas alan yerler de var diye duymustum ama ..1,5 yaşındaki çocuğu annesine babasına güvenip bırakamazki
Canım benim , çok üzüldüm durumuna.
Babanın karşısına geç ve ciddi ciddi kavga etmeden bağırmadan konuş, şimdilik onu ata bilip sığındığını başka gidecek yerin olmadığını, hayatını rayına koymaya çalışıp bir düzen kurup çocuk en azından kreş yaşına gelinceye kadar müsade ederse yanlarında kalmak istediğini söyle.
Gercekten çok zor bir durum..Allah kimsenin kapısına düşürmesin..Babaevi olsa bile çok zor gerçekten.bizim toplumun bu zihniyetinden nefret ediyorum. Evlenip boşanınca evlatlıktan çıkıyoruz sanki. Artık o baba evi eskisi gibi olmuyor. Sığınma evi alsalar bile geçici çözüm. Fazla kalınmıyor zaten. Şu ekonomik koşullarda ayrı eve çıkmak da zorö Bi işe girip çalışın. Para kazandığınızda biraz daha rahat edersiniz. Bi de her lafı alıp geçmeyin, gerekirse biraz daha alttan alın kendi huzurunuz için. Keşke başka Bi önerim olsaydı.
Maalesef yok..anlaşmalı bitirip ayrı eve cikicM gerekirse..olmuyo gercektenÇok afedersiniz ama kardeşinize b*k yemek düşer.
Babanız da vıcdansız ve sevgisiz bir varlık!
İşiniz gücünüz ne durumda, kenarda paranız var mıydı, ayrı eve çıkma durumunuz yok mu?
Ayrı eve çıkarken annenizi de almanızı tavsiye ediyorum yanınıza.Maalesef yok..anlaşmalı bitirip ayrı eve cikicM gerekirse..olmuyo gercekten
Şiddet, alkol,Eşinizle barışma durumunuz yok mu? Boşanma sebebiniz nedir?
Bas o zaman kalibini..mesleğim yok mutlu oldun mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?