Psikolojim altüst oldu ..

Yaşadığınız yer küçük bir yer mi?

Uzaklaştırma kararınız neden çalışmanıza engel can güvenliği sebebiyle mi?

Küçük yaştan çocuk alan kreşler var. Çevrenizde öyle bir yer var mı araştırın varsa gidin iş isteyin temizlik bulaşık yemek.. Küçük yaş grubu olduğu içinde aldığınız ücretten biraz kessinler kızınızı da yanınızda götürürsünüz.

Çalışmaktan başka çareniz yok. Üzerine nafakayı da ekleyip geçinmeye çalışırsınız. En azından bi süre evde gözükmez kimseyi duymaz birikim yaparsınız.

gereksiz duyarınız bittiyse mesleği olunca ayakları üzerinde durabiliyor
mesleği olup da bir işi doğrultamayanların da kendi eşekliği
onları eleştirmiyor muyuz eleştiriyoruz
mesleği olsa yine bu zorlukları yaşardı belki de derdi bin değil bir tane olurdu

Canim ayni durumda idim ailem bila bilalari laflari cok uzdu cok agladim ayri eve çıkamıyorum kiralar uçmuş suan.
ilerde belki ayri evim olur tek hayalim amacim bu. insanın kendi evi gibisi yok hic bir yere sığamıyorum ama calismaya başladım kizida krese verdim biraz daha toparladik .sende biryerden tut basliyor insan meslek ogren gerekirse

Bir de üniversite mezun olsa bile genç ve kadın işsizliği çok yüksek...

Babanız nasıl kovabiliyor? Desenize sen git mutsuzsan burası annemin de evi diye… bir adama bu kadar değer yüklemeyin, şiddet vs yoksa eğer konuşsun dursun… yine de uzun süreçte siz yeni ev kurmaya çalışmaya bakın

Hayır çalışmıyorum..uzaklaştırma kararı falan var o yüzden hiçbir ise girmedim
Yanlış anlamayın lütfen ama kimseye muhtaç değilim demişsiniz çalışmadığınız için zaten babanız veya başkası sizi kendinize muhtaç görüyor. Aynısını bizde yaşadık benimde üvey babam aynısını derdi hatta benim çalışmıyor olmama rahatça laf sokardı ben kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum sana muhtaç değilim demek artislik oluyor maalesef acı gerçeklerden bahsediyorum. Ha şimdi kovduk evden onu annem çalışıyor bende başlayacağım Allah'ın izniyle ama bi yerden başlamanız gerek.

Türkiyede yaşıyoruz, ne meslek sahibi insanlar işsiz güçsüz kaldı. Herkes aynı bilinç düzeyine, akla, zekaya, iradeye sahip olmuyor. Bilgisayar çağındayız, hala bilgisayar yüzü görmeyen onca çocuk, genç var. Bir insanın geçtiği yolu bilmeden yargılamanın o kişiye faydası olmaz diye düşünüyorum.
Konusahibi size gelince biraz gururu arka plana atıcaksınız. Gerekirse babanıza yalvarıcaksınız, biraz göz önünden çekileceksiniz. Etrafınızda güzellik merkezi vardır bir bakın, 2-3 aylık kurslar veriyorlar, tırnak protez, makyaj gibi konularda. İş bulması nispeten kolay, evden bile iş alabilirsiniz. İlginç bir şekilde tırnağa saçtan daha fazla talep var. Bunun gibi kısa zamanda size meslek kazandıran şeyler yapabilirsiniz. Kendinize süre verin. 1 senede toparlarsınız eminim.

Büyük konuşmak istemiyorum ama (bu arada ben de boşanma aşamasındayım) ben olsam "Dogurmasaydiniz evlenince evlatlıktan çıkmıyorum bakacaksınız paşa paşa derdim herhalde,o kardeşe de dönüp "Sen de kim oluyorsun rahatsız olan gider "derdim herhalde.Tabi bunları diyip gıcık edip sonra yine siler giderdim hepsini.. Allah yardımcınız olsun

Allah yardımcın olsun ..Ben kadın olsun erkek olsun boşandıktan sonra herkesin ayrı düzeni olması gerektiğini düşünüyorum ama kadınlar boşanırken eğer çocuk varsa hep 1-0 dezavantajlı duruma düşüyor ne yazık ki..erkek boşanırken arabayı istiyor ..kadın boşanırken çocuğun velayetini..mahkeme arabanın yarı parası ile çocuğun tüm sorumluluğunu anneye veriyor ve kadın davayı kazandığını sanıyor.Sonrasında ise baba evine sığmak da zor ..küçük çocuk için asgari ücret kadar bakıcı ücreti ödeyip ev kirası vermek de zor.Erkek 1000 tl nafaka verince çocuğun her masrafını karşıladığını sanıyor ama kreşler bu yıl 3 bin tl nin üstünde olacak.

Son düzenleme:
Kulaklarınızı tıkayıp iş bulup çalışın biraz annenizin suyuna gidin çocuğa baksın biraz birikim yapmadan o evden çıkmak macera aramak olur hadi siz neyse bir buçuk yaşında bebekle sefil olursunuz

Allah yardımcınız olsun

Onlara çok ihtiyacınız var maalesef. Arayı düzeltmeye bakın. O evde sizin hala hakkınız var.
Çocuğunuzu kreşe verseniz bile getirmesi götürmesi, mesaiye kalması var. Cmrts pazar çalışma durumları olabiliyor. Ayrıca alacağınız maaş hem ev geçindirip hem kira hem kreşe yetecek mi?
En mantıklısı çocuğunuzu anneniz baksa siz çalışsanız sesleri çıkmaz belki.

Böyle kalıp basmaya böyle duyar yakıştı
Şimdi sizin amacınız ne bu kadına kalıbınızı bastınız da ne oldu ne elde ettiniz bu kadına ne faydanız dokundu?
Doğru bildiniz mesleği yok eeeeeee?
Zaman makinesi icat edildi de bizim mi bilgimiz yok kadın geçmişe dönemeyeceğine göre dönse bile belkide bazı şeyleri değiştiremeyeceğine göre geleceği için şuan içinde bulunduğu çıkmazdan kurtulması için bir fikriniz varsa ne ala yoksa kadına daha da kötü hissettirmekten başka ne başardınız?
Öyle olurdu böyle olurdu e olamamış işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…