ya kızlar sizden başka anlatacak kimsem yok öyle baskı altında büyüdümki kimseyle ilişkiye girmeme ragmen ilk gece korkusu var yakında evleniyorum nişanlılık süresindeyim en mutlu olmam lazımken olamıyorum acaba kız degilmiyim ya kız degilsem zarım bozulmuşmudur hep kafamda soru işaretleri acaba adet dönemlerimde bozulmuşmudur parmakla filan diyip bunalıma giriyorum benim gibi olan varmı
neden ben böyleyim hep soru işaretleri var kafamda kafayı yemek üzereyim doktorada gidemiyorum annemler yanlış anlarla ya kızlar kızlık zarı bozulması ile ilgili yazılar okudum kızlık zarı ilişki olamadanda bozulurmuş off çok kötüyüm ne yapmalıyım bilmiorum bıktım artık erkek olarak dünyaya gelseydim keşke nasıl yapacagım bilmiyorum içimi dökmek istedim sadece
neden ben böyleyim hep soru işaretleri var kafamda kafayı yemek üzereyim doktorada gidemiyorum annemler yanlış anlarla ya kızlar kızlık zarı bozulması ile ilgili yazılar okudum kızlık zarı ilişki olamadanda bozulurmuş off çok kötüyüm ne yapmalıyım bilmiorum bıktım artık erkek olarak dünyaya gelseydim keşke nasıl yapacagım bilmiyorum içimi dökmek istedim sadece