• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojim bozuk:( bıktım hayattan

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
ya kızlar sizden başka anlatacak kimsem yok öyle baskı altında büyüdümki kimseyle ilişkiye girmeme ragmen ilk gece korkusu var yakında evleniyorum nişanlılık süresindeyim en mutlu olmam lazımken olamıyorum acaba kız degilmiyim ya kız degilsem zarım bozulmuşmudur hep kafamda soru işaretleri acaba adet dönemlerimde bozulmuşmudur parmakla filan diyip bunalıma giriyorum benim gibi olan varmı
neden ben böyleyim hep soru işaretleri var kafamda kafayı yemek üzereyim doktorada gidemiyorum annemler yanlış anlarla ya kızlar kızlık zarı bozulması ile ilgili yazılar okudum kızlık zarı ilişki olamadanda bozulurmuş off çok kötüyüm ne yapmalıyım bilmiorum bıktım artık erkek olarak dünyaya gelseydim keşke nasıl yapacagım bilmiyorum içimi dökmek istedim sadece

Cinsel sorunları ya da kafana takılan konuları o konuda uzman olan psikiyatra giderek çözebilirsin.O düşüncelerinin hepsi yanlış,ama biz ne desek kabul etmeyeceksin.Bir uzmana gitsen iki seansta hallolur.Evlendikten sonra sorun yaşayacağına,evlenmeden önce bu dediğimi uygulamalısınız.:26:

senin hic vakit kaybetmeden profesyonel destek alman gerekiyo bence, lutfen kirilma ama yazdigin endiselerin o kadar sacma ki boyle dusunmen cok tuhaf geldi acikcasi, hicbi iliski yasamamis bi insan neden durduk yere acaba kiz degil miyim diye bunalima sokar ki kendini. iliski disindaki kizlik zari bozulmalari cok nadir vakalar diye biliyorum, yani cok siddetli olaylarda nadir goruluyo; kaza gibi..hicbisey senden onemli degil, evlenmeden once tatli heyecanlar yasayip guzel guzel cinselligi kesfedicegine, hayati kendine zehir etme yersiz endiselerle.

yani cinselligi evlenmeden yasayacagina gibi bi anlam cikmis, yanlis anlatmisim soylemek istedigimi, tatli evlilik hazirliklari ve evlendikten sonra cinselligi kesfetmek yerine demek istemistim :)

ya canım benım paranoyak hale gelmıssın sen ,aslında kendınde bılıyosun bozulmadıgını ama şuphelere kapılıyosun,ılk gecede boyel panık yaparsan adam baska bı sey anlar ,gıt kontrole ıcın rahatlasın

daha önceki konunuda biliyorum.
senin acilen bi jinekolaga gidip kontrol olman lazim
baska türlü icin rahat etmez

valla canım yazdıklarını okudum ama çok normal değil bayağı bir bunu sorun etmişsin ilişkiye girmediğin ve iri bir şeyi vajinana yerleştrmediğin sürece parmakla da kızlık zarı bozulmaz benim bildiiğim ama böyle için içini yiyeceğine bi psikoloğa git onla paylaş...hem sevdiğin insandan mı kaynaklanıyo anlamadım bu düşünceye iten ne seni???nerdden çıkardın sevdiğin insanla cinselliği keşfediceğin bir bütün olacağın muhteşem bir gece olacak neden bu tarz şeyleri aklına sokuyorsun öyle acı verici bir durumda değil....ama normal değil at kafandan bu düşünceleri zaten kızlık zarın bozuk olsa nolcak namus onla mı ölçülüyor ben uzamanlardan zaten kızlık zarı bozulma diye birşey olmadığını duymuştm ne kadar doğru bilmiyorum ama çıkar at kafanda.....

yersiz takıntı yapmışsın. eğer sen kendinden eminsen bu tarz düşünce nişanlında durduk yere şüphe uyandırır bence.. o yüzden rahatlamaya çalış destek al bence de...

Neden emin değilsiniz anlayamadım? Vajina kısmına parmak veya bir cisim sokmadıysanız, adet günleri dışında da anormal olarak gelişen bir kanama olmadıysa böyle birşey imkansız. Fakat buna rağmen kaygılarınız varsa dktora görünün,muayene yaptırın,onlar bilirler.

ayyy bendeki düsünce aynen:))) ama endiselenme, bisi olmaz. valla ben biraktim paranoyaligi.

bazen hatta düsünürdüm aceba ben uyurken ben farketmeden veya kücükken belki bisey yapti diye. aman yersiz bu korktular ya sadece kuruntu, vesvese bence düsünme ve ilk gecenin tadini cikarr

Allaallah insan hiç bir ilişki yaşamadığı halde neden böyle şeyleri düşünerek hayatı kendine ziyan edeR ki anlayabilmiş değilim.

Kendinden eminsen problem yok takma faya yok illede kendimi yiyeceğim diyorsan çok kısa bi işlem 5 dk da muayene olup sana sonucu doktorun söyler yani ailen de duymaz zaten böyle bişeyi sende kafaya takmaktan kurtulursun.

iste ulkemizde bu kadar baski olmasinin dogurdugu sonuclardan biri daha...
daha kizcagiz evlenmeden cinsel iliski yasamadan neler dusunuyor paranoya yapiyor...
insallah sadece paranoyayla kalir da vajinismusa falan donusmez...

boyle seyleri dusunmeyin arkadasim, gereksiz yere kendinizi sikmanin anlami yok.
zamani gelince dusunursunuz diyecegim...ama o zaman bile dusunmeye gerek yok...
alt tarafi bir zar...

Senin ne için psikolojin bozuldu anlayamadım. Kızlık zarının patladığını düşündüğün için mi? Eee nolucak ki. Şu gereksiz korkulardan kurtulun artık ya. Erkeklerin istedikleri insanla istedikleri ilişkiyi yaşama hakkı varda kadınlarda mı yok. Hale bak korktuğun psikolojini bozduğun olaya bak. Kusura bakma tepkin sana değil de genel olarak çok kızdığım bir konu bu. Valla hiiiç takma kafana. eğer evleneceğin kişi için afedersin iki damla kan bu kadar önemliyse o zaman gitsin iranda yaşasın yada başka bi yerde.

içini ferah tut , neden kizligin bozulmus olsun ki, eger parmagini afadersin ama içeriye sokmadiysan herhengi bi bozulma gerçeklersmez.. hem jinekologa gitsem ailem yanlis anlar belki demissin, her genç kizin dugun oncesi , bence jinekologa gitmesi gerekir.. hem saglik açisindan , hemde korunma konusunda hangi yolu izleyeceksiniz ona karar verirsiniz.. annene boyle soylersin.. eger dogum kontrol ilaci yoluyla korunacaksan dugunden 1 ay once baslamis olman gerekli tam korunma saglanabilmesi için. bunlari gidip konusursun birde muayene olup rahat edersin kendini yeme boyle ( durduk yere ) ... sevgiler kolay gelsin :):71:

hepinize ayrı ayrı teşekür ederim herşey için iyiki vasınız

canım onu ben de yaşadım. kendimden emin olduğum halde takıntı yaptım. niye anlamadım. hiç kafaya takma. şüphelendiğin bişey de varsa bi doktora görün. için rahat eder o zaman.

canimmmm yaaa evlilige yakin olan her kizda daha önce kimseyle iliskiye girmemesine ragmen olur böle süpheler ama tamamen psikolojik! Allahinaskina kizlik zari okadar kolay bozulabilecek seymi yani? gercekten kulaktan dolma bilgilere cok inaniyoruz cokkkk:36:

Back
X