- Konu Sahibi Monotonlisa
-
İyi yapmışsınız o zaman ayrılmaklaTanımadığı kızlar .
Biler fiyatları böyle uçmadan 2,3 ayda bir gider gelirdik birbirimize . İzinde de bi sağlık sorunu vardı onu halletmek için ailesinin evinde kaldı o yüzden görüşmedik.madem uzak ilişki bir aylık izninde niye görüşmediniz oraya takıldım ben. Ne kadar sürede bir görüşüyorsunuz sevgilinizle ?
Böyle bi durum varsa hakkım haram olsunBirini bulmuş bence de. Klasik aldatmaya meyilli, terk etmeye hazırlanan erkek tavırları
Biraz iç dökmek gibi olucak şimdiden belirteyim . Öncelikle merhaba hanımlar ,umarım hepiniz mutlusunuzdur.
3 yıldır tanıştığım bunun 1buçuk yılı beraber olduğum,sevdiğim ve sevildiğime inandığım ilişkim dün bitti .
Kendisi doğuda personel .1 aylığına izinle memlekete gitmişti. Yine her şey çok iyiydi .ilgisi alakası.. son 1 haftada bir şeyler oldu ve değişti . Mesajlarıma geç dönmeler ,aramamalar.ailesiyle olduğu için bunu anlayışla karşıladım . Sosyal medya hesabı kapalıydı bu 1 hafta da açtı .ve birilerini eklemeye başladı . Ben sorun çıkarınca sileceğim dedi .ama silmek şöyle dursun yine ekledi birilerini .. bu konuda hassas olduğumu bilmesine rağmen ekledi .Kasıtlı yapar gibi…
Planımız vardı memleketinden dönünce onun yanına gidecektim ,doğumgününü kutlayacaktık .ikimizde dört gözle bekliyorduk.ama bu 1 haftada ne oldu bilmiyorum .
Bir anda ilgisi kesildi ,beni umursamamaya başladı .
2 gün önce aradı görüntülü konuştuk.yine seni seviyorumlar ,çok özledimler falan . 1 gün sonra,yani dün geri döndü işe başlayacaktı çünkü .
Mesaj attım bu 1 haftada sen değiştin dedim .bana cevabı psikolojim bozuk bu aralar canım seninle alakalı değil oldu.
Ben de cevap olarak bunun alt metninin ;ben birini buldum kusura bakma olduğunu yazdım .ve her yerden engelledim .ulaşabilir tüm kaynakları yok ettim .
Bir insan bir hafta da nasıl değişir ,sevgisi bir haftada nasıl biter , bu 1 haftada ne oldu ,yeni birini bulup nasıl bu kadar nankör olup yıllarımızı sildi .bu soruları sorup duruyorum.
Bilemiyorum belki de biri yok ve benden sıkıldı.(aldatılma ihtimalinden daha az acı verir enazından)
Zamana ihtiyacım var biliyorum ama şu an,
çok yorgun ve mutsuzum.
.okuduğunuz için teşekkürler .
2-3 ayda bir görüşmek bence çok az . Bu şekilde çok sağlıklı bir ilişki zaten kurulamazdı. Bence hakkınızda hayırlısı olmuş .Biler fiyatları böyle uçmadan 2,3 ayda bir gider gelirdik birbirimize . İzinde de bi sağlık sorunu vardı onu halletmek için ailesinin evinde kaldı o yüzden görüşmedik.
İlişkimizin başlarında sorunlarım var diyerek terketmişti .yine öyle olacağını hissettim.Belkide gercekten morali bozuk baska sebeplerden dolayi. Güveninizi kiracak baska seyler mi yapti daha önce?
Burda diyen çok oldu bunu ama. 1 ay oradaydı son haftamı annesi birini buldu . Ya da annesi bulduysa da nasıl 1 haftada sevgisi bitti .ya bu kadar basit olmamalı ne biliyim.çok adiceAnnesi aklına girmiş, o da kendini uzak tutup soğutmaya çalışmış ayrılmaya cesaret edememiş. İyi yapmışsın :)
Bence dogrusunu yapmissiniz . Bir insanin psikolojisi bozuk olur kabuguna cekilir eski performans ilgi gosteremez amenna. Psikolojisine tedaviyi instagram acip eklemekte mi bulmus ? Tedavi yontemi acikKadınlar hisseder ya . Hissettim.
Bence dogrusunu yapmissiniz . Bir insanin psikolojisi bozuk olur kabuguna cekilir eski performans ilgi gosteremez amenna. Psikolojisine tedaviyi instagram acip eklemekte mi bulmus ? Tedavi yontemi acik
Bir kadin olarak krizi dogru yonlendirmissiniz . Bundan sonra top onda
Geri vites yapip kiymetinizi dusurmeyin . Insanin kafasi bozukken sevdigini yaninda daha cok isyer ben bu kafam bozuk olaylarina inanmiyorum .
Ben bitirdim onu kafadan. İnşallah pişman olur bir gün . Kendimden çok ödün verdim çünkü onun için. Bunlara rağmen bana bir açıklama yapmak yerine böyle bahanelerle geliyorsa yazıklar olsun ona. Dediğim gibi inşallah pişman olurHicbirsey olmamissa da biseyler olmustur , Ben bile hissettim buralardan
Ben sizi haklı buldum. Uzaklaşarak iyi yapmışsınız. Tanımadığı kızları eklediği an ekleme demek yerine bitirseydiniz daha da iyi olurdu.Herkese iyiyken , gezip tozuyorken sadece bana gelince psikolojisi bozuksa bundan bir anlam çıkarmam gerekmez mi?
Daha önce de bunu bahane ederek beni terketmişti .
Açıklamasını merak etmiştim . Çünkü eklediğinde ayrılacağımı biliyordu .bilerek yaptı kesin .ama sebebi Allah’la onun arasında artık .Ben sizi haklı buldum. Uzaklaşarak iyi yapmışsınız. Tanımadığı kızları eklediği an ekleme demek yerine bitirseydiniz daha da iyi olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?