Psikolojim bozuk yalanı

madem uzak ilişki bir aylık izninde niye görüşmediniz oraya takıldım ben. Ne kadar sürede bir görüşüyorsunuz sevgilinizle ?
Biler fiyatları böyle uçmadan 2,3 ayda bir gider gelirdik birbirimize . İzinde de bi sağlık sorunu vardı onu halletmek için ailesinin evinde kaldı o yüzden görüşmedik.

Belkide gercekten morali bozuk baska sebeplerden dolayi. Güveninizi kiracak baska seyler mi yapti daha önce?

Biler fiyatları böyle uçmadan 2,3 ayda bir gider gelirdik birbirimize . İzinde de bi sağlık sorunu vardı onu halletmek için ailesinin evinde kaldı o yüzden görüşmedik.
2-3 ayda bir görüşmek bence çok az . Bu şekilde çok sağlıklı bir ilişki zaten kurulamazdı. Bence hakkınızda hayırlısı olmuş .

Annesi aklına girmiş, o da kendini uzak tutup soğutmaya çalışmış ayrılmaya cesaret edememiş. İyi yapmışsın :)

Annesi aklına girmiş, o da kendini uzak tutup soğutmaya çalışmış ayrılmaya cesaret edememiş. İyi yapmışsın :)
Burda diyen çok oldu bunu ama. 1 ay oradaydı son haftamı annesi birini buldu . Ya da annesi bulduysa da nasıl 1 haftada sevgisi bitti .ya bu kadar basit olmamalı ne biliyim.çok adice

Kadınlar hisseder ya . Hissettim.
Bence dogrusunu yapmissiniz . Bir insanin psikolojisi bozuk olur kabuguna cekilir eski performans ilgi gosteremez amenna. Psikolojisine tedaviyi instagram acip eklemekte mi bulmus ? Tedavi yontemi acik
Bir kadin olarak krizi dogru yonlendirmissiniz . Bundan sonra top onda
Geri vites yapip kiymetinizi dusurmeyin . Insanin kafasi bozukken sevdigini yaninda daha cok isyer ben bu kafam bozuk olaylarina inanmiyorum .

Hicbirsey olmamissa da biseyler olmustur , Ben bile hissettim buralardan
Ben bitirdim onu kafadan. İnşallah pişman olur bir gün . Kendimden çok ödün verdim çünkü onun için. Bunlara rağmen bana bir açıklama yapmak yerine böyle bahanelerle geliyorsa yazıklar olsun ona. Dediğim gibi inşallah pişman olur

Herkese iyiyken , gezip tozuyorken sadece bana gelince psikolojisi bozuksa bundan bir anlam çıkarmam gerekmez mi?
Daha önce de bunu bahane ederek beni terketmişti .
Ben sizi haklı buldum. Uzaklaşarak iyi yapmışsınız. Tanımadığı kızları eklediği an ekleme demek yerine bitirseydiniz daha da iyi olurdu.

Ben sizi haklı buldum. Uzaklaşarak iyi yapmışsınız. Tanımadığı kızları eklediği an ekleme demek yerine bitirseydiniz daha da iyi olurdu.
Açıklamasını merak etmiştim . Çünkü eklediğinde ayrılacağımı biliyordu .bilerek yaptı kesin .ama sebebi Allah’la onun arasında artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…