- 23 Mart 2015
- 5.715
- 12.056
- 448
- Konu Sahibi Monotonlisa
-
Bu mesajı yeni gördüm. Yani zaten bunu yapmış daha önce size o zaman bosverin bu adamdan bı cacık olmaz diyorum ben.Herkese iyiyken , gezip tozuyorken sadece bana gelince psikolojisi bozuksa bundan bir anlam çıkarmam gerekmez mi?
Daha önce de bunu bahane ederek beni terketmişti .
Sanmıyorum ne o bir daha ulaşır ne ben artık güvenebilirim.engellemeden önce konuşmaya çalıştım ama çevrimiçi olmasına rağmen bile mesajlarıma geç dönüyordu zaten .ortada bir sorun olsaydı bahane üretmezdi anlatırdı .gitmemi istedi kısaca bence .işine geldi .1 hafta da tavırları öyleydi zaten.direk mesaj attıktan sonra engellediniz mi? yani belki ortada öyle bir şey bile yoktu. genelde bu şekilde biten ilişkilerde kadın bir süre sonra geri dönüp cevap aramaya başlıyor sonu da barışmak oluyor.
Evet işte garip olan o .doğudayken zaten bi aktivitesi yok . Batıya gelince sosyal medyasını açıp birilerini eklemeye başladı bi anda 20 gün de her şey yine aynıydı.ama son bir hafta da oldu bir şeyler .Ya 1.5 senelik ilişkiyi bı anda kestirip atmışsınız gibi geldi bana.
Tamam kırılmış olabilirsiniz ama pat diye engellemeler vs pek doğru değil.
Doğu'da personel dediniz bı de siz uzaktan mi ilişki yürütuyorsunuz?
Memleketine gidince de bı anda hesabı açıp insanları eklemesi manasız geldi bana da evet amacı neydi acaba ?
Ne kadar doğru bir yorum . Evet korktum ve belirsizlik yerine bitirdim .çünkü biliyorum ki konuşursak yine aynı şekilde terkedilecektim.Daha önce başka bir ilişkinizde karşı tarafa çok tolerans gösterip alttan almışsınız ve artık bu ilişkide aynı şeyi yapmak istememişsiniz gibi algıladım. Bu sefer sürüncemede kalıp ne zaman terkedileceğim diye korkmak yerine bitirip kurtulmuşsunuz gibi geldi bana.
Burada haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. O an elinize öyle bir koz geçmiş ki maalesef yanlış değerlendirmişsiniz. Muhtemelen o zamana kadar size olan davranışlarını içinize ata ata sinirlenmişsiniz ve anlık sinirle böyle yazmışsınız. Belki anlatmadığı durumlar vardır, ailevi sorunlar olabilir, iş hayatında sıkıntılar olabilir. Bir araya gelmeden bunları konuşmak istememiştir. Ama eğer dediğiniz gibi daha önce de bunun gibi tepkiler vermişse, hayatındaki her alanda normal ama size gelince sıkıntı başlıyorsa karşı tarafta suç daha büyük.Ben de cevap olarak bunun alt metninin ;ben birini buldum kusura bakma olduğunu yazdım .ve her yerden engelledim .ulaşabilir tüm kaynakları yok ettim .
Yok öyle bişey...Kadınlar hisseder ya . Hissettim.
Zorla kapattırmadım kendi kapattım . Ayrılık dönemimizde değiştiğiniz söyleyerek bir şans vermiştim . Çünkü o zamanda sosyal medyasında bir şeyler yakalamıştım .Neden sosyal medyasını zorla kapattırıyorsunuz ve neden sosyal medya hareketlerini bu kadar stalklıyorsunuz? Vukuatı mı var önceden?
Belki yazmamam gerekiyordu ama .daha önceden olduğu gibi yine terkedilecektim.tekrar aynı şeyler olacaktı ve daha fazla acı çekecektim. Ben anladığımı söyleyip kendim bu sefer gitmeyi tercih ettim . Çünkü onu tanıyorum .psikoloji falan bahaneydi .Şimdi öncelikle merhaba.
Eğer son kısmı yapmamış olsaydınız kesinlikle 'Vallaha haklı, adama bak nasıl üzmüş kızı utanmaz.' diye size hak verecektim ve tavsiye verecektim. Ancak şu kısım beni şaşırttı:
Burada haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. O an elinize öyle bir koz geçmiş ki maalesef yanlış değerlendirmişsiniz. Muhtemelen o zamana kadar size olan davranışlarını içinize ata ata sinirlenmişsiniz ve anlık sinirle böyle yazmışsınız. Belki anlatmadığı durumlar vardır, ailevi sorunlar olabilir, iş hayatında sıkıntılar olabilir. Bir araya gelmeden bunları konuşmak istememiştir. Ama eğer dediğiniz gibi daha önce de bunun gibi tepkiler vermişse, hayatındaki her alanda normal ama size gelince sıkıntı başlıyorsa karşı tarafta suç daha büyük.
Sizin tek hatanız o belirttiğim mesajı atmanız. Farklı bir yol deneyebilirdiniz mesela o size psikolojim bozuk dediğinde sakince karşılayıp kendi kafanızda bitirebilirdiniz. Yavaş yavaş uzaklaşabilirdiniz mesela sürekli arıyorsanız aramayı bırakabilirdiniz, hal hatır sormayı bırakabilirdiniz. Eğer ilgisi varsa size mutlaka farkederdi.
Ne kadar doğru bir yorum . Evet korktum ve belirsizlik yerine bitirdim .çünkü biliyorum ki konuşursak yine aynı şekilde terkedilecektim.
keşke bıçak gibi kesmek yerine bekleseydiniz.. memlekette ailesi nedeniyle aklına başkası sokulmuş olabilir, aklı karışmış olabilir ama sizin bu şekilde davranmanız onu sizden daha hızlı uzaklaştıracaktır.. bence engelleri açıp özür dileyin ve onu anladığınızı ama aptal da olmadığınızı, ona zaman tanıdığınızı söyleyip geri çekilin.. sanırım bu şekilde fevri davranan biri olduğunuz için açık olamıyor oyalamaya çalışıyor da olabilir..Biraz iç dökmek gibi olucak şimdiden belirteyim . Öncelikle merhaba hanımlar ,umarım hepiniz mutlusunuzdur.
3 yıldır tanıştığım bunun 1buçuk yılı beraber olduğum,sevdiğim ve sevildiğime inandığım ilişkim dün bitti .
Kendisi doğuda personel .1 aylığına izinle memlekete gitmişti. Yine her şey çok iyiydi .ilgisi alakası.. son 1 haftada bir şeyler oldu ve değişti . Mesajlarıma geç dönmeler ,aramamalar.ailesiyle olduğu için bunu anlayışla karşıladım . Sosyal medya hesabı kapalıydı bu 1 hafta da açtı .ve birilerini eklemeye başladı . Ben sorun çıkarınca sileceğim dedi .ama silmek şöyle dursun yine ekledi birilerini .. bu konuda hassas olduğumu bilmesine rağmen ekledi .Kasıtlı yapar gibi…
Planımız vardı memleketinden dönünce onun yanına gidecektim ,doğumgününü kutlayacaktık .ikimizde dört gözle bekliyorduk.ama bu 1 haftada ne oldu bilmiyorum .
Bir anda ilgisi kesildi ,beni umursamamaya başladı .
2 gün önce aradı görüntülü konuştuk.yine seni seviyorumlar ,çok özledimler falan . 1 gün sonra,yani dün geri döndü işe başlayacaktı çünkü .
Mesaj attım bu 1 haftada sen değiştin dedim .bana cevabı psikolojim bozuk bu aralar canım seninle alakalı değil oldu.
Ben de cevap olarak bunun alt metninin ;ben birini buldum kusura bakma olduğunu yazdım .ve her yerden engelledim .ulaşabilir tüm kaynakları yok ettim .
Bir insan bir hafta da nasıl değişir ,sevgisi bir haftada nasıl biter , bu 1 haftada ne oldu ,yeni birini bulup nasıl bu kadar nankör olup yıllarımızı sildi .bu soruları sorup duruyorum.
Bilemiyorum belki de biri yok ve benden sıkıldı.(aldatılma ihtimalinden daha az acı verir enazından)
Zamana ihtiyacım var biliyorum ama şu an,
çok yorgun ve mutsuzum.
.okuduğunuz için teşekkürler .
Yok hayır hayır ben kötü bir şey demedim aslında size hak veriyorumBelki yazmamam gerekiyordu ama .daha önceden olduğu gibi yine terkedilecektim.tekrar aynı şeyler olacaktı ve daha fazla acı çekecektim. Ben anladığımı söyleyip kendim bu sefer gitmeyi tercih ettim . Çünkü onu tanıyorum .psikoloji falan bahaneydi .
Kesinlikle .o yüzden psikolojim bozuk yalanına inanmadım .çünkü mutsuz olan insan davranışları yoktu . Eğer tersi olsaydı bir şekilde arkadaşıma ulaşırdı bana ulaşabilmek adına. umursamadı bile.ikinci kez güvenmekle hata ettim . 1 hafta da her şeyi çöp etti gitti .Ben konunuza yazanları fazla optimist buldum, adamın gerçekten ailevi durumları olsa size soğuk davranıp instagramdan kızları eklemek yerine size derdini anlatır ve kız ekleme derdine düşmezdi. Kaldı ki daha önce de aynı şeyi yaptı demişsiniz. Yalan dolanla yürüyen ilişki nereye kadar sürebilir, ben ayrılıyorum diyip engellemişsiniz sonuçta, öyle bir anda sırra kadem basıp engelleme durumu olmamış ki. Engellemeniz işine bile gelmiş bence, ayrılık konuşması yapma vicdanından kurtulmuş oldu böylece uyanık…
Ailesinin bulduğu bir kız varsa ve böyle davranıyorsa daha kötü değil mi ? Hatalı olsam özür dilemekten asla gocunmam . Ama tavırları beni haklı gösteriyor . Çoktan gözden çıkarmış benikeşke bıçak gibi kesmek yerine bekleseydiniz.. memlekette ailesi nedeniyle aklına başkası sokulmuş olabilir, aklı karışmış olabilir ama sizin bu şekilde davranmanız onu sizden daha hızlı uzaklaştıracaktır.. bence engelleri açıp özür dileyin ve onu anladığınızı ama aptal da olmadığınızı, ona zaman tanıdığınızı söyleyip geri çekilin.. sanırım bu şekilde fevri davranan biri olduğunuz için açık olamıyor oyalamaya çalışıyor da olabilir..
Kesinlikle .o yüzden psikolojim bozuk yalanına inanmadım .çünkü mutsuz olan insan davranışları yoktu . Eğer tersi olsaydı bir şekilde arkadaşıma ulaşırdı bana ulaşabilmek adına. umursamadı bile.ikinci kez güvenmekle hata ettim . 1 hafta da her şeyi çöp etti gitti .
Siz de istiyosunuz ki attigi adimda sizden icazet alsin. Insanlarin kendi ozel dertleri sorunlari olmasin hep sizinle ilgilensinler. Bazen 10 yillik kocamla ayni evin icinde kendi dertlerimize gomuluyoruz. Sorsa anlatasim gelmiyo anlatacak mecalim olmuyo onunla ilgilenemiyorum kendi derdimden. Birini mi bulmus oluyorum bu durumlarda. Insana kafayi yedirtirsinizBiraz iç dökmek gibi olucak şimdiden belirteyim . Öncelikle merhaba hanımlar ,umarım hepiniz mutlusunuzdur.
3 yıldır tanıştığım bunun 1buçuk yılı beraber olduğum,sevdiğim ve sevildiğime inandığım ilişkim dün bitti .
Kendisi doğuda personel .1 aylığına izinle memlekete gitmişti. Yine her şey çok iyiydi .ilgisi alakası.. son 1 haftada bir şeyler oldu ve değişti . Mesajlarıma geç dönmeler ,aramamalar.ailesiyle olduğu için bunu anlayışla karşıladım . Sosyal medya hesabı kapalıydı bu 1 hafta da açtı .ve birilerini eklemeye başladı . Ben sorun çıkarınca sileceğim dedi .ama silmek şöyle dursun yine ekledi birilerini .. bu konuda hassas olduğumu bilmesine rağmen ekledi .Kasıtlı yapar gibi…
Planımız vardı memleketinden dönünce onun yanına gidecektim ,doğumgününü kutlayacaktık .ikimizde dört gözle bekliyorduk.ama bu 1 haftada ne oldu bilmiyorum .
Bir anda ilgisi kesildi ,beni umursamamaya başladı .
2 gün önce aradı görüntülü konuştuk.yine seni seviyorumlar ,çok özledimler falan . 1 gün sonra,yani dün geri döndü işe başlayacaktı çünkü .
Mesaj attım bu 1 haftada sen değiştin dedim .bana cevabı psikolojim bozuk bu aralar canım seninle alakalı değil oldu.
Ben de cevap olarak bunun alt metninin ;ben birini buldum kusura bakma olduğunu yazdım .ve her yerden engelledim .ulaşabilir tüm kaynakları yok ettim .
Bir insan bir hafta da nasıl değişir ,sevgisi bir haftada nasıl biter , bu 1 haftada ne oldu ,yeni birini bulup nasıl bu kadar nankör olup yıllarımızı sildi .bu soruları sorup duruyorum.
Bilemiyorum belki de biri yok ve benden sıkıldı.(aldatılma ihtimalinden daha az acı verir enazından)
Zamana ihtiyacım var biliyorum ama şu an,
çok yorgun ve mutsuzum.
.okuduğunuz için teşekkürler .
Ha vukuatı var yani.. Siz de biliyorsunuz vukuatlı birinin düzelmeyeceğini, güvenmediğiniz için de denetliyorsunuz..Zorla kapattırmadım kendi kapattım . Ayrılık dönemimizde değiştiğiniz söyleyerek bir şans vermiştim . Çünkü o zamanda sosyal medyasında bir şeyler yakalamıştım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?