Psikolojim bozuk yalanı

Ya 1.5 senelik ilişkiyi bı anda kestirip atmışsınız gibi geldi bana.
Tamam kırılmış olabilirsiniz ama pat diye engellemeler vs pek doğru değil.
Doğu'da personel dediniz bı de siz uzaktan mi ilişki yürütuyorsunuz?
Memleketine gidince de bı anda hesabı açıp insanları eklemesi manasız geldi bana da evet amacı neydi acaba ?

Herkese iyiyken , gezip tozuyorken sadece bana gelince psikolojisi bozuksa bundan bir anlam çıkarmam gerekmez mi?
Daha önce de bunu bahane ederek beni terketmişti .
Bu mesajı yeni gördüm. Yani zaten bunu yapmış daha önce size o zaman bosverin bu adamdan bı cacık olmaz diyorum ben.

direk mesaj attıktan sonra engellediniz mi? yani belki ortada öyle bir şey bile yoktu. genelde bu şekilde biten ilişkilerde kadın bir süre sonra geri dönüp cevap aramaya başlıyor sonu da barışmak oluyor.
Sanmıyorum ne o bir daha ulaşır ne ben artık güvenebilirim.engellemeden önce konuşmaya çalıştım ama çevrimiçi olmasına rağmen bile mesajlarıma geç dönüyordu zaten .ortada bir sorun olsaydı bahane üretmezdi anlatırdı .gitmemi istedi kısaca bence .işine geldi .1 hafta da tavırları öyleydi zaten.

Daha önce başka bir ilişkinizde karşı tarafa çok tolerans gösterip alttan almışsınız ve artık bu ilişkide aynı şeyi yapmak istememişsiniz gibi algıladım. Bu sefer sürüncemede kalıp ne zaman terkedileceğim diye korkmak yerine bitirip kurtulmuşsunuz gibi geldi bana.

Evet işte garip olan o .doğudayken zaten bi aktivitesi yok . Batıya gelince sosyal medyasını açıp birilerini eklemeye başladı bi anda 20 gün de her şey yine aynıydı.ama son bir hafta da oldu bir şeyler .
Uzaktan ilişki evet . Ama hergün görüntülü konuşurduk saatlerce . Fırsat buldukça birbirimize gider gelirdik .

Ne kadar doğru bir yorum . Evet korktum ve belirsizlik yerine bitirdim .çünkü biliyorum ki konuşursak yine aynı şekilde terkedilecektim.

Şimdi öncelikle merhaba.
Eğer son kısmı yapmamış olsaydınız kesinlikle 'Vallaha haklı, adama bak nasıl üzmüş kızı utanmaz.' diye size hak verecektim ve tavsiye verecektim. Ancak şu kısım beni şaşırttı:
Ben de cevap olarak bunun alt metninin ;ben birini buldum kusura bakma olduğunu yazdım .ve her yerden engelledim .ulaşabilir tüm kaynakları yok ettim .
Burada haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. O an elinize öyle bir koz geçmiş ki maalesef yanlış değerlendirmişsiniz. Muhtemelen o zamana kadar size olan davranışlarını içinize ata ata sinirlenmişsiniz ve anlık sinirle böyle yazmışsınız. Belki anlatmadığı durumlar vardır, ailevi sorunlar olabilir, iş hayatında sıkıntılar olabilir. Bir araya gelmeden bunları konuşmak istememiştir. Ama eğer dediğiniz gibi daha önce de bunun gibi tepkiler vermişse, hayatındaki her alanda normal ama size gelince sıkıntı başlıyorsa karşı tarafta suç daha büyük.
Sizin tek hatanız o belirttiğim mesajı atmanız. Farklı bir yol deneyebilirdiniz mesela o size psikolojim bozuk dediğinde sakince karşılayıp kendi kafanızda bitirebilirdiniz. Yavaş yavaş uzaklaşabilirdiniz mesela sürekli arıyorsanız aramayı bırakabilirdiniz, hal hatır sormayı bırakabilirdiniz. Eğer ilgisi varsa size mutlaka farkederdi.

Neden sosyal medyasını zorla kapattırıyorsunuz ve neden sosyal medya hareketlerini bu kadar stalklıyorsunuz? Vukuatı mı var önceden?

Neden sosyal medyasını zorla kapattırıyorsunuz ve neden sosyal medya hareketlerini bu kadar stalklıyorsunuz? Vukuatı mı var önceden?
Zorla kapattırmadım kendi kapattım . Ayrılık dönemimizde değiştiğiniz söyleyerek bir şans vermiştim . Çünkü o zamanda sosyal medyasında bir şeyler yakalamıştım .

Belki yazmamam gerekiyordu ama .daha önceden olduğu gibi yine terkedilecektim.tekrar aynı şeyler olacaktı ve daha fazla acı çekecektim. Ben anladığımı söyleyip kendim bu sefer gitmeyi tercih ettim . Çünkü onu tanıyorum .psikoloji falan bahaneydi .

Ne kadar doğru bir yorum . Evet korktum ve belirsizlik yerine bitirdim .çünkü biliyorum ki konuşursak yine aynı şekilde terkedilecektim.

Ben konunuza yazanları fazla optimist buldum, adamın gerçekten ailevi durumları olsa size soğuk davranıp instagramdan kızları eklemek yerine size derdini anlatır ve kız ekleme derdine düşmezdi. Kaldı ki daha önce de aynı şeyi yaptı demişsiniz. Yalan dolanla yürüyen ilişki nereye kadar sürebilir, ben ayrılıyorum diyip engellemişsiniz sonuçta, öyle bir anda sırra kadem basıp engelleme durumu olmamış ki. Engellemeniz işine bile gelmiş bence, ayrılık konuşması yapma vicdanından kurtulmuş oldu böylece uyanık…

Ben size hak verdim. Çevrim içi olmasına rağmen mesajlarınıza geç dönüyor, ilgi alakayı kesiyor, bir de psikolojim bozuk diyor ve daha önceden de böyle söyleyip sizi terk ediyor. Bence iyi yapmışsınız ama ben olsam engellemez öyle bitirirdim.
Belirsizlik değersizliktir..

keşke bıçak gibi kesmek yerine bekleseydiniz.. memlekette ailesi nedeniyle aklına başkası sokulmuş olabilir, aklı karışmış olabilir ama sizin bu şekilde davranmanız onu sizden daha hızlı uzaklaştıracaktır.. bence engelleri açıp özür dileyin ve onu anladığınızı ama aptal da olmadığınızı, ona zaman tanıdığınızı söyleyip geri çekilin.. sanırım bu şekilde fevri davranan biri olduğunuz için açık olamıyor oyalamaya çalışıyor da olabilir..

Yok hayır hayır ben kötü bir şey demedim aslında size hak veriyorum

Kesinlikle .o yüzden psikolojim bozuk yalanına inanmadım .çünkü mutsuz olan insan davranışları yoktu . Eğer tersi olsaydı bir şekilde arkadaşıma ulaşırdı bana ulaşabilmek adına. umursamadı bile.ikinci kez güvenmekle hata ettim . 1 hafta da her şeyi çöp etti gitti .

Ailesinin bulduğu bir kız varsa ve böyle davranıyorsa daha kötü değil mi ? Hatalı olsam özür dilemekten asla gocunmam . Ama tavırları beni haklı gösteriyor . Çoktan gözden çıkarmış beni

Kesinlikle iletişime geçmek isteseydi geçerdi bir şekilde. Boşverin gitsin. Düşünsenize düğününüze 1 hafta kala aynı hareketi sergilediğini. Umarım aklı selim ve düzgün birini bulursunuz. Asla ciddi ilişki adamı olmaz bundan.

Siz de istiyosunuz ki attigi adimda sizden icazet alsin. Insanlarin kendi ozel dertleri sorunlari olmasin hep sizinle ilgilensinler. Bazen 10 yillik kocamla ayni evin icinde kendi dertlerimize gomuluyoruz. Sorsa anlatasim gelmiyo anlatacak mecalim olmuyo onunla ilgilenemiyorum kendi derdimden. Birini mi bulmus oluyorum bu durumlarda. Insana kafayi yedirtirsiniz

Zorla kapattırmadım kendi kapattım . Ayrılık dönemimizde değiştiğiniz söyleyerek bir şans vermiştim . Çünkü o zamanda sosyal medyasında bir şeyler yakalamıştım .
Ha vukuatı var yani.. Siz de biliyorsunuz vukuatlı birinin düzelmeyeceğini, güvenmediğiniz için de denetliyorsunuz..
Kendinize ayrılık için bahane olsun bari bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…