- 27 Ağustos 2013
- 1.900
- 2.469
- 333
Evlatlarını düşünerek evlilik yapmamış sözü beni rahatsız etti ama tam ifade edemiyorum.Yardımcı olabilecek var mı?
tam olarak nesi rahatsiz etti bilader yardimci olalim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlatlarını düşünerek evlilik yapmamış sözü beni rahatsız etti ama tam ifade edemiyorum.Yardımcı olabilecek var mı?
Üslubunuz sanırım.tam olarak nesi rahatsiz etti bilader yardimci olalim?
Üslubunuz sanırım.
Hoş olmuyor ama sormadan edemeyeceğim.Sizin eğitiminiz nedir?
insanlar ben merkezli olunca hersey insani rahatsiz eder,bu senin anan baban olsa bile sanirim, konuya verilen cevaplardan da bunu anliyorum...
bu arada ben de anne degilim simdi anneyim diye "kutsallastirdigim" sanilmasin ama cidden o teyze ne yapacak onu tartismak lazim... yalnizlik zor zira...
Teyze takkeyi koyacak önüne düşünecek.
Hic kimse annesinden kurtulma planları yapmaz. Kimse annesinden kacmak uzaklasmak istemez. Kutsallastirdiginiz annelik bu degil.
yani o kadincagiz suralari bi okusa dünyasi basina yikilirdi ya... "abim kacip kurtardi kendini" sanki cin iskencesinden kurtulmus.. yapmayin Allah icin ya..
altini cizip kutsallastirmadim demisim yine ayni yaklasimlar. demek ki sizle ayni düsünmeyen herkes takkeyi cikaracak düsünecek,o zaman sizin kinadiginiz teyzeden farkiniz nedir?
çin iskencesi gibi evet. İstediği şey dizinin dibinde oturmam ve ömrüm boyunca emrinden çıkmamam. Yahu kız arkadasimla gündüz vakti dışarda gezmeme bile karışıyor bu kadarına da annedir normal diyemezsin arkadaş.
Kendisi diyor ki;altini cizip kutsallastirmadim demisim yine ayni yaklasimlar. demek ki sizle ayni düsünmeyen herkes takkeyi cikaracak düsünecek,o zaman sizin kinadiginiz teyzeden farkiniz nedir?
Bide eğitim seviyesi çıkardılar
Kendisi diyor ki;
"TEYZENİN BOR PAZARI GEÇTİ."
Başta düşünecekti nasıl faydalı olurum çocuklarıma diye.Onlara baskıyla, dinle, ayıpla namus ve ahlak dersinden önce sevgi vererek, böylece saygıyı da kaybetmeyerek...
Anne ol da gel diyenlere oku da gel demek.o zaman konunun üzerine yazsinlar en az üniversite mezunu olmayan kadinlar cevap yazamaz.. insani kücümseyici bir üslup bu.. ne demek egitim seviyeniz nedir???
Teyze takkeyi koyacak önüne düşünecek.
Hic kimse annesinden kurtulma planları yapmaz. Kimse annesinden kacmak uzaklasmak istemez. Kutsallastirdiginiz annelik bu degil.
Anne ol da gel diyenlere oku da gel demek.
ya beni bu derece daraltmasa ben zaten istemem ki annemden uzaklaşmak. Beni tasa tutanlar bir düşünsün bakalım. Acaba hanginiz Universite okurken sırf yalniz kalmasin dıye annenizi alip gotrdunuz yaninizda? Ya ben gencligimden hayatimdan yeterince fedakârlik yaptim zaten. Senelerce kuş kadar ogrenci bursumla anneme baktim ben haberiniz varmi. Millet anasindan babasindan harclik alir ben ogrenci halimle harclik yolladim. Yetmedi dayanamayp okuduğum yere getirdim. Kimse bana hayirsiz evlat muamelesi yapamaz. Haddinizi bilin! Zaten hayirsiz evlat olsam basar giderdim burda çözüm arayisina girmezdim dimi? Ben bunu senelerdir boyle çekiyorum kusura bakmayin da annemi sevmiyor olsam çeker giderim elbette sevdiğim icin bi çözüm arıyorum farkina varsaniz iyi olur
Sadece okumak da çare değil işte bunu da söyledim.cok alakasiz konusuyorsun suan farkinda misin bilmiyorum ama.. merak ediyorsan 2. üniversitemi bitirmek üzereyim , yani konuya cevap verebiliyor muyum bayan cok bilmis![]()