Psikolojim bozuldu galiba🙄

Selamlar. Kızlar benim galiba psikolojim bozuldu. Şimdi bugün eşimle baya tartıştık. Sebep ise o evden çıktığında, evde olmadığında benim onu sürekli aramam.

Cidden biraz aştım kendimi galiba. Meşgule atarsa peşinden tekrar arıyorum. Meşgulede atmaz kendi kendine çalıp kapanırsa tekrar arıyorum. Açıp sinirlenip yüzüme kapatırsa, yüzüme niye kapattın deyip onun yüzüne telefonu kapatmak için arıyorum. Açmazsa yine arıyorum..

Bugün de aynen böyle oldu. Genelde de arıyorum böyle üst üste. Eve baya gergin geldi. Neymiş ben annesigilin yanına gider diye korkumdan arayıp duruyomuşum rezil etmişim arkadaşlarına filan. Saydırdı herşeyden kavga bulmaya çalıştı gıcık olmuş ya salata yapmadığıma kadar tartışma yarattı.

Dik dik düşmana bakar gibi bakıp duruyordu. Her fırsatta sokakta. Sigara alicam der gider arkadaşları semaver yakmıştır orda takılır 2 saat. Neymiş onlarda evliymiş hiç eşleri aramıyormuş. Bende aileme gidince aynısını yapacakmış. Yok ben kalmayacakmışım annemgile gittiğim zaman akşamına gelecek mişim. En damarıma bastığı yer bura oldu ağzıma geleni saydım. Böyle şeyleri kafana sokan babanla annendir kesin benim ailemle uğraşmayın kendi işinize bakın gider onlardada rezillik çıkarırım bu çocuklarıda 1 saat göstermem dedim. Kalmayacaksam ayda 3 kere gider gelirim Ben sizin köleniz miyim aileme 5 ayda 1 gidip misafir gibi gelicem adamlar torununu kaç aydır görmüyor senin ki kapımdan ayrılmıyor torun torun diye dedim. Birsürü sey saydım daha.

Adım gibi eminim o anasıyla babası karışıyor ailemde kalmama. Allah bilir ne diyolarsa .. oyle geri kafalılar ki simdi yazmama değmez düşüncelerini. Ama hiiç umrumda değil. Kızlar haksız mıyım? Ya sık sık giderim, gidemiyorsam gittiğim zaman kalırım. Ki en son gittiğimde 2 gece kaldım, hafta sonu yasağı girecekti araya 2 günde kendisi kal istiyosan vs dedği halde ben kendim taksiyle geldim çocuklar durmuyor zaten en fazla 2 gece kalabiliyorz. Ailesinin tavırlar suratlar 5 karıştı tabi. Görüşmüyorum onlarla. ama altlı üstlüyüz karşılaşıyoruz. Şuan uyuyor elimden gelse kaldırıp bunun kavgasını edicem hâlâ. Ailesinede ayrı kin doldum ki daha yarın devamını getirirm bu kalma meselesinin
Ay benim en sinir olduğum şeydir kim ararsa arasın mesgule atınca tekrar arayan, açmayıncada açana kadar arayan. Ailede kalma konusunu bilemem de eşinizi cok sıkmışsınız bencede. Arkadas ortamında bu kadar aranmak kimi olsa rahatsız eder

Aslında ilk açsa duvar boyası için konuşacaktım sobadan dolayı batmış. Açmadıkca aramışım. Hiçbişey yapma durumuda yok şüphelendiğim birşeyde yok . Ama açmadıkca sinirim bozuldu bide mesaj atıyor ne olduu diye.
telefon elinde hazır olda bekleyemez ki her daim.
birde boyle arkadaslarinin yaninda falan surekli arayan insanlar cidden sıkıntı oluyor.
boyayi eve gelince de konusabilirsiniz aslinda.
ailesi konusunuda siz surekli aramak gibi takintı etmissiniz gibi geldi bana

Aslında ilk açsa duvar boyası için konuşacaktım sobadan dolayı batmış. Açmadıkca aramışım. Hiçbişey yapma durumuda yok şüphelendiğim birşeyde yok . Ama açmadıkca sinirim bozuldu bide mesaj atıyor ne olduu diye.

mutlaka haklı olduğunuz yrler vardır ama bu aramam meselesi artık aramadan çıkmış tacize dönmüş. sanırım takıldığınız meselele sizin zihninizde döndüğü gibi dilinizde de dönüyor. aynı aramak gibi, zihninizde boyayı söyleme meselesi dönüyor ve arıyorsunuz. ulaşamadıkça o konu sanki tek konu tek gündem gibi oluyor. ama dışarıdan çok rahatsız edici. kndinizi durdurmaya çalışın. meşguliyet iyi bir yöntem olabilir.

telefon elinde hazır olda bekleyemez ki her daim.
birde boyle arkadaslarinin yaninda falan surekli arayan insanlar cidden sıkıntı oluyor.
boyayi eve gelince de konusabilirsiniz aslinda.
ailesi konusunuda siz surekli aramak gibi takintı etmissiniz gibi geldi bana
Evet ya inanın giderken tembihliyorum anne babası akşamları ahır var uzak mesafe) orda kalıyor 5 de gidiyolar. Sinirim oynuyo oraya gider diye düşününce. Görümcelerim sağolsun geçen sene her gittiğini burnumdan getirdiler. Nispet yaparak. Bende şimdi hiiiç gitmesini istemiyorum yanlarına onların

Adamı o kadar sıkmışsın ki adamda senin aramalarına karşılık sende annene gitme o zaman demiş. Adamın durduk yere sana annenlerde kalamazsın dediği yok yani ortada o kadar haksızsın ki konuda hala uyandırıp kavga edicem diyorsun gerçekten şu hayatta kim sürekli aranmaktan hoşlanır ya rezil olmuş adam senin sayende herkese bence biraz kendini törpülemelisin. Ailesi dolduruyor diceğine bi aynaya bak bence.

Ailesi o sıra evdeydi. Ahira 5 gibi gidiyor onlar. Eşim gitmiyoda cook uzun suredir. Bide ne olduu yazmış iyice sinir oldum
Yüzgöz olmuşsunuz çünkü artık.
Eşiniz de kim bilir neye takıldı da aradı 15 defa demiştir.
Boya için birkez ararsınız acmazsa ne zaman geri ararsa o zaman konuşursunuz.
Ne gereği üst üste aramanın?
Eşinizde sütten çıkmış ak kaşık değildir elbette ama bu kadar üstlemeniz gerçekten normal değil.
Engel olun kendinize arama konusunda ve herşeyi ailesine bağlamayın. Buradan boğuluyorum ben bu tavrınızdan.

15 kez demişsiniz bence bu konuda kesinlikle eşiniz haklı. Bugün mesela ben aradım bir kez soru soracaktım açmadı. Annesi bizdeydi. Bana dönüş yapmadı mesela 10 dk sonraydı sanırım annesini arıyordu 🤣.
Sonra akşam üstü bir olay oldu aradım ki anlatayım açmadı ve meşgule attı. Geri dönüş yapmadı hala. Ekmek almayı unutma diye mesaj attım cevap yazdı. Hiç niye aramıştın falan demedi. Gelince anlatırım olayı. Biraz kendinizi telkin edin. Mesela ben çok nadir ararım. Ama normalde fırsat olursa hep o arar beni işte ben evdeyken. Ama ben okuldayken onu hiç aramam. Siz bu kadar arayınca ona hiç fırsat vermemiş oluyorsunuz. Yani içinden aramak gelse de aramaz çünkü 1 saatte 15 kez aranıyor adam .

Evet ya inanın giderken tembihliyorum anne babası akşamları ahır var uzak mesafe) orda kalıyor 5 de gidiyolar. Sinirim oynuyo oraya gider diye düşününce. Görümcelerim sağolsun geçen sene her gittiğini burnumdan getirdiler. Nispet yaparak. Bende şimdi hiiiç gitmesini istemiyorum yanlarına onların
ailesine gitmesine mani olamazsiniz ki ama, ailesi sonucta buna sinirlenecek bir şeyde yok.
e siz boyle ailesine gittigi icin bu kadar rahatsiz edici davranislar sergiliyorsaniz sizi sizin silahinizla vurmaya calisip sende ailene gidince boyle ozaman bundan sonra demesi gayet dogal bir tepki oluyor

Beni üst üste arayan eşim olsun engellerim bile hiç acımam.
Eşiniz sonuna kadar haklı. Hem ortamda üst üste aranmak çok komik duruma düşürüyor aranan kişiyi. Neden böyle yapıyorsunuz? Müsait olduğunda size döner zaten.

Ailede kalmasa meselesinde siz haklısınız, normal zamanda karışamaz ama şuan covid dönemindeyiz, yasaklar biz 1 poşet ekmekle akraba eş dost gezelim diye konulmadı.
konu sahıbınıde esı bu hale getırmıs olbılır..
bende sevmem ust uste aranmayı..
sıgara almaya cıkıyorum deyıp ıkı saat sonra gelıyormus..
ben olsam sen zahmet etme ben gıder alırım sıgaranı derdım:)

Selamlar. Kızlar benim galiba psikolojim bozuldu. Şimdi bugün eşimle baya tartıştık. Sebep ise o evden çıktığında, evde olmadığında benim onu sürekli aramam.

Cidden biraz aştım kendimi galiba. Meşgule atarsa peşinden tekrar arıyorum. Meşgulede atmaz kendi kendine çalıp kapanırsa tekrar arıyorum. Açıp sinirlenip yüzüme kapatırsa, yüzüme niye kapattın deyip onun yüzüne telefonu kapatmak için arıyorum. Açmazsa yine arıyorum..

Bugün de aynen böyle oldu. Genelde de arıyorum böyle üst üste. Eve baya gergin geldi. Neymiş ben annesigilin yanına gider diye korkumdan arayıp duruyomuşum rezil etmişim arkadaşlarına filan. Saydırdı herşeyden kavga bulmaya çalıştı gıcık olmuş ya salata yapmadığıma kadar tartışma yarattı.

Dik dik düşmana bakar gibi bakıp duruyordu. Her fırsatta sokakta. Sigara alicam der gider arkadaşları semaver yakmıştır orda takılır 2 saat. Neymiş onlarda evliymiş hiç eşleri aramıyormuş. Bende aileme gidince aynısını yapacakmış. Yok ben kalmayacakmışım annemgile gittiğim zaman akşamına gelecek mişim. En damarıma bastığı yer bura oldu ağzıma geleni saydım. Böyle şeyleri kafana sokan babanla annendir kesin benim ailemle uğraşmayın kendi işinize bakın gider onlardada rezillik çıkarırım bu çocuklarıda 1 saat göstermem dedim. Kalmayacaksam ayda 3 kere gider gelirim Ben sizin köleniz miyim aileme 5 ayda 1 gidip misafir gibi gelicem adamlar torununu kaç aydır görmüyor senin ki kapımdan ayrılmıyor torun torun diye dedim. Birsürü sey saydım daha.

Adım gibi eminim o anasıyla babası karışıyor ailemde kalmama. Allah bilir ne diyolarsa .. oyle geri kafalılar ki simdi yazmama değmez düşüncelerini. Ama hiiç umrumda değil. Kızlar haksız mıyım? Ya sık sık giderim, gidemiyorsam gittiğim zaman kalırım. Ki en son gittiğimde 2 gece kaldım, hafta sonu yasağı girecekti araya 2 günde kendisi kal istiyosan vs dedği halde ben kendim taksiyle geldim çocuklar durmuyor zaten en fazla 2 gece kalabiliyorz. Ailesinin tavırlar suratlar 5 karıştı tabi. Görüşmüyorum onlarla. ama altlı üstlüyüz karşılaşıyoruz. Şuan uyuyor elimden gelse kaldırıp bunun kavgasını edicem hâlâ. Ailesinede ayrı kin doldum ki daha yarın devamını getirirm bu kalma meselesinin
Şaka yapıyorsunuz değil mi? İnanın yeni üye olsaydınız direkt fake konu der geçerdim.

Adamın ailesi yahu ailesi.
Hala aynı yerdesiniz.
Siz ailesiyle görüşmesinden rahatsız olursaniz onlarda bu meseleyi nispet meselesi haline getirirler.

mutlaka haklı olduğunuz yrler vardır ama bu aramam meselesi artık aramadan çıkmış tacize dönmüş. sanırım takıldığınız meselele sizin zihninizde döndüğü gibi dilinizde de dönüyor. aynı aramak gibi, zihninizde boyayı söyleme meselesi dönüyor ve arıyorsunuz. ulaşamadıkça o konu sanki tek konu tek gündem gibi oluyor. ama dışarıdan çok rahatsız edici. kndinizi durdurmaya çalışın. meşguliyet iyi bir yöntem olabilir.
Evett kesinlikle böyle. Aklımda ki şeyi hemen söylemem konuşmam lazım gibi. Bazen sebepsizde arıyorum buaralar iyice sapıttım bi ara hiiç aramıyodum eşim kendisi diyodu hayret sende bişeyler var hiç aramıyosun diye şaşırıyordu. İnş bırakabilirim 😔

Üye adından çıkartamamıştım, ahır yazınca hatırladım kim olduğunuzu. Defalarca yazıldı size psikolojik destek alın diye. Eş ailesini ciddi bir takıntı haline getirmişsiniz çünkü. 15 kez aramakta normal bir durum değil. Profesyonel yardım almanızda fayda var

Evet oda olabilir sinirini bozduğum zaman oda hassas noktadan vurmaya calısıyor işte. Kimse öyle bişey demiyomuş falan filan dedi de inanmadım pek
ama aılesının yanına gıtsın..olum kalım var aılemı goremedım senın yuzunden der..olmaz oyle sen gıtmesende gorusmesende onun gorusmesıne karısmaman gerek

Ayrıca siz ailesinin yanına gitmesinden bu kadar rahatsız olup dile getirirken eşiniz neden size ailenin yanında kalamazsın demesin ki?

Orada sizin de hayvanlarınız var ayrıca değil mi? Ama eşiniz gitmesin, ailesi ilgilensin onlarla da.

ailesine gitmesine mani olamazsiniz ki ama, ailesi sonucta buna sinirlenecek bir şeyde yok.
e siz boyle ailesine gittigi icin bu kadar rahatsiz edici davranislar sergiliyorsaniz sizi sizin silahinizla vurmaya calisip sende ailene gidince boyle ozaman bundan sonra demesi gayet dogal bir tepki oluyor
Evet zaten ben tepki gösterince bende aileme yada mandıraya yanlarına gidebilirim ozmn bende 6 ayda bi gitmiş oluyorum zaten filan dedi direk

Lütfen kendinize çeki düzen verin. Zaten psikolojim bozuldu galiba demişsiniz. Çok doğru. İkinizin de karşısında küçük çocuk yok ki. Birbirinizle bu kadar yüz göz olmaya, misilleme yaparcasına davranmaya ne gerek var.

İyi kocanız sizi telefondan engellememiş. Benimki elli kere engellemişti.

Bence « sen de ailende kalmayacaksın» Lafını size inat diye söylemiş. Sen nasıl ben dışarı çıkınca eve gel diye sürekli beni daralıyorsun, ben de sen annemlerde gidince senin gibi seni darlıycam demiş. Bence haklı.

Ayrıca bir insanın ailesi ile görüşmesini ne zamana kadar engelleyebileceğinizi düşünüyorsunuz?

Boşuna enerji harcıyorsunuz ve kocanız gözünde söylediklerinizin değeri her geçen gün azalıyor. Az ve öz laf söyleyin ki, sözünüzün bir ağırlığı olsun.

Back
X