onu bnde 10 gun önce aldım ve inanılmaz farkediyor:) kesinlikle al şuanda kampanyası da varberlei b510 küçültücü sütyen duydum canım onu kullanıcam çok olmasa da bir beden küçülsün isterim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu bnde 10 gun önce aldım ve inanılmaz farkediyor:) kesinlikle al şuanda kampanyası da varberlei b510 küçültücü sütyen duydum canım onu kullanıcam çok olmasa da bir beden küçülsün isterim
normalde 90 kullanıyordum penti de bu markada 75c aldım çokta rahatım.Bu bahsettiğim için 2 beden küçültüyor denilmekte
onu bnde 10 gun önce aldım ve inanılmaz farkediyor:) kesinlikle al şuanda kampanyası da var
internetten m, aldın canım mağazadan alabiliyor muyuzonu bnde 10 gun önce aldım ve inanılmaz farkediyor:) kesinlikle al şuanda kampanyası da var
kesinlikle magazadan denemeden alma çünkü normal bedenle o markanın bedeni farkediyor.internetten m, aldın canım mağazadan alabiliyor muyuz
aynen bende öyle 1 anneme 1 kendime aldım annemin bedeni 105 ona bile görenler sen zayıfladınmı dedibir alana ikincisi %50 indirimli idi galiba değil mi :)
aynen bende öyle 1 anneme 1 kendime aldım annemin bedeni 105 ona bile görenler sen zayıfladınmı dedi![]()
Küçültme canımDüğününüze 4 ay varsa ameliyat olayı zor olur bir de ameliyat derken küçültme mi dikleştirme toparlama mi bunlar farklı seyler malum ama kocaman memelerle yaşamanın ne olduğunu gayet iyi biliyorum umarım doğru kararı verebilirsiniz
Anlıyorum ama göğüs küçültme ameliyatı ilan biri olarak 4 Ayda iyileşip evlenecek duruma gelmen zorKüçültme canım
Öyle de evlendikten sonra da zor İstemiyor nişanlım
Kilo verirseniz birazcik kücülür :)Merhaba kızlarrr
Fikirlerinize ihtiyacım var karar verme aşamasındayım
Sorun şu ki benim göğüslerim büyük maalesef
Göğüslerim 96 cm göğüs altı 78 cm
Boyum 1.55 kilom 58 kg
Sizce kilo versem göğüs küçülür mü ? 80C sütyenler bana büyük geliyor ama hesaplamalara göre kullanmam gereken sütyen de 80C
Kilo verip göğüslerimin küçülmesini mi test etsem yksa ameliyat mı olsam
4 ay sonra evleniyorum napıcam ben bilmiyorum kafaya çok taktım çok korkuyorum hamile kalınca fil gibi olmaktan( bu hali bile çok ürkütücü geliyor bana ne yapmalıyım Lğtfen bana fikir verin
![]()
Ben de normalde senin kadardım hatta 90 takıyorum gögüslerim çok beğenilirdi şimdi biraz daha kiloluyum bence iyi göğüslerin oynama ilerde sarkma olursa toplattırırsınMerhaba kızlarrr
Fikirlerinize ihtiyacım var karar verme aşamasındayım
Sorun şu ki benim göğüslerim büyük maalesef
Göğüslerim 96 cm göğüs altı 78 cm
Boyum 1.55 kilom 58 kg
Sizce kilo versem göğüs küçülür mü ? 80C sütyenler bana büyük geliyor ama hesaplamalara göre kullanmam gereken sütyen de 80C
Kilo verip göğüslerimin küçülmesini mi test etsem yksa ameliyat mı olsam
4 ay sonra evleniyorum napıcam ben bilmiyorum kafaya çok taktım çok korkuyorum hamile kalınca fil gibi olmaktan( bu hali bile çok ürkütücü geliyor bana ne yapmalıyım Lğtfen bana fikir verin
![]()
Ben de normalde senin kadardım hatta 90 takıyorum gögüslerim çok beğenilirdi şimdi biraz daha kiloluyum bence iyi göğüslerin oynama ilerde sarkma olursa toplattırırsın