Psikolojim bozuldu :(

Düğününüze 4 ay varsa ameliyat olayı zor olur bir de ameliyat derken küçültme mi dikleştirme toparlama mi bunlar farklı seyler malum ama kocaman memelerle yaşamanın ne olduğunu gayet iyi biliyorum umarım doğru kararı verebilirsiniz

Düğününüze 4 ay varsa ameliyat olayı zor olur bir de ameliyat derken küçültme mi dikleştirme toparlama mi bunlar farklı seyler malum ama kocaman memelerle yaşamanın ne olduğunu gayet iyi biliyorum umarım doğru kararı verebilirsiniz
Küçültme canım
Öyle de evlendikten sonra da zor İstemiyor nişanlım

Kilo verince göğüsler küçülüyor. Tecrübeyle sabittir. Zayıfken kullandığım sütyenle şu an kullandığım sütyen bedeni farklı mesela. Zayıfken 2 beden inmiştim.
Ben bunun için bıçak altına yatmazdım yerinizde olsam.

Yaa kadını kadın yapan seylerdenn biridir göğüs bence saklamaya çalışma çok fazla bu sefer de sarkar çirkin bi görüntü çıkar ortaya

Ameliyat olma ,80c çok büyük değil.
Benim bir arkadaşim var oda 80c sütyen alir ve ben ona imrenirim.
Hele eşin çok sevecektir emin ol.
Tam yerinde herşey,kilolu falanda değilsin

Merhaba kızlarrr
Fikirlerinize ihtiyacım var karar verme aşamasındayım
Sorun şu ki benim göğüslerim büyük maalesef :KK43:
Göğüslerim 96 cm göğüs altı 78 cm
Boyum 1.55 kilom 58 kg
Sizce kilo versem göğüs küçülür mü ? 80C sütyenler bana büyük geliyor ama hesaplamalara göre kullanmam gereken sütyen de 80C
Kilo verip göğüslerimin küçülmesini mi test etsem yksa ameliyat mı olsam
4 ay sonra evleniyorum napıcam ben bilmiyorum kafaya çok taktım çok korkuyorum hamile kalınca fil gibi olmaktan :KK43:( bu hali bile çok ürkütücü geliyor bana ne yapmalıyım Lğtfen bana fikir verin :KK43:
Kilo verirseniz birazcik kücülür :)

Allah’ım benden aldığın memeleri kimlere dağıttığını forumlardan öğreniyorum :bicak:

Bence küçültmeyin yaa onu bulamayanlar var :KK48:

80b büyük değil ki normal ya benim 80b ve kucuk geliyor suan 85b di kilo vermeden önce 9 kilo verdim ;)

Canım kilo verince göğüsler direkt küçülüyor bizzat kendimden biliyorum, sadece biraz sarkıyor ve üzerinde hafif çatlak izleri oluşıyor, bence ameliyattan önce kilo vermeye çalışmalısın... istediğin forma gelecektir bence ve kilo vermek içinde 4ay çok yeterli bir zaman sıkma canını :)

Merhaba kızlarrr
Fikirlerinize ihtiyacım var karar verme aşamasındayım
Sorun şu ki benim göğüslerim büyük maalesef :KK43:
Göğüslerim 96 cm göğüs altı 78 cm
Boyum 1.55 kilom 58 kg
Sizce kilo versem göğüs küçülür mü ? 80C sütyenler bana büyük geliyor ama hesaplamalara göre kullanmam gereken sütyen de 80C
Kilo verip göğüslerimin küçülmesini mi test etsem yksa ameliyat mı olsam
4 ay sonra evleniyorum napıcam ben bilmiyorum kafaya çok taktım çok korkuyorum hamile kalınca fil gibi olmaktan :KK43:( bu hali bile çok ürkütücü geliyor bana ne yapmalıyım Lğtfen bana fikir verin :KK43:
Ben de normalde senin kadardım hatta 90 takıyorum gögüslerim çok beğenilirdi şimdi biraz daha kiloluyum bence iyi göğüslerin oynama ilerde sarkma olursa toplattırırsın

Ben de normalde senin kadardım hatta 90 takıyorum gögüslerim çok beğenilirdi şimdi biraz daha kiloluyum bence iyi göğüslerin oynama ilerde sarkma olursa toplattırırsın

Beni olduğumdan bir beden büyük göstermesini sevmiyorum
Sürekli bhnu duymayı sevmiyorum
Aslında kilon normal ama göğüslerin kocaman diyince dövmek istiyorum karşımdakini :110:

Back
X