- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
Penti’nin 80C bikinileri bile şahane.diyet ve spor yapıcam canım kesinlikle
80c de ben düzgü sütyen bulamıyorum kesinlikle hep babaanne modeli hiç kullanmadım o yüzden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Penti’nin 80C bikinileri bile şahane.diyet ve spor yapıcam canım kesinlikle
80c de ben düzgü sütyen bulamıyorum kesinlikle hep babaanne modeli hiç kullanmadım o yüzden
Penti’nin 80C bikinileri bile şahane.
nişanlım rahat biri o önemsemediği için hayır diyor
görümcemden önce de vardı aklımda görümcem gidip arkamdan nişanlıma ailesine konusunca daha çok takıntı oldu bende
Emin misin belki öyle seviodur?
İşte bu kafamı çok karıştırıyor acaba bende de olur mu o durum dört cm küçülse sırttan da incelse 80 b ye düşüncemama beklerim beklerim olmaz diye de korkuyorum
Pco olduğum için de hemen kilo veremiyorum maalesef
bölgesel çalışmanı öneririm destek bi uzmandaninşallah yaabenim direk yanaklardan gidiyo bacaklardan göğüsten gitmiyor
![]()
Tüm mesajları okumadım, ama birkaç kez kullanmıyorum yazmışsınız.dün pentideydim canım 80c sütyen baktım denesmmi diye hiç beğenmedim
Tüm mesajları okumadım, ama birkaç kez kullanmıyorum yazmışsınız.
Ne kullanıyorsunuz peki??
Pco’da organik arı sütünün çok faydalı olduğunu okumuştum. Astım sorununuz yoksa organik arı sütü kullanabilirsiniz. Doktorunuza bir sorun.
Kac kilo verceksinki? Kilolu degilsin cok kuculmez o yuzden.. kilo gogsu olsaydi atiyorum 70 kg olsaydin kuculur derdim.. 80 c asiri buyuk degilki??Merhaba kızlarrr
Fikirlerinize ihtiyacım var karar verme aşamasındayım
Sorun şu ki benim göğüslerim büyük maalesef
Göğüslerim 96 cm göğüs altı 78 cm
Boyum 1.55 kilom 58 kg
Sizce kilo versem göğüs küçülür mü ? 80C sütyenler bana büyük geliyor ama hesaplamalara göre kullanmam gereken sütyen de 80C
Kilo verip göğüslerimin küçülmesini mi test etsem yksa ameliyat mı olsam
4 ay sonra evleniyorum napıcam ben bilmiyorum kafaya çok taktım çok korkuyorum hamile kalınca fil gibi olmaktan( bu hali bile çok ürkütücü geliyor bana ne yapmalıyım Lğtfen bana fikir verin
![]()
Kac kilo verceksinki? Kilolu degilsin cok kuculmez o yuzden.. kilo gogsu olsaydi atiyorum 70 kg olsaydin kuculur derdim.. 80 c asiri buyuk degilki??
Yani gidebilir ama o kadar gider mi bilnem.. emzirince cok zayiflayincada ici bosaliyo cay torbasina benziyo:) ama bunu seven adam takmazki? Senin kadar takmaz en azindan.. buyuk gogus seviodur belki nisanlin?8 kilo vericem canım 50 kg olmak istiyorum
4-5 cm gitse göğüsten iyi olurdu gitmezmi diyosun sırttan gidecek zayıflayınca göğüsde yağ sonuçta ordan da gider herhalde
kıyafet alırken gömleklerde özellikle 1 beden büyük aldıracak kadar büyük göğüslerim![]()
Yani gidebilir ama o kadar gider mi bilnem.. emzirince cok zayiflayincada ici bosaliyo cay torbasina benziyo:) ama bunu seven adam takmazki? Senin kadar takmaz en azindan.. buyuk gogus seviodur belki nisanlin?
Saglik sorunu yasatiyosa ameliyat iyi ama bicak alti sonucta
En az on kilo verip S bedene inince o göğüsler de küçülecek,dolayısıyla bu kadar iri olmayacak,ameliyat filan bunlaro düşünmek için çok erken
Valla kendim verdim 12-14 kilo arasıydı hatta popmdaki çatlaklar belli oldu zayıflayınca orantısız da olmadı komple gitti allahtan uzun yıllardır kilo almam bellidir kilom daha düzenli besleniyorum artık sadececiddi misin
kaç kg verdin diyetisyen eşliğindemi verdin canım
Merhaba kızlarrr
Fikirlerinize ihtiyacım var karar verme aşamasındayım
Sorun şu ki benim göğüslerim büyük maalesef
Göğüslerim 96 cm göğüs altı 78 cm
Boyum 1.55 kilom 58 kg
Sizce kilo versem göğüs küçülür mü ? 80C sütyenler bana büyük geliyor ama hesaplamalara göre kullanmam gereken sütyen de 80C
Kilo verip göğüslerimin küçülmesini mi test etsem yksa ameliyat mı olsam
4 ay sonra evleniyorum napıcam ben bilmiyorum kafaya çok taktım çok korkuyorum hamile kalınca fil gibi olmaktan( bu hali bile çok ürkütücü geliyor bana ne yapmalıyım Lğtfen bana fikir verin
![]()
Kilo verince tabi ki küçülecek ama aşırı da küçülmez. Çok büyük değil ama sanırım boyunuzdan ötürü büyük duruyor. Küçültücü sutyenleri tavsiye ederim, bir de dar boğazlı üstler giymeyin, kruvaze kesim çok yakışacaktır.
berlei b510 küçültücü sütyen duydum canım onu kullanıcam çok olmasa da bir beden küçülsün isterim
Her markada var, Kom, Yeni İnci...Benim göğüsler de 75c ve 53 kiloyum alt üst beden uyumsuz oluyor diye küçültücü kullanırım hep. 1 beden küçültüyor zaten.