- Konu Sahibi LarkeTanner
İki doz bio oldum . Üçüncü dozu da vakti gelince olurum .Hangisini oldunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki doz bio oldum . Üçüncü dozu da vakti gelince olurum .Hangisini oldunuz
ben de hiç covid olmadım 2 doz aşı oldum ikisinde de kol ağrısı dışında hiçbir yan etki yapmadı. ateşi çıkan hasta olan çok gördüm ama bana hiçbir etkisi olmadıMerhaba hanımlar , annem aşı karşıtı olduğundan ben de aşı olmak konusunda çekimserdim. O hala olmuyor ama ben olmaya karar verdim en geç bugün veya yarın bir an evvel olmak istiyorum. Sinirlerim çok laçka. Şükür bu zamana dek covid olmadım ama Bu aşı meselesi ciddi anlamda psikolojimi bozdu. Gece 3 4 saat anca uyumuşumdur. Ağlıyorum ikide birBunları anlatınca deli diyeceksiniz bana belki ama napim yaşadığım bu. Kafam aşırı karışık. Bir an önce olsun bitsin istiyorum artık.
Sizlerden ricam aşı olanların bana yardım etmesi. Hangi aşıyı oldunuz ve etkileri nasıldı ? Lütfen bana yardım edin. Karar veremiyorum aşılar arasında çok kötü oldum. Talebim yanlış anlaşılmasın yönlendirme amaçlı soru sormuyorum ben sadece kişisel olarak olduğunuz aşıyı ve bu husustaki deneyiminizi öğrenmek istiyorum. Beni anlayacağınızı umuyorum![]()
Sanirim sinovac ve biontech arasinda kaliyosun, ben de biontech tarzi asilardan korktugum icin 2 doz sinovac oldum, cok pisman oldum sonra da, cunku okudugum butun makalelerde biontechin omicronda dahil olmak uzere butun varyantlara karsi etkisi hme daha yuksek hem daha uzun sureli, 3.yu biontech yaptiricam, hatta 4. de biontech olucam, bugun ki aklim olsaydi bastan biontechi yaptirip kendimi daha fazla korumaya alirdim.Hangisini oldunuz
Aldım randevuyu yarına aile hekiminden ben sinovaca aldım. Ama yarın yakın zamanda yapılmış kan tahlilimi gösterip doktora biontechi de sorucam. Bakalım. O şekilde yapıyorlarmış diye duydum. Şimdilik yarın saat 3 te sinovac oluyorum. Hadi bakalım hayırlısıSanirim sinovac ve biontech arasinda kaliyosun, ben de biontech tarzi asilardan korktugum icin 2 doz sinovac oldum, cok pisman oldum sonra da, cunku okudugum butun makalelerde biontechin omicronda dahil olmak uzere butun varyantlara karsi etkisi hme daha yuksek hem daha uzun sureli, 3.yu biontech yaptiricam, hatta 4. de biontech olucam, bugun ki aklim olsaydi bastan biontechi yaptirip kendimi daha fazla korumaya alirdim.
2 doz sinovac olduğum halde 14. Gün negatif çıktım2 doz biontech olup covit olanların 14 günde negatif test sonucu oldumu korkuyorum pozitif çıkack diye işe dönmem gerek
Siz 2. Dozunuzdan ne kadar sonra covid oldunuz2 doz sinovac olduğum halde 14. Gün negatif çıktım
Ama 14 gün dolduktan sonra test yaptırmak şart değil
Her türlü karantina bitiyor
Ay hiç hatırlamıyorum ama uzun süre beklemedi. Yani sanki minimum süreyi bekleyip oldu gibi ama emin değilimMuhtelif baban 2 doz biontech i kac ay arayla oldu hatirliyo musun
Siz 2 dozunuzu ne zaman olmuştunuz ? Hiç covid oldunuz mu ?Sanirim sinovac ve biontech arasinda kaliyosun, ben de biontech tarzi asilardan korktugum icin 2 doz sinovac oldum, cok pisman oldum sonra da, cunku okudugum butun makalelerde biontechin omicronda dahil olmak uzere butun varyantlara karsi etkisi hme daha yuksek hem daha uzun sureli, 3.yu biontech yaptiricam, hatta 4. de biontech olucam, bugun ki aklim olsaydi bastan biontechi yaptirip kendimi daha fazla korumaya alirdim.
Yaklaşık 2 ay sonraSiz 2. Dozunuzdan ne kadar sonra covid oldunuz
Ay buna güldümİki bionseks oldum adet gecikmesi yaptı sadece
Ama hafif atlatmışsınız sanırım dimi gebe olmanıza rağmenYaklaşık 2 ay sonra
EvetAma hafif atlatmışsınız sanırım dimi gebe olmanıza rağmen
Hayır sinovac sadece türkiyede uygulanmıyor. Bir çok ülkede uygulanıyor. Halihazırda dayım yurtdışında sinovac oldu. İsrailde olan tanıdığjm var . dsö onayı var ayrıca italya ispanya avusturya gibi avrupa ülkeleri de sinovacı tanımaya başladı. O kadar da boş olduğunu düşünmüyorum.Biontech üzerine çalışmalar yapılıp, bilimsel incelemeleri paylaşılan bir aşı. Dünyanın pek çok ülkesinde uygulandı. Milyonları burak milyarlar vuruldu.
Sinovac yalnızca türkiyede uygulansn, çalışması paylaşılmayan bir aşı. Birkaç milyon kişi vuruldu.
Kimi özel grup hastalarda dr sinovac tavsiye ediyor, biliyorum. Bunun dışında kesinlikle biontechçiyim.
Canım normalde 3. Doz aşı için 2. Dozdan itibaren 6 ay geçmesi gerekiyor.Otrera benim de 2 doz sinovagim var, aralikta 3. yu biontech yaptiricam, 4. yu ne zaman yaptirmaliyim? Canim doktorum
☻