• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikolojim mi bozuk?

ben rahat bir insanım evde koca bir adam daha bu ne dinimize uygun ne de benim aileme! annem kötülük olmasın diye güzellikle hallet diyor ama artık napım eşim ailesine bırakmış onlar nasıl isterse o olurmuş , kayınvalideme anlattım oda 'öyle şey olmaz sen onu kızdırmamak için tamam de planları var demekki 'diyor bu ne demek

Anlam veremedim bir türlü. Eşin seninle çekirdek aile olamamış. Siz yoksunuz.kendi ve ailesi var.

bende anlayamıyorum işte. işin içinden çıkaıyorum benmi takıntılıyım diye düşünüyorum ama yok yok yok! eşim çekirdek aile olamamış evet

Allah kolaylık versin kesinlikle kabul etme eşinin davranışı hiç hoş değil kabul edersen eğer evliliğinizde annesi ne derse o olacak eşinin kardeşini kullan ben bi adamla aynı evde yaşayamam banyo yapamam evimde rahat edemem de heralde oğlunu bırakıp gelmeyecektir yanınıza kvden

Sizin psikolojiniz bozuk değil ama kesinlikle bozmaya çalışıyorlar:(

en basit bi örnek vereyim size akşamları tv izlerken üzerimize aldığımız ince polar battaniye var eşim bu zamana kadar bana hiç üşüdüğünü söylemedi ki üşüse sıcaklığı arttırırız. kayınvalidemle konuşurken bana oğlunun onlarla üşüyeceğini onun bana aldığı büyüüüükk battaniyeye çıkarmam gerektiğini söyledi bende anne o çok büyük ne gerek var onu çıkarmaya dedim üşüdüğünü hiç eşim söylemediki bana . ertesi sabah uyandık ve eşim durduk yere 'bu evde battaniye yokmu bu nedir incecik şey büyük battaniye çıkar koltuğun üzerinde dursun' baktım bu onun aklı değil hayatta karışmaz üşüse kombiyi artırır kombinin sıcaklığını düşüren kendisi...telefondan arama kaydına baktım ben yattıktan sonra gece 12de annesiyle konuşmuş

Böyle basit bi mevzuda bile kararı valide hanım veriyor bi de oğlu aracılığıyla dikte ediyor, inanılmaz

ben rahat bir insanım evde koca bir adam daha bu ne dinimize uygun ne de benim aileme! annem kötülük olmasın diye güzellikle hallet diyor ama artık napım eşim ailesine bırakmış onlar nasıl isterse o olurmuş , kayınvalideme anlattım oda 'öyle şey olmaz sen onu kızdırmamak için tamam de planları var demekki 'diyor bu ne demek

anneniz iyi niyetli biri anlaşılan tehlikenin farkına varmamış ama valide hanım seni kafalama çalışıyor, şimdi sana istemiyor gibi görünüp eşine evet dedirtecek sonra ilk müsait zamanda evinize yerleşecek küçük mahdumla birlikte demedi demeyin:/
sonra da ama sen kabul etmiştin olacak maalesef

söylediklerinizin hepsini yaptım arkadaşlar oturdum güzellikle benim ailene karşı problemim yok kapım her daim açık ancak birlikte yaşamak bunu yapamam,yapamayacağım şeye nasıl olur diyebilirim ki? bunu sen hesaplamıcaksın onlar karar verecekler diyor bana bu nasıl bir düşünce
Ne saçma bir düşünce. Ne münasebet annesi,kardeşi karar verecek? Sonuçta evde annesini,kardeşini siz ağırlayacaksınız,eşiniz değil,dolayısıyla siz istemiyorsanız olmaz.
Kayınvalidenizin niyeti varki açık kapı bırakıyor,dese "oğlum biz iyiyiz evimizde"ısrar edemez bu kadar eşiniz.

Ay benimki de ne olursa anında annesini arar :) Bu gün beni aradı hafta sonu müsait olursan annemgile gidelim mi dedim bilmiyorum bir iş çıkmazsa olur dedim.Ondan bir kaç saat sonra kaynanam başka bir konu için aradı ve hafta sonu kesin gelecekseniz bana yarın haber eder misin dedi.Günahını almayım benden önce mi aradı sonra mı bilmiyorum.Ama istisnasız her şeyi yetiştirir her şeyi...Tabi işine gelen şeyleri yetiştirir.Bence eşim kız olarak doğmalıymış dedikoduya bayılır :D Her şeyi annesine babasına yetiştirir.Ben bile anneme her şeyimi anlatmam o kadar çok konuşmam.Bu da erkeklerin dedikoducu türü demekkine..Neyse ki seninki gibi annemle oturmak istiyorum falan demiyor çünkü yaptığı pislikleri görmelerini istemiyor.Biliyor ki bana yaptıklarını görseler kızarlar beraber oturalım der mi hiç :)

Allahım yarattın bari takip et !

Bunlar ailecek manyak galiba, hasta mıdır nedir? gitsin anasının yanına kendi baksın onlara madem... siz bence çok yumuşak yüzlüsünüz, ondan yüz bulmuşlar.

bu bazı analar nasıl başarıyor böyle oğlan yetiştirmeyi bilemiyorum...

Back
X