Hamilelik Belirtileri Psikolojim ne olacak

Ferda ferda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
276
181
103
Arkadaşlar 25+2 günlük hamileyim gebeliğimin başındam beri yaşamadığım psikolojik hastalık kalmadı sürekli şekil değiştirdi rahatsızlık aşırı şüpheci bir insanım en son 7 ocakta regl oldum 10 ocak ve 20 ocakta ilişki de bulundum eşimle. Bu seferde aklıma saçma sapan şüpheler geliyor bebek benim değilmiş eşimin değilmiş gibi sanki benim haberim olmadan biri bana birşey yapmış zarar vermiş gibi bir de suçluluk duyuyorum birşey yapmadığım halde ne olur benzer sorunlar yaşayanlar varsa utanmadan paylaşsın sonuçta bu sa bie rahatsızlık yaeın doktora gideceğim psikiyatriye ne olur Allah rızası için dua edin

En iyi cevap
Rabbim gönlünüze ferahlık versiin. Bedenen ruhen şifa bulmanz dileğiyle.En iyisi dediğiniz gibi uzman birinden yardım almak çok...
Rabbim gönlünüze ferahlık versiin. Bedenen ruhen şifa bulmanz dileğiyle.En iyisi dediğiniz gibi uzman birinden yardım almak çok geçmiş olsun

En iyi cevap
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…