- 27 Ağustos 2016
- 187
- 118
- 53
- 29
- Konu Sahibi Sessizgemiler123
-
Daha gür gösterecek saç kesimi yaptırsanız,benimde saçlarım çok seyrek kıvırcık olduğu için kurtarıyorum.ama yinede cildiyeciye görünün belkide başka bir sebebi vardır,tedaviyle gürleşir .Küçüklükten beei böylehiç düzelmeyecek yani
Saç ektirsin ilerde caresiz birsey degil kiDaha 19 yaşımdayım ama saçlarımın önü o kadar seyrek ki... genetik bişey galiba babam gilin tarafı hep saçları az .Hatta yaşı biraz ilerleyenin kafasında saç kalmıyor resmen. Benim saçlarımın düzelme şansı yok mu hiçsaçı böyle olup da düzelen var mı morelim çok bozuk
Ay ne güzel maşallah keşke benimde kıvırcık olsa mübarekler dümdüzDaha gür gösterecek saç kesimi yaptırsanız,benimde saçlarım çok seyrek kıvırcık olduğu için kurtarıyorum.ama yinede cildiyeciye görünün belkide başka bir sebebi vardır,tedaviyle gürleşir .
Korkumdan hiçbişry yapmıyorum hatta banyo bile yapmak istemiyorum iyice azalıcak diyeişlem yapmayın; fön, düzleştirici fln.
bi doktors gidin. bide bakım yapın, yaplar fln. illaki düzelir
Ayy çok haklısınız ya aslında ne dertler var şükürler olsun Rabbime ssğlıklıyımCanım benim de öyle, genetik ne yazık ki. Ön ve yan taraflarda açıklık var, ne yapsam düzelmedi. Saç çıkarıcı serum sarımsak bakım yağı vs. Zaten ince telli yapı olarak, bende çok kafaya takıyodum ama dert etme. Saçını sıkı sıkı arkaya toplama, oraları kapatacak perçem yada kahkül gibi modeller kullan. Çinko kullan, hem saça hem tırnağa çok iyi geliyo. Bi de şükret haline, benim bi arkadaşım meme kanseri çocukları var. Onun derdinin yanında benimki dert değil diye düşünüyorum ben, varsın kel olayım. İlerde çok sıkıntı yaparsam saç ektiririm mesela, allah dermansız dert vermesin. Bi de çok işlem yapma saçına; yani boya röfle fön vs. Genetikse çok yapılacak bi şey olmuyo ama önce bi kan değerlerine vitamin değerlerine baktır, kansızlık da saçı etkiliyo. Geçmiş olsun.
Vitamin değerlerim yıllar önce düşük çıkmıştıCanım benim de öyle, genetik ne yazık ki. Ön ve yan taraflarda açıklık var, ne yapsam düzelmedi. Saç çıkarıcı serum sarımsak bakım yağı vs. Zaten ince telli yapı olarak, bende çok kafaya takıyodum ama dert etme. Saçını sıkı sıkı arkaya toplama, oraları kapatacak perçem yada kahkül gibi modeller kullan. Çinko kullan, hem saça hem tırnağa çok iyi geliyo. Bi de şükret haline, benim bi arkadaşım meme kanseri çocukları var. Onun derdinin yanında benimki dert değil diye düşünüyorum ben, varsın kel olayım. İlerde çok sıkıntı yaparsam saç ektiririm mesela, allah dermansız dert vermesin. Bi de çok işlem yapma saçına; yani boya röfle fön vs. Genetikse çok yapılacak bi şey olmuyo ama önce bi kan değerlerine vitamin değerlerine baktır, kansızlık da saçı etkiliyo. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?