Psikolojimi bozan saçlarımm

Sessizgemiler123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
187
118
53
29
Daha 19 yaşımdayım ama saçlarımın önü o kadar seyrek ki... genetik bişey galiba babam gilin tarafı hep saçları az .Hatta yaşı biraz ilerleyenin kafasında saç kalmıyor resmen. Benim saçlarımın düzelme şansı yok mu hiç saçı böyle olup da düzelen var mı morelim çok bozuk

bakım yap sürekli her duştan sonra saç maskesi ve yağı kullan mutlaka seyrek yerlerede saç çıkarıcı serumlardan kullan yalnız orada saç kökü varsa saç çıkarır saç kökü yoksa çıkmaz

işlem yapmayın; fön, düzleştirici fln.

bi doktors gidin. bide bakım yapın, yaplar fln. illaki düzelir

açık yerleri kapatan kahkül perçem falan kestir.
birde işe yararmı bilmiyorum ama sarımsağı kesip süren var kıl çıksın diye.

Saç ektirsin ilerde caresiz birsey degil ki

Canım benim de öyle, genetik ne yazık ki. Ön ve yan taraflarda açıklık var, ne yapsam düzelmedi. Saç çıkarıcı serum sarımsak bakım yağı vs. Zaten ince telli yapı olarak, bende çok kafaya takıyodum ama dert etme. Saçını sıkı sıkı arkaya toplama, oraları kapatacak perçem yada kahkül gibi modeller kullan. Çinko kullan, hem saça hem tırnağa çok iyi geliyo. Bi de şükret haline, benim bi arkadaşım meme kanseri çocukları var. Onun derdinin yanında benimki dert değil diye düşünüyorum ben, varsın kel olayım. İlerde çok sıkıntı yaparsam saç ektiririm mesela, allah dermansız dert vermesin. Bi de çok işlem yapma saçına; yani boya röfle fön vs. Genetikse çok yapılacak bi şey olmuyo ama önce bi kan değerlerine vitamin değerlerine baktır, kansızlık da saçı etkiliyo. Geçmiş olsun.

Saç ekimi yaparak, alın çizgisini 1 cm falan öne alabiliyorlar, yani açık alınları öyle daraltıyorlar. Ama biraz tuzlu. Ben ilerde yaptırmayı düşünüyorum valla. Benim saçlarım az değil ama alnım açık, sevmiyorum.

Genetik işi zordur ama saç için sarımsak ezip haftada bir yap
Sadece Saç diplerine yılan yağı (en az 30dakikadursun) mümkün olduğunca çok gün yap
yani normalde bir ayda sonuç alınıyor bir dene istersen

Ayrıca saç ettirme olayı erkek akrabam en az 7 yıl olmuştur yaptıralım halen seyrek çim adam gibi erken teşhis iyidir önlem alın bakımlarlailaç takviyesi ile
İnşallah düzelir

Ayy çok haklısınız ya aslında ne dertler var şükürler olsun Rabbime ssğlıklıyım

Vitamin değerlerim yıllar önce düşük çıkmıştı ama bundan olduğunu sanmıyorum bence genetik gibi

Bir doktora gidin güzelce saç köklerinize baksınlar kapanmış mı diye kapanmamışsa bir çözüm önerirler zaten. Onla yetinmezseniz de yarın ay çıtçıt ya da bildiğimiz parçalı çıtçıt kullanabilirsiniz. En olmadı saç ektirirsiniz artık saç sakal bile ekiyorlar

Kesinlikle iyi bir cildiyeciye git. Başkasına iyi gelen şey sana iyi gelmeyebilir olan saçınıda kaybetme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…