Psikolojimi bozan sağlıkçı!

Biri bana sen yarın kanser olacaksın dese umrumda olmaz .Niye böyle her şeyi takıyorsunuz. Bana bunu söyleyecek kişi prof. dr olsa dahi .

Şu an daha az takar durumdayım zaten yazdım zor bir dönemden geçiyordum panik atak ve anksiyete var,sonuçta hepimiz aynı düşünemiyoruz ne yazık ki. Duygularımı kontrol edebilsem ben de kafama takmayacağım. Ama zaten aşırı duygusal bir insanım. Şu an tabi daha iyiyim o dönem sağlıkla ilgili de olsun hayatla ilgili de çok sınandım.
Biri bana sen yarın kanser olacaksın dese umrumda olmaz .Niye böyle her şeyi takıyorsunuz. Bana bunu söyleyecek kişi prof. dr olsa dahi .

Annem dizlerine protez takıldığında dr sen kizimisin dedi evet dedim dikkat et sende ilerde olursun dedi 14 sene geçti benim dizlerim cidden aynı ama annem demans hastası hiç aklıma gelmiyor anneme benziycem aklımda gidecek diye rabbim ne yazdıysa o düşündükçe korktukca çekersin üstüne derler aklına getirme öyle seyler

Haklısınız teşekkür ediyorum size ve geçmiş olsun 🙌
Annem dizlerine protez takıldığında dr sen kizimisin dedi evet dedim dikkat et sende ilerde olursun dedi 14 sene geçti benim dizlerim cidden aynı ama annem demans hastası hiç aklıma gelmiyor anneme benziycem aklımda gidecek diye rabbim ne yazdıysa o düşündükçe korktukca çekersin üstüne derler aklına getirme öyle seyler

Anksiyetesi olmayan anlayamaz bu hissi. Burada kafana takma vs diyenler maalesef bizim gibileri bilmiyorlar. Örnek 1 haftadır soğuk algınlığım var korona mi oldum diye düşünmeden edemiyorum. Sonra saçmalama 1 haftaya herhalde ölürdün diyorum. Eskiden olsa panik halde hastaneye koşardım bu böle gelişme.
Anksiyete için tedavi oluyor musun?

Olmuyorum daha doğrusu olamıyorum parasal olarak şu an pek iyi değil durumumuz ben de yeni işe girdim şu an. Ama anksiyete durumum çok daha iyi ve evet ne yazıık ki anksiyete olunca bu düşünceleri kolayca atamıyoruz. Ben de yoksa istemezdim böyle olsun ama daha iyiye gidiyor. Teşekkürler tekrardan
Anksiyetesi olmayan anlayamaz bu hissi. Burada kafana takma vs diyenler maalesef bizim gibileri bilmiyorlar. Örnek 1 haftadır soğuk algınlığım var korona mi oldum diye düşünmeden edemiyorum. Sonra saçmalama 1 haftaya herhalde ölürdün diyorum. Eskiden olsa panik halde hastaneye koşardım bu böle gelişme.
Anksiyete için tedavi oluyor musun?

Back
X