- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 53
- 28
- Konu Sahibi withoutyou
-
Hayir cerrahi mudahale haric gercekten var yurtdisindan getirilen bir urun benm kuzenm kullaniyor ve catlaklarnda gozle gorulur azalma varHepsi para tuzağı. Tedavisi yok.
Cerrahi müdahale kısmını bilemem .
Kremin adını yazarmısın bi araştırayım.bende tedavisi Yok diye biliyorum ama umut fakirin ekmeğiBenmde var hamilelikten kalma ama kuzenim bir urun kullaniyor bunun icin ve catlaklarinda gozle gorulur azalma var ama bn maddi durumlarn sıkısikligndan dolayi alamadim
Krem yurtdisindaki bir markanin kremi adini burdan vermem dgru olmaz sanirim turkiyede cok bilinmiyor bu markaKremin adını yazarmısın bi araştırayım.bende tedavisi Yok diye biliyorum ama umut fakirin ekmeği
iyice zayıfladıgında estetik dokt. görün. lazer veya estetik ameliyat ile catlaklarından baya kurtulursun. veya görüntüsü hafifler.Merhaba hanımlar,
Daha önce burada kortizon kullandığımı ve kilo aldığımı söylemiştim. Şimdi kilo vermeye çalışıyorum. Fakat bu dönemde vücudumda çatlamalar oldu. Bacak vs gözüme batmıyor ama beni aşırı üzen karnımın da çatlaması oldu. Karnım aşırı çatlak :'(
Biliyorum insanların ne derdi var, en azından hastalığım vs yok ama 20 yaşında genç bir kadın için de böyle olmak çok zor
Kremler denedim. İşe yaramıyorlar. En pahalısından en ucuzuna kremler denedim yok. Doktorlara sordum tedavisi yok diyorlar. Zayıflıyorum ama onlar durmaya devam ediyor, spor vs de yapıyorum. İnanın her gün bunu düşünüyorum üzülüyorum, aynaya bakmak bile içimden gelmez oldu. Allah aşkına bunun bir tedavisi varsa bana söyleyin lütfen çünkü iyice psikolojim bozuldu. Artık öyle bir raddeye geldim ki sanki onlardan kurtulsam tamamen mutlu olacakmışım gibi. Ama öyle kötü duruyor ki, karnımda upuzun yarıklarAffedersiniz, doğum yapan kadınlarda olur ya hamilelik kaynaklı öyle resmen Kıpkırmızı çizgiler... Çok üzgünüm çok :'(
Şimdilik istediğiniz kiloya ulaşma hedefinize odaklanın sabitleyince bir uzmanla görüşürsünüz lazer ve deri altı işlemlerle bayağı görüntü düzenliliği oluyor.Krem falan faso fiso geliyor bana yine dermokozmetik işlemler cerrahi işlemlerden alınırsa bir sonuç alınırMerhaba hanımlar,
Daha önce burada kortizon kullandığımı ve kilo aldığımı söylemiştim. Şimdi kilo vermeye çalışıyorum. Fakat bu dönemde vücudumda çatlamalar oldu. Bacak vs gözüme batmıyor ama beni aşırı üzen karnımın da çatlaması oldu. Karnım aşırı çatlak :'(
Biliyorum insanların ne derdi var, en azından hastalığım vs yok ama 20 yaşında genç bir kadın için de böyle olmak çok zor
Kremler denedim. İşe yaramıyorlar. En pahalısından en ucuzuna kremler denedim yok. Doktorlara sordum tedavisi yok diyorlar. Zayıflıyorum ama onlar durmaya devam ediyor, spor vs de yapıyorum. İnanın her gün bunu düşünüyorum üzülüyorum, aynaya bakmak bile içimden gelmez oldu. Allah aşkına bunun bir tedavisi varsa bana söyleyin lütfen çünkü iyice psikolojim bozuldu. Artık öyle bir raddeye geldim ki sanki onlardan kurtulsam tamamen mutlu olacakmışım gibi. Ama öyle kötü duruyor ki, karnımda upuzun yarıklarAffedersiniz, doğum yapan kadınlarda olur ya hamilelik kaynaklı öyle resmen Kıpkırmızı çizgiler... Çok üzgünüm çok :'(
Affedersiniz, doğum yapan kadınlarda olur ya hamilelik kaynaklı öyle resmenKıpkırmızı çizgiler... Çok üzgünüm çok :'(
Bol su iç ve herhangi bir çatlak kremiyle düzenli masaj yap. Zamanla çatlakların daha belirsiz olur. Kilo alırken yada verirken çatlak olması normal. Ama bir süre sonra geçiyor. Yalnız bol su içmek gerekli. Egzersiz yapıyorsan devam et. Suna dumankayanın herderde deca krem tarifleri var. Acaba çatlaklar içinde bir formülü var mı ?bak istersen googleden' evde kendin yaparsın. Üzülme, daha çok gençsin vücudun kendini yeniler, ama azıcık sabret.Merhaba hanımlar,
Kim demiş tedavisi yok diye?
Tca bunun için var çok dert ediyosan yaptırabilirsin .
Benim esim ameliyat olduktan sonra doktorun onerdigi bir krem vardi dikis izleri icin ben onu deniyorum su aralar yanindada clarnis in bir yagi var onu kullaniyorum. Yuzde 100 olmasada yüzde 60 lik bir ilerleme var. Sonucu paylasirim
Krem bir ilac oldugundan sanirim isim paylasamiyoruz. Ama google da dikis izi icin krem diye ararsaniz zaten cikiyor en basta sari kutusuyla :) yalniz siz urunu kullanmadan mutlaka bir doktora yine danisin derim. Ilac ne de olsa nasil reaksiyon gostereceginiz belli olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?