Sanırım onu istiyorlar ataerkil bi aile ve cidden artık bıktım bunaldım cevaplarını veriyorum yine bıkmadan usunmadan söylüyorlar birde kötü bişey yapmışım gibi suçluyolr yok senin başına felaket geldi bilmem neBir aile kızının mutlu olmasindan niye hoşlanmaz ki
Yas tutsanız daha mi iyi
Ya görüşmeyi azaltacaksiniz yada duymazlıktan geleceksinizSanırım onu istiyorlar ataerkil bi aile ve cidden artık bıktım bunaldım cevaplarını veriyorum yine bıkmadan usunmadan söylüyorlar birde kötü bişey yapmışım gibi suçluyolr yok senin başına felaket geldi bilmem ne
Görüşmetinartık yılda bir kez “e düşüreceğim duymamazlıktan gelme olmuyor illa ki insan içine dert ediyor çünki çok saygısızcaYa görüşmeyi azaltacaksiniz yada duymazlıktan geleceksiniz
Ya yok ne saygısı cahil cahil konuşmalar psikolojıleri bozuk istiyorlar ki normal olan da bozulsunSize saygı duymak zorundalar. Gerekirse görüşmezdim bile ben olsam.
Bazı ailelerde var bu durumGörüşmetinartık yılda bir kez “e düşüreceğim duymamazlıktan gelme olmuyor illa ki insan içine dert ediyor çünki çok saygısızca
Felaket mi? Neeee? Var ya alacan davulu, kulaklarına kulaklarına çalacan. Her felaket dediklerinde tekrarlayacan. Missss gibi kafan olacak, missss.Sanırım onu istiyorlar ataerkil bi aile ve cidden artık bıktım bunaldım cevaplarını veriyorum yine bıkmadan usunmadan söylüyorlar birde kötü bişey yapmışım gibi suçluyolr yok senin başına felaket geldi bilmem ne
Bunların yanında dursam kesin ruh ve sinir hastalıklarına. YatarımBazı ailelerde var bu durum
Bosaninca ya hemen evlendirmek yada yanlarında dursun istiyorlar
Bu kadina yapılıyor ama sadece
Aynen felaketmiş başıma iş gelmiş akıllnmamışım ,kendilerine cevap verdiğim için akıllanmamışım bu aradaFelaket mi? Neeee? Var ya alacan davulu, kulaklarına kulaklarına çalacan. Her felaket dediklerinde tekrarlayacan. Missss gibi kafan olacak, missss.
Kötü yola düşecek korkusu ahahaha ya hem komik hem acıklı bir durum.Bazı ailelerde var bu durum
Bosaninca ya hemen evlendirmek yada yanlarında dursun istiyorlar
Bu kadina yapılıyor ama sadece
Kimseye kendini anlatmaya çalışma, he de geç. Evet akıllanmadım, ben iflah olmam sevmeyin beni de. Vallahi başka türlü başa çıkamazsın.Aynen felaketmiş başıma iş gelmiş akıllnmamışım ,kendilerine cevap verdiğim için akıllanmamışım bu arada
Ya şuna kafaları calışmıyor düşen insan evlenmeden çncede düşer bakirelik tek evlilikle bozulmuyor bu küçük kafaları bunu idrak edemiyorlar zannediyolr ki haa bu boşandı herkesle yatar kalkar herkesle yatıp kalkmak için boşanmaya mı gerek varKötü yola düşecek korkusu ahahaha ya hem komik hem acıklı bir durum.
Yok cıkamıyorum ki babam tv de ünlü görmüş şunun tipine bak bi diyo 3 kere boşanmış hala hareketlerine bak diyo tuhaf ciddenKimseye kendini anlatmaya çalışma, he de geç. Evet akıllanmadım, ben iflah olmam sevmeyin beni de. Vallahi başka türlü başa çıkamazsın.
Ay kötü yol ne ya, kötü yol mu kalmış. Gider herkesle sevişir diye korkuyorlar.Kötü yola düşecek korkusu ahahaha ya hem komik hem acıklı bir durum.
Belli yaşa gelmiş, işi gücü olan kadınsınız. Artık onlar düşünmeli, rüyam yüzümüze gülse, yanımızda olsa yeter demeliler.Yok cıkamıyorum ki babam tv de ünlü görmüş şunun tipine bak bi diyo 3 kere boşanmış hala hareketlerine bak diyo tuhaf cidden
İşte kendilerini ilgilendircek bi husu değil keşke kendilerine bi baksalr milletin namusuna fln laf atcaklarına kendilerini bi yoklasalarAy kötü yol ne ya, kötü yol mu kalmış. Gider herkesle sevişir diye korkuyorlar.
Devam et.Valla diyorum ki ben kendimi cok seviyorum iyi ki de benim oh diyorum daha cok laf ediyorlr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?