Psikolojımın bozulmasına ramak kala

Ruyamd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
478
243
53
33
Merhaba kızlar ,1 yıl önce boşandım o günden bu güne sürekli ailemin laf sokması ısıtıp ısıtıp önüme cıkarması giyimime kuşamamıma karışmaları her yönden eleştirmeleri artık cidden cıldırcamİyi ki kendileriyle bir yasamıyorum ya bayramlarda yada aralarda 20 gün fln görürüm onda da bi huzur vermezler kendime göre iyi bi işim gücüm var insanlar tarafından saygı görülen mesleğim var evliliğim totalde 3 ay fln sürdü bitti gitti ama ben bunların lafından bıktım tükendim .Kendilerine cevap veriyorumda olmuyor illa kara yasa girmemi psikolojımın bozuk olmasını bekliyorlar sanırım allah kimseyi ailesiyle imtihan etmesin gercekten cok zor hele ki kız evlat olmak

Bir aile kızının mutlu olmasindan niye hoşlanmaz ki
Yas tutsanız daha mi iyi
Sanırım onu istiyorlar ataerkil bi aile ve cidden artık bıktım bunaldım cevaplarını veriyorum yine bıkmadan usunmadan söylüyorlar birde kötü bişey yapmışım gibi suçluyolr yok senin başına felaket geldi bilmem ne

Felaket mi? Neeee? Var ya alacan davulu, kulaklarına kulaklarına çalacan. Her felaket dediklerinde tekrarlayacan. Missss gibi kafan olacak, missss.

Aynen felaketmiş başıma iş gelmiş akıllnmamışım ,kendilerine cevap verdiğim için akıllanmamışım bu arada
Kimseye kendini anlatmaya çalışma, he de geç. Evet akıllanmadım, ben iflah olmam sevmeyin beni de. Vallahi başka türlü başa çıkamazsın.

Kötü yola düşecek korkusu ahahaha ya hem komik hem acıklı bir durum.
Ya şuna kafaları calışmıyor düşen insan evlenmeden çncede düşer bakirelik tek evlilikle bozulmuyor bu küçük kafaları bunu idrak edemiyorlar zannediyolr ki haa bu boşandı herkesle yatar kalkar herkesle yatıp kalkmak için boşanmaya mı gerek var

Kimseye kendini anlatmaya çalışma, he de geç. Evet akıllanmadım, ben iflah olmam sevmeyin beni de. Vallahi başka türlü başa çıkamazsın.
Yok cıkamıyorum ki babam tv de ünlü görmüş şunun tipine bak bi diyo 3 kere boşanmış hala hareketlerine bak diyo tuhaf cidden

Yok cıkamıyorum ki babam tv de ünlü görmüş şunun tipine bak bi diyo 3 kere boşanmış hala hareketlerine bak diyo tuhaf cidden
Belli yaşa gelmiş, işi gücü olan kadınsınız. Artık onlar düşünmeli, rüyam yüzümüze gülse, yanımızda olsa yeter demeliler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…