Ya yok bu gibi ailelerde kız cocuk olarak dğnyaya gelmek günah işlemek gibi diyorum keşke kız cocuk olduğunu çğremdiğinizde aldırsaydınız siz nie kı cocuk yaptınız benım hayatımdaki sorunların temel kaynağı bunların davranışları bıktım bunlr ruh hastalıklar halindenBelli yaşa gelmiş, işi gücü olan kadınsınız. Artık onlar düşünmeli, rüyam yüzümüze gülse, yanımızda olsa yeter demeliler.
Oğulları 12 yıllık sevgilisinden ayrıldı kıza laf attılar oğullarına üzüldülerböyle cahil insanların kızlarına cok üzülüyorum. ne demek senin basına felaket geldi
erkek olsa aslan aslan diye sırtına vururlar..
tepkinizi sürdürün bence de onlar anlayana kadar
yanlış anlama ama kızı da demek ki Allah kurtarmış bence..Oğulları 12 yıllık sevgilisinden ayrıldı kıza laf attılar oğullarına üzüldüler
İnşallah o kız gittiği yerde mutlu olur da, oğullarının altından olmadığını anlarlar.Oğulları 12 yıllık sevgilisinden ayrıldı kıza laf attılar oğullarına üzüldüler
O da bence gördü kız oğullarından maddi olarak yararlandı işini tam düzene koydu ayrıldıyanlış anlama ama kızı da demek ki Allah kurtarmış bence..
Yoo anlamadılar omu sıcluyorlar oğulları da bana laf atıyor sen boşndın yok sen nişnlıyken onun arabasına binmiştin gibi sacmalıyor bişeylerİnşallah o kız gittiği yerde mutlu olur da, oğullarının altın olmadığını anlarlar.
Sen de de, kız senin paranı yedi gitti diye. Ahah. Deliriyorlar, garanti.Yoo anlamadılar omu sıcluyorlar oğulları da bana laf atıyor sen boşndın yok sen nişnlıyken onun arabasına binmiştin gibi sacmalıyor bişeyler
ayyyyyyyyYoo anlamadılar omu sıcluyorlar oğulları da bana laf atıyor sen boşndın yok sen nişnlıyken onun arabasına binmiştin gibi sacmalıyor bişeyler
Şiddet uygular o deliSen de de, kız senin paranı yedi gitti diye. Ahah. Deliriyorlar, garanti.
Ben artık ister istemez yıpranıyorum gücüm klmadı boşndığım için üzülmedim ama bunların yaptıkları için işkence cektim sankiayyyyyyyy
bence ne kadar az görüşürseniz o kadar iyi.
sizi yıpratmalarına da hiiiç izin vermeyin
Aşkım, savcılık ne güne duruyor? Kolay mı öyle? Sen bu kafayla çok ezilirsin. Psikolojini bozma, onların psikolojilerini boz.Şiddet uygular o deli
Kafayla alakası yok bunlar her fırsatta şiddete basvurabilecek zihniyettelerAşkım, savcılık ne güne duruyor? Kolay mı öyle? Sen bu kafayla çok ezilirsin. Psikolojini bozma, onların psikolojilerini boz.
Çünkü onlar deli görmemişler. Deliliğini derhal ilan et. Yoksa çok başın ağrır daha. Sen kutu kutu antidepresan içersin, onların içi bile sıkılmaz.Kafayla alakası yok bunlar her fırsatta şiddete basvurabilecek zihniyetteler
Aynen ben bi hepsine deliliği göstersem o. Zaman kim deliymiş görcekler sabır sabırı diyorum ama sabredecek taraf kalmadıÇünkü onlar deli görmemişler. Deliliğini derhal ilan et. Yoksa çok başın ağrır daha. Sen kutu kutu antidepresan içersin, onların içi bile sıkılmaz.
Sal gitsinAynen ben bi hepsine deliliği göstersem o. Zaman kim deliymiş görcekler sabır sabırı diyorum ama sabredecek taraf kalmadı
Ya amacları zaten zarar vermek bunlar kız cocuğu kabullenecek bi aile değil doğu zihniyeti işte istisnaları var elbet ama bunlar kız cocuk dünayay geldi diyenüzülen canlılarÇok zor. Ne zarar verdiklerinin farkında değiller maalesef. İşte kadınlar bu yüzden rahat boşanamıyorlar. Size kolaylıklar diliyorum. Çünkü ne yaparsan yap anlamayacaklar devam edecek bu laflar. Hayatına bak çok duyma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?