Psikolojisi bozuk anne baba ve kardeşlerim

İlginiz ve açıklamanız için teşekkür ederim. 15 yasındakini rehber ogretmenimiz RAM e yonlendirdi şükür bişi çıkmadı daha sonrada pek peşine düşmedik açıkcası ama o baska sebepten gondermişti rehber öğretmeniyle hallettik o konuyu.

9 yasındakininde dersleri güzel ve sadece ben bu sene yanında olacağım birlikte ders çalışacağız deyince kendine hedef koymuş okul birinci olacağım dedi yani aramızda geçen konuşmaydı :)

Üçüde kız canım. İnşallah dediğin gibi olur canım.Ben 15yasındakine randevu almaya calısacağım psikolojik danısmanlıktan inşallah.Annemde gitmek istiyor.İstiyorken o da gitsin bence :)

Cok akillisiniz masallah .
sizin yaptiginizi herkes yapmaz , banane der gecer ama siz bir şeyleri degistirmek icin ugrasmissiniz
kesinlikle psikologa gidin , annenizin tedaviye acik olması da cok önemli, o da istiyorken degerlendrin bu fırsatı.
Eğer kardesleriniz size duskunlerse yaninizda huzuru buluyorlarsa sizin yaninizda kalmaları ,onlarla ilgilenmeniz onlarin ruh sagligi acisindan faydali olacaktır. Ortam değişikliği her zaman iyidir ve sizin gibi bi ablanin yaninda olmak daha da iyidir :)

Nasıl banane deyip geçebilirim ki kardeşlerim onlar benim canım nasıl vazgeçebilirim ki onlardan. En yakın zamanda randevu almaya çalışacağım inşallah. Bana düşkünler evet bir de ben bana geldiklerinde sıkmıyorum belli kurallarım var ona uydukları sürece sorun olmuyor aramızda yemek yaparken ufak tefek işleri veriyorum onlara soğan getir poşet ver gibi hem oyalanmış hem bana yardım etmiş oluyorlar :) İnşallah istediğimiz gibi sonuç alabiliriz. Çünkü çabuk sıkılıp abla dışarı çıkalım diye tutturuyorlar.Neyse evde oyalıyıp arada dışarı çıkarıcam. Arabada altımızda birde oyle gezeriz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…