- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohoo ne titremeyecek ya. 2 yil once ablamla sacma bisey yuzunden tartistim. Mutfaktaki icinde cay olan demligi duvara firlatip bardaklari kirmistim.Keşke yaa ,gerçekten hep böyle bu kadın. Olmayan şeyi olmuş gibi hatırlıyor. Kavga edince insanın sesi titremezmi nefes nefese kalmaz mı bu sinir hastalığı belirtisi mi ? Bide kendim komple titriyormuşum :) ben niye hatırlamıyosam.. Amin amin çok sağoln:)
Valla çok haklısınızOhoo ne titremeyecek ya. 2 yil once ablamla sacma bisey yuzunden tartistim. Mutfaktaki icinde cay olan demligi duvara firlatip bardaklari kirmistim.Ama o gunlerde her sey ust uste geliyordu acayip stresliydim. E ben sinir hastasimiyim yani.sadece bi öfke patlamasiydi ve bunu kontrol edememistim. Oluyor boyle ara ara Herkeste ssinir var. Sanki olmamasi gereken bir sey ama siz de varmis gibi ifade ediyor. Muhtemelen ogluna da boyle lanse ediyor. Eger bu tarz konusacak olursa oklari hemen kaynanaya yoneltin. Ki boyle konular acilmasina da gerek yok, siz de manipüle edin bakalim. Kendinden süphe etsin
cok mu fenayim ne
![]()
Ben yanlis yazmısım teyzesinin oğlu değil Kaynanamin kız kardeşinin oğlu,eşimin teyze oğlu. Yakınlar ordan karıştı yani. Daha önce çok kavgalarımz oldu ilk evlendiğim sene baya tartışıyoduk bikere bana " sen aynı psikolojisi bozuklar gibi sürekli parmagınla oynuyosun ' vs demişti. Sürekli bu tarz imaları oluyo en ufak şeyde. Bende öyle olduğunu biliyodum ama bu haber kafama takıldı ...teyzesinin oğlunun işine karakolda o nasıl karışmış deli diye onu anlamadım bunu takmanızı da anlamadım bir kere tartışmışsınız sanırım kriz falan geçirdiniz o da öyle demiş o an. şimdi bir habere yorum yaptı diye benim psikolojimi bpzuk mu gösterecek ne alaka evliliğinizin sallantıda olduğundan haberi var mı? o zaman eşinizle aranızı düzeltin ayrıca öyle deli bu demeyle olur mu o işler biraz mantıklı olun kullanılan bir ilaç.dr rapıru varsa çocuğa zarar verecek boyutta olduğu ispatlanırsa ancak o zaman olur..
Aynen öyle dememi hakediyodu gerçekten . Bu evde dura dura sinir hastası oldum demek vardı . Ama işte benim pısırıklığım oda . Aslında haklısınız bende inanamıyorum öyle şeylere ama kafama çok takıldı bu durum bide bende ki kv böyle olunca:) teşekkrr ederim yorumunz içinnnHe var bende sinir hastalığı.
Fazla yaklaşma sen. Sağım solum belli olmaz benim. Deyiverseydin.
Haberlere tam olarak inanamıyorum ben.
Aynı haber farklı kanallarda bile değişik nakledilebiliyor bazen.
Hele bi de yurtdışından kaza haberi falan verip
Sonra da "hastaneye kaldırılan kadının\adamın durumu iyi" diyorlar ya.
"Hadi oradan aradın da öğrendin mi durumunu" diyesim geliyor.
Vallahi içim rahatladı yaBen bizzat avukat arkadaşımla görüştüğümde annenin sürekli hastalığı veya bebeklerine bakamayacak kadar ciddi bi hastalığı durumunda bebekler babaya verilir öyle depresyon vs gibi durumlarda aslaaaaa baba almaz aslaaa
Ben de bi ara boşanma eşiğine geldim ve 21günlük psikiyatrdan heyet raporu almisrm lohusalik depresyonu adi altinda ve avukat arkadaşıma bizzat sormustum mahkemede aleyhime delil olarak kullanımı eşim diye ama arkadşım hiç bişey olmaz hiç korkma dedi senin raporun bile yok için rahat olsun azcik uyanık ol:)))Vallahi içim rahatladı yaçok sağolun bencede öyle olmalı baba da önemli ama anne baska.. benm kızımı babası alsa babannesi bakacak .. baba akşamdan aksama görmez bile belki..
Senin kaynana da alem ya ruh sagligi uzmanlarina mi özenmis nedir seni çözmeye calisiyor parmaginla oynaman titremen vs..Ben yanlis yazmısım teyzesinin oğlu değil Kaynanamin kız kardeşinin oğlu,eşimin teyze oğlu. Yakınlar ordan karıştı yani. Daha önce çok kavgalarımz oldu ilk evlendiğim sene baya tartışıyoduk bikere bana " sen aynı psikolojisi bozuklar gibi sürekli parmagınla oynuyosun ' vs demişti. Sürekli bu tarz imaları oluyo en ufak şeyde. Bende öyle olduğunu biliyodum ama bu haber kafama takıldı ...
Kesinlkle öyle biri , okuma yazması yok ama öyle bi konuşuyor ki sanırsınız avukat. Öyle kendinden emin her konuda.. haklısınız yorumunuz için teşekkür ederimm:)Bahsettiğiniz anneyi ben de izledim, üzüldüm de ama işin aslı tam olarak nedir bilemiyorum doğrusu. Ama öyle depresyondan, sinir krizinden, antidepresan vs kullanmaktan çocuklar alınsaydı kimsenin çocuğu kimsede kalmazdı:) Üstelik Türkiye antidepresan kullanımında oldukça üst sıralarda bulunan bir ülke. Bahsettiğiniz durumlarda çok daha farklı tanı kriterleri var. Ama eşinizin annesi gerçekten çok cahilce ve sinir bozucu konuşmalar yapmış. Deli ilacı, sinir hastalığı vs ne kadar komik yaftalamalar öyle. Hiç bir şey bilmediği çok açık sadece konuşuyor işte, mesafenizi korumaya çalışın.
Bugün bende izledim hatta gıcıklığına haber çıkınca sesini açtım kv de yanımdaydı pür dikkat izledimmBir haber daha vardı bir kadın boşandıktan sonra kaynanasına da dava açmış 10 bin tl tazminat almış boşanmamıza sebep diye sizde bu haberi gözüne soksaydınız
Yeni olmuş bi olay değil aslında ben fırlatmıştım çok sinirlenmistim esime ama özellikle buaralar ufacık seyden patlıyoruz zaten ne oldu bize bilmiyorum . Aslında kv'ye göre çok mutluyuz hiçbi sorun yok ben kendi kendime sorun çıkartıyorum. (Öyle gösteriyor)Böyle tuhaf bi kadın işte:)Senin kaynana da alem ya ruh sagligi uzmanlarina mi özenmis nedir seni çözmeye calisiyor parmaginla oynaman titremen vs..
Zaten huzursuz ortamda tirnak da yersin parmakla da oynarsin.
Kavga zamani tūm vūcudun da titrer gayet normal durumlar bunlar.
Sanki cok huzurlu sevgi dolu bir ortam da sen ariza cikaran ruhsal sorunlari olan biriymissin gibi yaklasiyor.
Isiniz zor havada ucusan tabak canak bir cocuk icin hic saglikli bir ortam degil.
Kim kiriyor tabak canagi?
Ay zaten konusmalarindan da o anlasiliyorYeni olmuş bi olay değil aslında ben fırlatmıştım çok sinirlenmistim esime ama özellikle buaralar ufacık seyden patlıyoruz zaten ne oldu bize bilmiyorum . Aslında kv'ye göre çok mutluyuz hiçbi sorun yok ben kendi kendime sorun çıkartıyorum. (Öyle gösteriyor)Böyle tuhaf bi kadın işte:)