yapılan arastirmalarda egzersizin ciddi faydası gösterilmiş, illa spor vs gibi olmasina gerek yok, her gun yürüyüş yapın ama mutlaka hareket edinHerkese slm. Bu pandemi olayında saglıgımızı korurken is alanımızdan da uzak kaldığımız oldu. Elbet is bulunur onemli olan saglık. Ancak issizlign verdiği psikoloji ve başlı başına psikolojiyle cogalan sorunlar ortadan pat diye kalkamayabiliyo elbette. Bunların üstesinden gelmek neyle mümkün ¿ 20nin başında geldi korona simdi 21yasındym. Evvelinde çalışıyordum su an calısmıyorum. İs bakıyorum ancak bulamadıkca psikolojimi etkileyecek gibi. Korumak lazım saglıgı. Siz nasıl korunuyorsunuz bu surec de psikolojik mana da ? Danısmak istedim. Aynı fikirde olanlarda surecte ki tecrübelerini söyler belki. Motive oluruz.
Çünkü kaynana psikoloji düşmanıEvlenmeyerek gayet sağlam tutabilirsin ruh sağlığını
Bu yasta sorgulaman güzel bir şey psikolojiyi sağlam tutmak lazım her güne yeni bir gün olarak olumlama yaparak başlamak lazım.Yani geçmisi dünde bırakıp bugüne odaklanmayi basarirsan ve kendini geliştirmek için eğitim alırsan gerisi gelirHerkese slm. Bu pandemi olayında saglıgımızı korurken is alanımızdan da uzak kaldığımız oldu. Elbet is bulunur onemli olan saglık. Ancak issizlign verdiği psikoloji ve başlı başına psikolojiyle cogalan sorunlar ortadan pat diye kalkamayabiliyo elbette. Bunların üstesinden gelmek neyle mümkün ¿ 20nin başında geldi korona simdi 21yasındym. Evvelinde çalışıyordum su an calısmıyorum. İs bakıyorum ancak bulamadıkca psikolojimi etkileyecek gibi. Korumak lazım saglıgı. Siz nasıl korunuyorsunuz bu surec de psikolojik mana da ? Danısmak istedim. Aynı fikirde olanlarda surecte ki tecrübelerini söyler belki. Motive oluruz.
Bi yere koyduydum ama bulamıyomAkıl mı sağlığı?
Senin sebeplerinde bnm sebeplerıme mi benziyor. .aynı hale donecegim bende. Tahammülsuzlestim :)). Gecmis olsun bi an evvel atlatalım bu dönemleri.ben patladım artık antidepresan içiyorum hem annem hem kardeşim. artık evde 1den fazla insana alerjim var resmen her türlü antidepresanı da içemiyorum.lamotrijinli ilaçlar ile üstüme oturan çaresiz duygulara bi nebze dayanma gücüm var.o da bu sıralar isal yapıyor ayrı.
Gercekten oyle ancak egitim gibi seyler de ucretli (is öğrenme eğitimi vs) ama bi bölümüm yok yaşım 19sonuydu covid baslamasnda. Tam birikim yapıp geliseyim derken sifir oldu. Artık saglıgı da bıraktım geri de yeterkı is olsn ama duzgn olsnda calısıym moduna girdim. Lıse bitirdim uni vr henuz ancak snav falan kaldırcak beynim yk. Beyinsel ve işsel rhatlamam gerek. Cogu basvurdugum yerde de sapık cıkıyo. Hani is olmadıgından buldgum kucuk yerlere basvuruyrm duzgun cıkmyr. Beynim istifa verdiBu yasta sorgulaman güzel bir şey psikolojiyi sağlam tutmak lazım her güne yeni bir gün olarak olumlama yaparak başlamak lazım.Yani geçmisi dünde bırakıp bugüne odaklanmayi basarirsan ve kendini geliştirmek için eğitim alırsan gerisi gelir
İs problemi maddi bir şey. Gün geçtikçe büyüyor.Bunun üstesinden kac ay sonra geldin kaç ay snra is bulabildin veya buldn mu. Bu arada onerılerıne bayıldm bakacagım gercektn kibarlgna minnettarım :). Bende okuyayım diyorm.Düşünce gücünün farkında olmak enin için çözüm, sizin gibi işsiz kaldığım bir dönem oldu. Korku endişe anksiyete hepsi vardı bende de hepsini yaşamak istedim. Bir söz duymuştum insanın kalıbı çamura batınca çıkar diye. Bakalım zor zamanda nasıl biriyim dedim ve çokta korkulacak bir durum olmadığını idrak ettim. Şu an işsiz kalsam kötü koşul olsa düşüncelerimle kendime nasıl yol göstereceğimi biliyorum. Tabi bunlar pat diye birden gelişmiyor sayısız psikoloji ve felsene kitabı okudum. Engin Geçtan insan olmak isimli kitabı tavsiye ederim. Birde alain de botton'un felsefenin tesellisi isimli kitabını bunları halk kütphanelerinde bulabilirsiniz bu arada :)
Ben is anlamında psikolojiyi danısmak istedim. İs maddiyat problemi buyuk bisey çoğu şeye engel cıkıo. Bu donemde maddi açıdan is açısından kendimi geliştirme amaçlı sordum.geçmişine takılıp duygularını manıpule eden bi sevgiliden uzak durarak başlayabılırsın guçlu kalmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?