Psikolojiyi saglam tutmanin çareleri

Taksidim var. Okumam icinde kazanmam gerekiyor. Yasadıgım şehir küçük o nedenle çoğu is alanında ki elemanlar kendi kendilerine yetiyorlar. Organizasyon burada da mevcut ancak kendi kisilerince kavruluyorlar onlara yetiyor. Burada is alanında çok bir boşluk çıkmıyor. Çıkanlara da hemen torpil veya yakınlarını alıyorlar :). Şehir degisme imkanım da yok en azından birikimim olmadan. Evvelinde bende illa yapacak bir is buluyordum buldum calıstım da. Koydum kenara ancak pandemi öyle mahvetti ki sokağa adım atamıyordum yaşım tutmuyordu 19un sonunda. Çıkıp is bakamayınca birikim gitti. Suan 21icindeyim. 8 saatte çalıştım yeri geldi on iki saatten fazla da. Yeri geldi sapıklara denk geldim issiz kaldım yine korudum kendimi girmedim bi yere. Bunaldım çünkü odenmesi gerekenleri de geçtim kendi yagında donmen için mutlaka kazanım gerekiyor. Tecrübelerini paylasman beni nasıl sevindirdi bilemezsin :) kibarlıgna kalemine ve bana da okuyarak tecrübe kazandırdığın için cidden sağ ol :) ornegimsin aklımda anlattıkların unutmayacagım

Çok güzel tespit tebrik ederim size katılıyorum

imkanınız varsa spor yapın gerçekten iyi geliyor birde evde kendinize uğraşacak hobiler bulun, seviyorsanız elişleri bence çok güzel terapi gibi geliyor insana

Ben pandemi geldiğinde 19un sonundaydım belki yasca 1-2 sene ileride olsam bu plana sahip olacak düşünce yapısında olabilirdim ama tam bir şeylere başlıyorum derken geriye düştüm. Yaş sebebi ile çıkıp is arayamadm sonra yaşımdaki engel kalktı ama baktım is alanları azaldı pandemiden herkes az insan çalıştırmaya basladı çoğu yer yakınını aldı. Ufak yerlere girmek istediğimde de karşılaştığım sapkın teklifleri duyunca da ben kactım ..bi b planım yoktu belki ama daha 19unu yeni bitiren yeni yeni is öğrenen birisiydim tam da kurslar planlar varken aklımda.

İş için çalıştığınız yerin numarasını verecekseniz sorun olmaz, özelden numarayı yazarsınız yenGEnC
Yasak olan "siteyi takip etmek zor oluyor" "biz kendi aramızda daha güzel yazışırız" vs söylemlerle whatsapp grubu kurup o gruba özelden veya açıktan üyeleri davet etmek, grup reklamı yapmak.

Valla ben cocuk yaptım bu arada ama senin yaşın küçük
Bende yaptım valla yurtdışı planımız vardı çocuğu ertelemiştik pandemi bir patladı gidemedik çocuk yaptık.
Evlenmeyerek gayet sağlam tutabilirsin ruh sağlığını
Demeyin böyle kızıyorlar pembiş gelinler.
Neyse vereceğim tavsiye yok aslında duruma alıştık sanki sevdiğim bazı şeylere şöyle çözümler buldum dışarıda kahve içmediğimiz için eve hertürlü kahve yapan bir makina aldım. Online pilates derslerine katıldım. Bol bol Netflixte takıldım. Ailemle arkadaşlarımla görüntülü konuştum. Çok bunaldığımızda doğaya bıraktık kendimizi. Şimdi çocuk var ağız tadıyla bir depresyona giremiyoruz.

27 yaşındayım senin yine yaşın küçükmüş , ben çok zorlanıyorum artık işsizlikten ,her gün bir öncekinin tekrarı dilerim en kısa sürede hayırlı bi iş buluruz

İyi bir iş için iyi okullardan mezun olmak şart.
Maalesef ortalama üniversite mezunları bile çok zorlanıyor,çevremde görüyorum.
Ne kadar kendini geliştirirsen o kadar iyi yerlere gelirsin.

Koruyamıyorum çünkü çevredekiler anlayışlı ve sizi rahatlatan insanlar değilse huzurunuzu kaçırıyolarsa ikiye katlanıyor.

Evet maddi ama manevi olarakta zorluyor. Mesela bu konuda kendinide nefsini terbiye ediyorsun. Buraya gitmeli miyim bunu almalı mıyım? İnsan her koşula alışıyor önemli olan bakış açısı kamu sınavlarında derece yapan biriyim ama atamam hep çok küçük şanssızlıklardan olmadı. Kendimi eksik işsiz gücsüz falan hissetmiyorum. Kendime şunu diyorum eğer zorluk olmadan eline o fırsat geçse gerçekten ileri de o kadar zevk alır mıydın? Bu zorlukların öğretmek istedikleri şeyler var aslında zamanla farkına varıyorsun. Kimseye eyvallah dememe lüksünü sunuyor bu önemli bir yaklaşım rica ederim şansınız bol olsun

is arayip bulamamanizdaki sebebp nedir ona yogunlasabilirsiniz.

atiyorum dilden eleniyorsaniz dil calisin,
diplomaniz yok diye eleniyorsaniz online kurslarla vs sertifika toplayin,
konusma diksiyon vs gibi seylerden eleniyorsaniz bu konudalar kendinizi gelistirmeye calisin
...

gibi gibi

ama ozguveninizin gitmesine izin vermeyin,
kac sirketle gorustunuz,
disarida binlerce sirket var, ve elbet birisi sizin icin uygun,
gorusmelere devam edin,
red aldiginizda uzulmeyin, mulakat deneyimi bile cok onemlidir, her mulakatta daha bir hazir olursunuz.

onun disinda covide ozel olarak ben evde kendime ugraslar edindim,
dil calisiyorum, spor yapiyorum, mutfakta daha aktifim, haftada/15 gunde bir yeni bir tarif deniyorum,,,

gibi gibi ofise giderken zaman zor buldugum seyler gunluk rutinimde su anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…